آیا مسئله ما افراد هستند یا ساختارها؟
محمود سریعالقلم: مسایل ما ایرانیان با تغییر افراد هرچند به صورت خوشفکر و خوشبیان و خوشظاهر و خوشادا حل نمیشوند.
ادامه مطلبمحمود سریعالقلم: مسایل ما ایرانیان با تغییر افراد هرچند به صورت خوشفکر و خوشبیان و خوشظاهر و خوشادا حل نمیشوند.
ادامه مطلبحسن بهشتی پور، تحلیلگر مسایل آسیای میانه و قفقاز در گفتاری برای دیپلماسی ایرانی بیان می کند: تمایل روسیه برای مشخص شدن توافق با آمریکا دال بر این مساله است که متهم به خنجر زدن از پشت به ایران یا گروه مقاومت نشود.
ادامه مطلبصادق ملکی، کارشناس و تحلیلگر ارشد سیاسی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: آتشبس در سوریه میتواند شکننده باشد، زیرا هنوز ذهنها در خاورمیانه همچنان جنگی است.
ادامه مطلبدکتر محمد مهدی مظاهری استاد دانشگاه: تصمیم به گسترش شهرک سازی ها در واقع تلاش مذبوحانه رژیم صهیونیستی برای تغییر شرایط دموگرافیک سرزمین های اشغالی، ایجاد و شکل دادن به برخی واقعیت ها مطابق میل و منافع خویش خواهد بود.
ادامه مطلبنصرتالله تاجیک، دیپلمات سابق و تحلیلگر مسایل بینالملل در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: عربستان آبستن حوادثی است و به مانند آن خیکی است که حتی اگر رهایش کنی، آن تو را رها نمیکند؛ هم عربستان تغییر کرده و هم تحولات منطقه به شدت در حال دگرگونی است.
ادامه مطلبحسین ملائک، سفیر سابق ایران در چین در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: اگر موضوع کردی در برنامههای ایران گنجانده شود انحرافی از برنامه اصلی و به هرز رفتن منابع تلقی خواهد شد.
ادامه مطلبمحمدعلی دستمالی، کارشناسی سیاسی مسایل منطقه: برخی رفتارهای نمادین سران آک پارتی در مورد زبان و هویت کردها، همگی نشان دهنده این واقعیت است که ترکیه از پ.ک.ک می هراسد و نه از کردها.
ادامه مطلبدکتر محمد مهدی مظاهری استاد دانشگاه: وزیر خارجه آمریکا به دلیل منافع داخلی و خاورمیانه ای کشورش، با بی توجهی کامل به تحولات صورت گرفته در یمن، سخن از "طرح جدید" به میان می آورد؛ طرحی که شامل دولت وحدت ملی و خلع سلاح نیروهای حوثی است.
ادامه مطلبصادق ملکی، تحلیلگر ارشد سیاسی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: هدف آنکارا در تهاجم به جرابلس بیش از آنکه داعش باشد، کردهای سوری هستند.
ادامه مطلبمحسن شریعتی نیا، استادیار دانشگاه در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ، ایران و روسیه آگاهانه به اقدامی جمعی شکل داده اند که از همکاری های موقتی فراتر است و می توان بر آن نام ائتلاف گذاشت.
ادامه مطلب