صحبت نمایندگان از استعفا به بهانه گران شدن بنزین به هیچ وجه قابل قبول نیست
در پی شایعه استعفای چند تن از نمایندگان مجلس در رابطه با گران شدن بنزین سید محمدصادق خرازی در رابطه با نظر اصلاح طلبان پیرامون این استعفا مواردی را مطرح کرد.
ادامه مطلبدر پی شایعه استعفای چند تن از نمایندگان مجلس در رابطه با گران شدن بنزین سید محمدصادق خرازی در رابطه با نظر اصلاح طلبان پیرامون این استعفا مواردی را مطرح کرد.
ادامه مطلبمحمدرضا جلایی پور در یادداشتی می نویسد: رفع تحریمهای اقتصادی و سایر نقصانهای ساختار سیاستگذاری اقتصادی و اجرای سیاستهای اقتصادی که از عوامل اصلی فشار به اقتصاد ایران و اقشار ضعیف است باید در اولویت دولت باشد.
ادامه مطلبنعمت اله مظفرپور، پژوهشگر حوزه روش، نظریه و دیپلماسی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی نوشت: علامه طباطبایی(ره) را به دلیل روش تفسیری آیه به آیه از قرآن، می توان مفسر اعتدال و مکتب فکری او را پادزهر تکفیری گری و رادیکالیسم دانست. اگر ما در کنار مغازه چهار نبش مداحان محترم و اصحاب شریف امنیت، دکه محقری هم برای مکتب علامه در«فضای گفتمانی» قایل شویم؛ روندهای سیاست داخلی و خارجی و دیپلماسی و قدرت نرم ملی متحول شده و سرچشمه هایداخلی سیاست خارجی جانخواهند گرفت. دهل زنی که از این کوچه مست میگذرد/مجال نغمه به ساز و چغور او ندهد
ادامه مطلبمحمد مهدی مظاهری در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: در چنین شرایطی لازم است به همه مسئولان و رسانه های حامی آنها یادآور شویم که همه در یک کشتی نشسته ایم؛ کشتی که در مقطع کنونی در اوج طوفان های سهمگین و خطرناک بحران های خارجی گرفتار شده و نیازمند تدبیر و عقلانیت سکانداران خویش است؛ سوراخ های متعددی که جناح های مختلف در سمت حریف ایجاد می کنند، کیان و هستی کشتی را تهدید می کند و قدرت دشمنان را برای دست درازی به آن افزایش می دهد.
ادامه مطلبدکتر محمد طاهر کنعانی در یادداشتی مینویسد: بهنظر من حتی اگر دموکرات ها به قدرت می رسیدند باز به احتمال زیاد از برجام خارج می شدند. چون پس از برجام دولت ایران شرایط جنگی با آمریکا اعلام کرد.
ادامه مطلبمحمدجواد غلامرضاکاشی در یادداشی می نویسد: آنچه میبینی از سنخ انقلاب نیست. بر فضای انقلابی این تخیل سیطره دارد که همه چیز را میتوان از نو بنا کرد و آغازی مجدد را تجربه کرد. بنابراین همبستگی، کلام آرمانی، رهبری و سازماندهی ظهور میکند. اما شورشهایی از سنخ آنچه در عراق و لبنان جاری است، اتفاقاً از فقدان امید نشات میگیرد. این امید که بتوان چیزها را به نحوی دیگر سازمان داد و فردایی نو آفرید.
ادامه مطلبمحمود سریع القلم می نویسد: درگیری با قدرت های بزرگ خیلی هزینه دارد: ۱۳۲۰، ۱۳۳۰، ۱۳۵۵، ۱۳۵۹، ۱۳۹۰ ….
ادامه مطلبجلال خوشچهره در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: حاصلجمع آنچه اعضای بهجا مانده از گروه ۱+۵ برای ترغیب تهران طی نزدیک به دوسال گذشته به عمل آوردهاند، تقریبا هیچ است. همین مهم سبب شده تا تهران تلاشها برای میانجیگری میان ایران و امریکا را برای بازگشت به میز گفتوگو با بدبینی تعبیر کند، علاوه بر این اراده اروپائیان را برای برون رفت از اوضاع جاری مورد تردید قرار دهد.
ادامه مطلبشهره پولاب در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: روسیه علاوه بر توافق نامه های همکاری در بخش انرژی، پیگیری منابع طبیعی در سراسر آفریقا را از نظر دور نداشته چنانچه شرکت بزرگ دایک، شرکت مشترک در مالکیت دولت های روسیه و زیمبابوه، در حال توسعه ۴ میلیارد دلار سرمایه گذاری در بزرگترین ذخایر پلاتین جهان در زیمبابوه است.
ادامه مطلبمحمد فاضلی در یادداشتی می نویسد: باید طرح مسئله مشخصی به قصد هدفی وجود داشته باشد. وقتی میگوییم ایران و ۱ + ۵ با هم گفتوگو کردند، مشخص است چه کسی با چه کسی گفتوگو میکند؛ قواعدی بر آن حاکم است و هدف هم مشخص است و آن، رسیدن به توافقی است که دستاورد طرفین در آن تعریف شده باشد.
ادامه مطلب