آقای احمدی نژاد بچه های ما را با خودت بیاور
خانواده های سه آمریکایی بازداشت شده در ایران ، خواستند تا آزادی فرزندانشان شرط دادن ویزا به احمدی نژاد برای سفر به نیویورک باشد.
به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن، خانواده های سه آمریکایی بازداشت شده در ایران از باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا خواستند به محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران اجازه ورود به آمریکا داده نشود مگر اینکه سه فرزند آنها را نیز به همراه خود داشته باشد.
اخیرا رسانه های ایران گزارش داده اند که احمدی نژاد قرار است برای حضور در نشست های بازنگری معاهده عدم انتشار هسته ای در نیویورک به آمریکا سفر کند. این نشست از روز دوشنبه آینده آغاز می شود.
روزنامه" اوکلاند تربیون " آمریکا در این باره نوشت: خانواده های سه آمریکایی بازداشت شده در ایران یعنی سارا شورد (31 ساله)، شین بویر (27 ساله) و جوش فاتال (27 ساله) علاوه بر اوباما، این درخواست خود را در نامه ای خطاب به احمدی نژاد نیز ارسال کردند و از او خواستند تا بدون فرزندانشان پا به آمریکا نگذارد.
در این نامه آمده است: از شما (احمدی نژاد) می خواهیم که فرزندانمان، تاریکی و یأس سلول های زندان را ترک کنند و در سفرتان به نیویورک، به شما بپیوندند.
آنها خطاب به احمدی نژاد اضافه کرده اند: اگر این اقدام را انجام دهید ، عمل شما رحمت ومحبت خواهد بود در جهانی که هم اکنون نیازمند چنین اقداماتی است.
این روزنامه آمریکایی همچنین از زبان مادر "شورد" در واکنش به اعلام خبر اعتصاب غذای سه آمریکایی بازداشت شده در ایران نوشت: برایم سخت است که حتی فکرش را کنم که آنها در زندان اعتصاب غذا کرده اند. معتقدم آنها در وضعیت خطرناکی هستند و زندگی آنها در خطر است.
وی ادامه داد: بسیاری از آمریکایی ها با ارسال نامه هایی تایید کرده اند یا اینکه در روزنامه های آمریکایی مطلب نوشته اند و تایید کرده اند که آزادی سه شهروند آمریکایی، شرط دادن ویزا به احمدی نژاد باشد.
از جمله این افراد می توان به "گیل مانفورد" اشاره کرد که در روزنامه آمریکایی "لاس وگاس تایمز" نوشت: می بایست در هنگام مذاکره با ایران قدرت بیشتری داشته باشیم . در این حالت می توان آزادی سه شهروند آمریکایی به علاوه تعدادی از ایرانی - آمریکایی های موجود در زندان های ایرانی را شرط کرد.
وی افزود: همه آنچه را که سه آمریکایی انجام دادند این بود که به اشتباه مرز را رد کرده اند.
این سه شهروند آمریکایی در مرداد ماه گذشته در مرزهای غرب کشور توسط نیروهای مرزبانی ایران بازداشت شدند.
چندی پیش نیز یک مقام ارشد قضایی ایران، اتهام این سه شهروند آمریکا را جاسوسی اعلام کرد.
خانواده سه شهروند آمریکایی پیش از این نیز خواستار صدور روادید برای سفر به ایران و ملاقات با فرزندان خود شده بودند.
این اخبار درباره شهروندان آمریکایی بازداشت شده در ایران در حالی منتشر می شود که هم اکنون حدود 10 شهروند ایرانی به اتهامات گوناگون در مناطق مختلف جهان ربوده یا بازداشت شده و به آمریکا منتقل شده اند. همچنین تعدادی از این افراد نیز در آستانه محاکمه قرار دارند.
آمار خروج غيرقانونى از کشور پس از انتخابات
ايلنا- ئيس مرکز حقوقى بينالمللى نهاد رياست جمهورى گفت: طبق آمار وزارت اطلاعات، تعداد خروج غيرقانونى، خيلى کمتر از صد نفر بوده است و با بازگشت آرامش به کشور حتى آنهايى که به بهانههاى سياسى از ايران خارج شدهاند، بازمىگردند و فقط کسانى دچار مشکل مىشوند که مرتکب قتل شده باشند.
مجيد جعفرزاده، با تکذيب خروج غيرقانونى عده کثيرى از ايرانيان پس از انتخابات خرداد 88، از ايران گفت: خيلى وجود ندارد، طبق آمار وزارت اطلاعات، تعداد خروج غيرقانونى، خيلى کمتر از صد نفر بوده است، اين آمار زير صد نفر خيلى است؟!
