تکاپوی رقبای منطقهای ایران در عصر ترامپ
سید احمد حسینی، تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و بینالمللی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: امکان تحریک عنصر عربی در برابر ایران در موضوع عراق، کاربرد خود را از دست داده است.
ادامه مطلبسید احمد حسینی، تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و بینالمللی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: امکان تحریک عنصر عربی در برابر ایران در موضوع عراق، کاربرد خود را از دست داده است.
ادامه مطلبظریف متوجه نبود که سیاست منطقهای ما از کجا ضربه میخورد/در سیاست خارجی ما، منطق دیپلماتیک جایگزین منطق نظامی شده است/منطقه پرواز ممنوع، توافق نانوشته ترکیه و روسیه است/امریکا و اروپا انگیزهای برای مقابله با ایران ندارند/سیاست امریکا، مقابله جدی با ایران نیست.
ادامه مطلبناصر هادیان در نشست دیپلماسی ایرانی با عنوان "با امریکای ترامپ چه باید کرد؟" گفت: - آقای فرهادی در حال حاضر می تواند فرمانده ارشد یک مواجهه فرهنگی باشد.
ادامه مطلبمحسن پاک آیین، سفیر سابق ایران در آذربایجان: ظهور افراطی گری بود که باعث شد آذربایجان به طرف منطقه و ایران گرایش پیدا کند. به دلیل این که آذربایجان به عنوان یک کشور شیعی در معرض خطر افراط گرایی بود.
ادامه مطلبرهبران آرزو دارند که جامعه را حول و حوش نوع دیگری از عقاید، ایدهها، وابستگیها و اشکال قالبسازی کنند بنابراین ابتدا نیاز دارند که هویتهای بالغ موجود را از بین ببرند از انتقال این هویتها به کودکان جلوگیری کنند.
ادامه مطلبباید در دیپلماسی خود تجدید نظر مختصری کنیم/ نباید طوری رفتار کنیم که موجبات هراس همسایگانمان شود/ آب اسرائیل با کشورهای عربی، در یک جوی نمی رود!/ رابطه آمریکا و روسیه هرگز خوب نخواهد شد
ادامه مطلبعلیرضا بیکدلی، سفیر سابق ایران در ترکیه: ایران از 1783، شاهد مشکلات عدیده ای در سیاست خارجی خود بوده که از منطقه قفقاز به کشور ما تزریق و در نهایت نیز به قراردادهای نگین گلستان 1813 و ترکمنچای 1828 منجر شد.
ادامه مطلببرخلاف شعار «اول آمریکا» که رئیس جمهور دونالد ترامپ در پیش گرفته است، چنین شعاری در برابر یک جانبهگرایی مخرب قرار میگیرد. کشورهای عضو را وادار میکند که فراتر از منافع ملی اندک خود را ببینند، از سیاستهای باز و چندجانبهگرایی دفاع میکند.
ادامه مطلبعبدالرضا فرجیراد، سفیر اسبق ایران در نروژ: از زمان فروپاشی شوروی در سال 1991، این فرصت برای ایران فراهم شد تا از ظرفیت کشورهای ترکمنستان، ازبکستان، قزاقستان و جمهوری آذربایجان که کشورهای محصور در خشکی (landlocked) محسوب میشوند، استفاده کند و خطوط لوله آنها را بهسوی دریا و بازارهای جهانی منتقل کند.
ادامه مطلبدکتر اسماعیل بشری، پژوهشگر ارشد گروه خلع سلاح مرکز تحقیقات استراتژیک و کارشناس مسائل شبه جزیره کره میگوید: ترامپ یک تاجر است چنان که چین هم هیچ گاه به دنبال حاشیه و جنجال نبوده، آن هم به دنبال افزایش قدرت اقتصادی خود است، کره جنوبی هم به دنبال رونق بازار خود است، پس همه اندیشه های اقتصادی دارند نه سیاسی - نظامی.
ادامه مطلب