اخبار داخلی - آرشیو

سازمان اکو، یک سینرژی برای تقویت و توسعه اقتصادی ایران
با توجه به ظرفیت هایی که دارد

سازمان اکو، یک سینرژی برای تقویت و توسعه اقتصادی ایران جدید

فائزه رجبی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: سازمان اکو با توجه به ظرفیت‌های قابل توجه، می‌تواند همچون یک سینرژی برای تقویت و توسعه اقتصادی ایران عمل کند.

ادامه مطلب
رئیس جمهور و دولت بر مدار فرهنگ
فرهنگ یک ملت آبروی جهانی است

رئیس جمهور و دولت بر مدار فرهنگ

حسن صفرخانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: حضور در مراسم تجلیل از اندیشمند مردم مدار حجه الاسلام و المسلمین حاج شیخ حسین انصاریان، حضور در منزل استاد ارجمند دکتر محمد علی موحد شاعر، نویسنده، مولاناشناس و عرفان پژوه و از اعضای فرهنگستان زبان و ادب فارسی و گفت‌وگویی بی پیرایه با این فرهیخته گرامی، حضور در منزل استاد بزرگ فلسفه استاد رضا داوری اردکانی، استاد برجسته فلسفه و اندیشمند ایرانی و  دیدار و گفت‌وگوی صمیمانه  با ایشان، حضور در تالار وحدت و همراهی با طنین موسیقی منظومه سیمرغ به رهبری استاد  صاحب نام  موسیقی فرهاد فخر الدینی و تجلیل و تکریم این هنرمند برجسته، نمونه هایی از این برنامه های فرهنگی است که نکاتی بشرح ذیل در این موضوع  قابل توجه است.

ادامه مطلب
صادق خرازی: بدون هموار شدن مسیر سیاست خارجی محال است اقتصاد و توسعه به نتیجه خوبی برسد
در کنگره حزب ندای ایرانیان؛

صادق خرازی: بدون هموار شدن مسیر سیاست خارجی محال است اقتصاد و توسعه به نتیجه خوبی برسد

مؤسس حزب ندای ایرانیان با تصریح بر اینکه اقتصاد ایران می‌تواند ظرف یک سال بهبود یابد، افزود: بدون هموار شدن مسیر سیاست خارجی محال است که اقتصاد و توسعه به نتیجه برسد. آن روزی که طراحی‌های ملل متحد برای این بود که اقتصاد ملت‌ها و سیاست ملت‌ها با هم پیوند داشته باشند، برای امروز بود. اگر ما بتوانیم در موضوعات منطقه‌ای و بین المللی و موضوعات دوجانبه قدرتمند عمل کنیم، مطمئن باشید می‌توانیم گلیم نخ نمای فرش عشرت خانه را از درون این بحران‌ها بیرون بکشیم.

ادامه مطلب
انگاره سازی های وارونه و امنیتی سازی کردها
موضوعی که باید در مورد کردستان مد نظر داشت

انگاره سازی های وارونه و امنیتی سازی کردها

علی گلستانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: در شرایطی که نگاه و سیاست‌ورزی امنیت‌زده، عدم توسعه متوازن، انتصابات به چالش کشنده ی کارآمدی حاکمیت در کارویژه های اصلی خود؛ عدم تخصیص منابع کافی و عدم درک صحیح از شرایط و موضوعات کردی و حتی عدم حساسیت به آنها؛ در حالی که اخبار منفی و ناامیدکننده از بروز فسادهای مالی مختلف فراوان منتشر می‌شود از یک سو و از سوی دیگر زمینه‌های تمایلات واگرایانه از بیرون مرزها به طور جدی فراهم بوده؛ کردها را قربانی فعالیت‌های اغواگرایانه احزاب و گرو‌ه‌های مسلح می‌کند. آثار این شرایط به شکل‌گیری شرایط امنیتی منجر شده که در نتیجه باعث درک و برخورد امنیتی دستگاه حاکمیت با موضوعات کردی می‌شود و این چرخه تداوماً بازتولید می‌شود و هر بار فربه‌تر از قبل گستردگی و ژرفای بیشتری را در بر می‌گیرد. برای خروج از این وضعیت می‌توان اذعان کرد اقداماتی به درستی و از سوی نهادهای بالادستی صورت گرفته است.

ادامه مطلب