وى درباره بازگشت ايرانيان مقيم خارج به ايران گفت: تصور ما اين است که وقتى بسترى آرام در کشور ايجاد شود، حتى آنهايى که به بهانههاى سياسى از ايران خارج شدهاند، بازمىگردند.
وى با بيان اينکه ايران براى بازگشت ايرانيان، هيچ محدوديتى قائل نشده است، گفت: تنها کسانى وارد ايران بشوند با مشکل مواجه مىشوند که مرتکب قتل شده باشند.
جعفرزاده تاکيد کرد: تنها مرز و خط قرمز ما براى آدمکشهاست که آن هم ما نمىتوانيم کسى را ببخشيم، ولىدم بايد رضايت دهند يا شکايت کند، آنها بايد تأيين تکليف کنند.
وى تصريح کرد: حتى مجرمان هم وقتى بازمىگردند مورد عفو قرار مىگيرند.
رئيس مرکز حقوقى بينالمللى نهاد رياست جمهورى گفت: آنچه براى ما مهم است اين است که تمام ايرانيان در هر کشورى با هر گرايش فکرى، اصل «نظام جمهورى اسلامى ايران» را قبول داشته باشد، ما با همين محدوديت خيلى کم، پذيراى ايرانيان هستيم.
موشکهاى اسکاد در کیف جا نمیشوند!
خبرگزارى فارس: معاون نخستوزير و وزير خارجه کويت ادعاى تلآويو در انتقال موشکهاى اسکاد به حزبالله لبنان را در راستاى سرپوش گذاشتن بر جنايات اين رژيم در فلسطين دانست.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبرى الانتقاد نت، "محمد صباح السالم الصباح " معاون نخست وزير و وزير خارجه کويت ادعاهاى رژيم صهيونيستى عليه سوريه درباره انتقال موشکهاى دوربرد اسکاد به حزبالله لبنان را تاکتيکى از سوى صهيونيستها براى مخفى نگه داشتن حقيقت جنايات آنان عليه فلسطينىها دانست.
الصباح که در جريان کنفرانسى در آکادمى خاورميانه در واشنگتن سخن مىگفت، تصريح کرد که موشکهاى اسکاد اشياى کوچکى نيستند که آنها را در داخل يک کيف قرار داد و از مرز قاچاق کرد، اين موشکها اندازهاى بزرگ و آشکار دارند که مخفى نگه داشتن آن مشکل است.
وى با استناد به اين موضوع شايعات در اين رابطه را براى مخفى نگه داشتن جنايات اسرائيل در فلسطين اشغالى از ديد رسانهها دانست.
معاون نخست وزير کويت اقدامات صهيونيستها در فلسطين اشغالى را شامل مصادره و سرقت سرزمينهاى فلسطينى، از بين بردن تاريخ ملت فلسطين از طريق مصادره اماکن تاريخى آنها به نام اماکن صهيونيستى دانست.
نامه نگاری برای جلوگیری از سفر احمدی نژاد
تعدادی از قانونگذاران آمریکایی طی نامه ای به هیلاری کلینتون وزیر خارجه این کشور خواستار جلوگیری از سفر محمود احمدی نژاد به نیویورک شده اند.
به گزارش بی بی سی، رئیس جمهور ایران برای شرکت در اجلاس بازنگری پیمان منع گسترش سلاح های کشتار جمعی که قرار است روز دوشنبه در مقر سازمان ملل متحد آغاز به کار کند به نیویورک بیاید.
وزارت خارجه آمریکا چند روز پیش دریافت درخواست ویزای احمدی نژاد را تایید کرد.
به ادعای چهارده سناتور جمهوریخواه آمریکایی هیچ دلیل "قانع کننده ای" برای پذیرش محمود احمدی نژاد وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه در این نامه گفته شده "دولت آمریکا دارای اختیارات قانونی برای رد درخواست وی و ممانعت از ورودش حتی اگر وی فقط به سازمان ملل متحد می رود هست. ما از شما می خواهیم از این اختیارات استفاده کنید."
در نامه اعضای مجلس نمایندگان ادعا شده است محمود احمدی نژاد تلاش های آمریکا را برای مقابله با برنامه های "نظامی" اتمی ایران را به تمسخر خواهد گرفت و او این کنفرانس را به صحنه ای جهانی برای حمله به اسرائیل تبدیل می کند.
پیش تر نیز هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه آمریکا، به محمود احمدی نژاد هشدار داد در این اجلاس به گفته او ایجاد شبهه نکند.
چاوز: عضو توئیتر من شوید!
