اعراب از ایران میترسیدند گرفتار عربستان شدند
کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در حالی در نشست ریاض اندیشههای ضد ایرانی در ذهن داشتند که فرش زیر پایشان فرش نفیس ایرانی بود.
ادامه مطلبکشورهای شورای همکاری خلیج فارس در حالی در نشست ریاض اندیشههای ضد ایرانی در ذهن داشتند که فرش زیر پایشان فرش نفیس ایرانی بود.
ادامه مطلبدیوید آلبرایت، بنیانگذار موسسه علوم و امنیت بین الملل ادعا کرده است که ارتباطات از سال 1990 نشان می دهد که وزیر امور خارجه کنونی ایران در زمانی که ریاست دانشگاه شریف را بر عهده داشته، از برنامه ای که به منظور تامین مواد برای برنامه هسته ای مورد اتهام ایران طراحی شده بوده اطلاع داشته است.
ادامه مطلبمارک فیزپاتریکت می گوید تهران همچنان به رویکرد سابق خود در قبال آژانس بین المللی انرژی اتمی ادامه می دهد و این درحالی است که نشست وین بر نشست بغداد سایه افکنده است. این رویکرد ایران نشان می دهد که نمی توان به توافقی در نشست بغداد امیدوار بود که بتواند اوضاع را آرام تر کند.
ادامه مطلبمن مخالف اتحادیهام اگر بنا باشد زن قطری از رانندگی در خیابانهای دوحه مطابق با نظامی که در عربستان رایج است، منع شود.
ادامه مطلببه گفته آلبرایت در گزارش های گروهک منافقین ادعا ها بدون ارائه شواهد مطرح می شوند و صحت آنها مشخص نیست.
ادامه مطلبتا این که «پاییز خشم» در سال 1981 فرا رسید و سادات ترور شد و معاونش حسنی مبارک برای جانشینی او نامزد شد، قرار بر آن شد که برای ریاست جمهوری او رایگیر شود، همزمان دستگیریهای مشهور سپتامبر 1981 اتفاق افتاد.
ادامه مطلبعربستان اخوان المسلمین را نمیخواهد و علاقهای نیز به سلفیها ندارد. ملک عبد الله بن عبدالعزیز علیه آنها است. اما از ایران احساس خطر میکند و میخواهد از دست آن خلاص شود.
ادامه مطلبهرچند انگلیس نخستین کشوری است که در پاییز گذشته بانک مرکزی جمهوری اسلامی را تحریم کرد و به این ترتیب ماجرای حمله به سفارت انگلیس در تهران و کاهش روابط دیپلماتیک به پایین ترین سطح اتفاق افتاد، اکنون لندن خواستار به تعویق افتادن تحریم ها علیه ایران است
ادامه مطلبجنگ علیه ایران تنها توجه ها را از روند صلح و ثبات در منطقه پراکنده می کند و این راهی است که شروع آن آسان و خاتمه اش بسیار دشوار و حتی غیر ممکن خواهد بود. به این ترتیب بهار عربی با خزان خاورمیانه پایان می یابد که دستاوردی جز خطر و تهدید به همراه نخواهد داشت.
ادامه مطلبیک حرکت تازهای آغاز شده است. همه طرفها مایلند که درباره آن مناقشه کنند. چرا که در عین حال لحظه تازهای آغاز شده است. اراده متبادلی برای پیگیری مذاکرات میان دو طرف وجود دارد و این یک امر ایجابی است.
ادامه مطلب