ترامپ یا کلینتون: حکومت دیوان یا دیوان حکومتی
علیرضا میریوسفی، مدیرگروه خاورمیانه دفتر مطالعات سیاسی و بین الملل وزارت خارجه: رقابت ترامپ و کلینتون را می توان بر اساس رقابت دیوان حکومتی در برابر حکومت دیوان بررسی کرد.
ادامه مطلبعلیرضا میریوسفی، مدیرگروه خاورمیانه دفتر مطالعات سیاسی و بین الملل وزارت خارجه: رقابت ترامپ و کلینتون را می توان بر اساس رقابت دیوان حکومتی در برابر حکومت دیوان بررسی کرد.
ادامه مطلبدکتر محمد مهدی مظاهری، استاد دانشگاه: گوترس در وضعیتی بر مسند دبیر کلی تکیه می زند که این سازمان بیش از همیشه موقعیت و نفوذ جهانی خود را از دست داده است و به جای آن قدرت نظامی و منافع ملی خود محورانه برخی کشورها به نیروی پیش برنده مسائل در عرصه بین المللی تبدیل شده است.
ادامه مطلبصادق ملکی، کارشناس و تحلیلگر ارشد سیاسی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: انتقاد اردوغان از پیمان لوزان نشان میدهد او همچنان در مسیر گسترش بحران در خاورمیانه حرکت مینماید.
ادامه مطلبعلیرضا اکبری، بنیانگذار موسسه پژوهش های راهبردی «تصمیم»:. ما در منطقه و زیر سیستم های بلافصل امنیتی تریتوری خود حق بیشتری برای حضور و ایجاد موازنه داریم تا امریکا که از قاره ای دور دست به آب های سرزمینی ما می چسبد.
ادامه مطلبنصرت الله تاجیک دیپلمات سابق و تحلیلگر مسایل بین الملل: جلوگیری مسئولان آمریکائی از انتشار کامل گزارش 28 صفحه ائی کنگره و در نهایت سیاه کردن قسمتی از آن سوبسید غیر ضروری آمریکا به عربستان بود.
ادامه مطلبعلیرضا میریوسفی، رئیس گروه مطالعات خاورمیانه دفتر مطالعات بین المللی وزارت امورخارجه: توافق آمریکا و روسیه جزء آخرین شانس ها برای پیشبرد فرآیند سیاسی پیش بینی شده در قطعنامه ٢٢٥٤ است.
ادامه مطلبصادق ملکی، کارشناس و تحلیلگر ارشد سیاسی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: نه ایران و نه عربستان نمیتوانند جغرافیا و ماهیت غالب شیعی و وهابی خود را تغییر دهند ولی ترمیم روابط یک ضرورت دوطرفه است.
ادامه مطلبدکتر محمد مهدی مظاهری استاد دانشگاه: کشتار دوم قانا(2006) و نیز جنایات جنگی و ضد بشری مکرر اسرائیل در جنگ های 2008 و 2014 در نوار غزه ، در واقع ادامه همان رویه گستاخانه ای هستند که شیمون پرز در رژیم صهیونیستی ایجاد کرد.
ادامه مطلبنصرتالله تاجیک، دیپلمات اسبق و تحلیلگر مسایل بینالملل در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: نطق رئیسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل از دیدگاه مفهومی و همچنین اجرائی و عملیاتی دارای عناصر ویژهای نبوده و کلا سخنرانی قوی و دارای بردی ارزیابی نمیشود.
ادامه مطلبسید محمد صادق خرازی، سفیر پیشین ایران در سازمان ملل و فرانسه در یادداشتی مینویسد: بزرگترین تهدید فراروی جنبشها و نهضتهای اجتماعی، تلاش در راستای استحاله معنایی از مفاهیم بنیادین سازنده آنهاست.
ادامه مطلب