رئیس جمهوری ونزوئلا رهبران کشورهای همپیمان با خود را برای عضویت در شبکه اجتماعی "توییتر" دعوت کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هافینگتون پست، هوگو چاوز رئیس جمهوری ونزوئلا که خود به تازگی به عضویت شبکه مجازی توییتر در آمده اعلام کرد که فیدل کاسترو رئیس جمهوری سابق کوبا و اوو مورالس همتای بولیویایی خود را برای عضویت در توییتر دعوت کرده است.
چاوز که هفته گذشته به عضویت توییتر درآمد ، می گوید هم اکنون 120 هزار طرفدار دارد. بر این اساس وی تاکنون دو پیام از خود در این شبکه منتشر کرده و روز اول 106 هزار طرفدار پیدا کرد.
وی پیشتر با انتقاد از توییتر آن را ابزاری برای ترور توصیف کرده بود، اما ناظران بر این باورند که رئیس جمهوری ونزوئلا تصمیم گرفته است تا با تغییر رویکرد خود به جای سخنرانی های طولانی با پیامهای کوتاه کمتر از 140 کلمه ای پاسخ مخالفینش را بدهد و در عین حال با طرفداران خود هم تبادل نظر کند.
توییتر یک شبکه اجتماعی مجازی است که بسیاری از رهبران و سیاستمداران جهان با عضویت در آن پیام های کوتاه خود را مبادله می کنند.
این شبکه به دلیل ایجاد سریع شبکه های همسوی اجتماعی مورد توجه قدرتها نیز قرار گرفته تا آنجا که در مواردی دولت آمریکا رسما از مدیران این شبکه ها خواست تغییرات فنی و نرم افزاری خود را با توجه به برخی تحولات سیاسی در کشورهای هدف - از جمله جمهوری اسلامی ایران- به تاخیر بیندازند.
تکذیب عذرخواهی مقام ايرانى از شیخ الازهر
رئیس دفتر حفاظت از منافع ایران در قاهره، ادعای مطرح شده درباره عذرخواهی از شیخ جدید الازهر را تکذیب کرد.
مجتبی امانی در گفتگو با شبکه خبری العالم، گفت: من روز چهارشنبه با احمد الطیب، شیخ جدید الازهر به مناسبت آغاز ماموریتم در مصر و برای عرض تبریک به وی برای تصدی سمت شیخ الازهر دیدار کردم.
وی افزود: شیخ احمد الطیب از گذشته تعامل خوبی با مسئولان و شخصیت های ایرانی داشته، و بر اهمیت تقریب بین مذاهب اسلامی تاکید دارد.
وی عذرخواهی از شیخ الازهر را به خاطر آنچه که برخی سایت های خبری آن را توهین خوانده بودند، رد کرد و گفت: هدف از انتشار چنین شایعاتی، ایجاد شکاف در صفوف امت اسلامی است.
وی با اشاره به نارضایتی برخی از طرف های مغرض از روابط نزدیک بین مسلمانان به ویژه بین دانشگاه الازهر و ایران، خاطرنشان کرد: برخی با انتشار اخبار دروغین، درصدد ضربه زدن به این روابط نزدیک هستند.
امانی با تاکید بر تمایل ایران به تقویت روابط خود با الازهر، افزود: تقریب بین مذاهب اسلامی، از دهه های گذشته مورد توجه و اهتمام الازهر و مراجع دینی شیعه با هدف وحدت و یکپارچگی امت اسلامی بوده است.
وی اظهار داشت: وحدت اسلامی امروزه ضرورتی انکار ناپذیر برای مقابله با تهدیدات و چالش های پیش روی امت اسلامی است.
مسکو مخالفتی با میانجیگری ایران در مسئله قرهباغ ندارد
سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که کشورش مخالفتی با پیشنهاد ایران برای برگزاری دیدار سهجانبه وزرای خارجه آذربایجان، ارمنستان و ایران در رابطه با حل مسئله قرهباغ ندارد.
به گزارش ايلنا به نقل از نووستى، «آندره نسترنکو» در واکنش به پیشنهاد ایران برای میانجیگری در حل مسئله قرهباغ گفت:«هیچ مخالفتی با اين نشست نداريم. اگر چنين دیداری انجام شود، مسلم است که باید منتظر نتایج آن بود و آنگاه درباره امکان میانجیگری ایران در حل مسئله قرهباغ صحبت کرد.»
نسترنکو تاکید کرد که در حال حاضر پیشنهاد ایران براى شرکت در حل و فصل مسئله قرهباغ تنها در رابطه با برگزاری اين دیدار سهجانبه بوده است.
مناقشه ميان ارمنستان و آذربایجان در سال 1988 ميلادى بهعلت ادعای ارضی ارمنستان به خاک آذربایجان آغاز شد. در پی حملات ارمنستان به آذربایجان از سال 1993 ميلادى 20 درصد از سرزمینهای متعلق به آذربایجان، یعنی قرهباغ کوهستانی همراه با هفت شهر و ناحیه دیگر اطراف آن همچنان تحت اشغال ارتش ارمنستان است و تاکنون به چهار قطعنامه صادر شده توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد آزادی اراضی اشغالی آذربایجان نیز عمل نشده است.
آلبانيايىها خواستار بازشمارى آراى انتخابات پارلمانى شدند
دهها هزار تن از مردم آلبانى در مقابل ساختمان دولت در تيرانا، پايتخت اين کشور تظاهرات کردند و به همراه اپوزيسيون آلبانى خواستار بازشمارى آراى انتخابات پارلمانى 28 ژوئن سال گذشته شدند.
به گزارش ايسنا، تظاهرات روز جمعه مردم آلبانى تازهترين رخداد در بحران سياسى اين کشور محسوب مىشود. بحرانى که پس از انتخابات ژوئن 2009 دامن گير دولت شده و فعاليتهاى آن را به صورت مجازى متوقف کرده است.
ادى راما، رهبر سوساليستها خطاب به تظاهرکنندگان اظهار داشت: زمان مقاومت فرا رسيده است. اين يک مقاومت بزرگ است و ما مصمم هستيم که به آن ادامه دهيم.
وى از معترضان خواست به اعتراضات خود تا زمان بازشمارى دقيق آرا ادامه دهند.
حزب سوسياليست که هم اکنون حزب اپوزيسيون آلبانى محسوب مىشود دولت را متهم به سوء مديريت اقتصادى و ايجاد بحران مالى در کشور کرده است.
گراموک روچى، يکى از اعضاى حزب سوساليست خطاب به تظاهرکنندگان اظهار داشت: اين لحظه نهايى است.
وى همچنين تعداد شرکت کنندگان در اين راهپيمايى را نزديک به 100هزار تن اعلام کرد.
هنوز آمار دقيق و رسمى در خصوص تعداد شرکت کنندگان در دست نيست.
سوسياليستها ائتلاف حاکم سالى بريشا، نخست وزير آلبانى را متهم به دستکارى در نتايج انتخابات و ممانعت از درخواست پارلمان براى بازشمارى کردهاند.
دولت تمام اين اتهامات را تکذيب نموده است.
فاتمير جاسا، يکى ديگر از مقامهاى حزب سوسياليست به معترضان گفت:22 تن از قانونگذاران قصد دارند در مقابل ساختمان دولت دست به اعتصاب غذا بزنند.
براساس گزارش خبرگزارى فرانسه، وى افزود: قانونگذاران خواستار شفافيت نتايج انتخابات هستند. معترضان بر روى پلاکاردهاى خود نوشته بودند: بريشا يا صندوقهاى راى را بازشمارى کن يا از سمت خود کنارگيرى کن.
دولت آلبانى درخواستها براى بازشمارى آرا را رد کرده و ادعا نموده اين درخواست پيشتر از سوى دستگاه قضايى پذيرفته نشده است.
حزب دموکرات بريشا در اين انتخابات کنترل 75 کرسى از پارلمان 140 عضوى را بدست آورد.
پایگاه های آمریکا در مرز ایران باقی می مانند
آمریکا درصدد است تمام پایگاه های نظامی خود را در مرزهای ایران و عراق حتی پس از خروج کامل نیروهای خود در اواخر سال 2011ازعراق حفظ کند.
به گزارش عصرایران به نقل از روزنامه آمریکایی"کریستیان ساینس مونیتور"، واشنگتن به دلیل حساسیت پایگاه های نظامی مستقر در نزدیکی مرز ایران، آنها را تعطیل نخواهد کرد. این پایگاه ها همچنین شاهد پرواز هواپیماهایی جاسوسی ایران بر فراز خود هستند.
براساس این گزارش ، پایگاه نظامی مشترک آمریکا و عراق به نام " وهب " واقع در منطقه "الشیب" در مرز عراق و ایران یکی از این پایگاه ها خواهد بود.
قرار است این پایگاه حتی پس از خروج کلی نظامیان آمریکایی از عراق، برای آموزش نظامیان و نیروهای مرزبانی عراق در اختیار آمریکا باقی بماند.
منطقه مرزی الشیب از شمال به مناطق صحرایی و از جنوب به تالاب هایی ختم می شود.
در ادامه این گزارش آمده است: وظیفه نیروهای آمریکایی مستقر در این پایگاه مقابله با خنثی سازی موشک ها یا مین های کاشته شده در کنار جاده ها نیست بلکه هدف آنها اجرای سناریوی "جاسوس در مقابل جاسوس" در برابر نیروهای ایرانی است زیرا نیروهای مرزی ایران در نزدیکی نیروهای آمریکایی مستقر هستند به طوری که هر دو طرف می توانند با چشم غیر مسلح گشت زنی طرف مقابل را ببینند.
همچنین نیروهای آمریکا بر این باورند که این منطقه می تواند به منطقه ای تحت نفوذ ایران تبدیل شود.
یکی از نیروهایی آمریکایی مستقر در این پایگاه در این باره گفت: " ایالات متحده آمریکا قادر به حفظ توازن در مقابل تاثیر گذاری ایران دراین منطقه است اما برای ما ممکن نیست که در مقابل زائران ایرانی که به عراق وارد می شوند تعادل ایجاد کنیم چرا که عراق از زیرساخت های لازم برای پذیرش سیل زائران ایرانی برخوردار نیست.
اوباما بايد از جامعه جهانى به خاطر تهديد ايران عذرخواهى کند
رئيس کميسيون امنيت ملى و سياست خارجى مجلس شوراى اسلامى گفت: اوباما بايد از جامعه جهانى به خاطر تهديد ايران عذرخواهى و به اشتباه خود اعتراف کند.
به گزارش ايسنا ، علاءالدين بروجردى در جمع خبرنگاران، بابيان اين مطلب، افزود: تنفر از سلاح هستهاى و کاربرد آن يک وفاق جهانى دارد.
وى اظهارداشت: امروزه همه ملتهاى دنيا با مردم مظلوم هيروشيما و ناکازاکى به عنوان قربانيان سلاح هستهاى همدردى مى کنند.
وى ادامه داد: با توجه به اينکه آمريکا تنها کشور استفاده کننده از سلاح هستهاى در جهان امروز است، اين موضوع به دليلى براى تنفر از آمريکا تبديل شده است.
نماينده مردم بروجرد در مجلس شوراى اسلامى تصريح کرد: تهديد اوباما به چنين امرى بعد از 60 سال از اين فاجعه تاريخى، نگرانى جهانى ايجاد کرد و جمهورى اسلامى ايران واکنش شديدترى را نشان داد و اين تنفر از آمريکا و محکوميت از چنين امرى را افزايش داد.
تظاهرات ضددولتی در مسکو
هزاران نفر از اعضا و هواداران گروههاى سياسى مخالف دولت و احزاب چپگرا روسيه امروز شنبه با برپايى تظاهرات و برگزارى اجتماعات اعتراض آميز در مسکو ، عليه دولت اين کشور و نيز سازمان پيمان آتلانتيک شمالى "ناتو "شعار دادند.
به گزارش خبرنگار ايرنا از مسکو، تظاهر کنندگان وابسته به احزاب و گروههاى مخالف و چپگرا در اين تظاهرات و راهپيماهاى اعتراض آميز ، برکنارى دولت ، مبارزه با فساد و افزايش رفاه و حقوق اجتماعى را خواستار شدند.
تظاهر کنندگان همچنين در حالى که پارچه نوشته هايى عليه سازمان ناتو در دست داشتند، با عبور از مقابل سفارت فرانسه در مسکو، شعارهاى همچون " حضور ناتو در ميدان سرخ مسکو - شکست روسيه "، "مرگ بر ناتو" و "نابود باد چکمه هاى ناتو " فرياد زدند.
"گنادى زوکانف " رهبر حزب کمونيست روسيه در جريان تظاهرات مخالفان دولت و ناتو در مسکو گفت: همبستگى نيروها ضامن پيروزى عليه دولت فعلى روسيه و دور ساختن ناتو از اين کشور است .
اعضا و هواداران اين حزب در شعار هاى خود ملى شدن صنايع و معادن و احياى شورورى سابق را خواستار شدند.
همزمان با برگزارى تظاهرات مخالفان دولت و احزاب و گروههاى چپگرا در مسکو، هزاران نفر از طرفداران حزب حاکم "روسيه واحد " و نيز ديگر جناح هاى سياسى در مسکو اقدام به راهپيمايى کردند و در حمايت از دولت و برنامه هاى اقتصادى آن شعار دادند.
امروز به مناسبت روز اول ماه مه ( يازدهم ارديبهشت ) که به عنوان روز کارگر در اين کشور گراميداشته مى شود، 5 تظاهرات ، سه راهپيمايى و 11 اجتماع اعتراض آميز در نقاط مختلف مسکو انجام و برگزار شده است .
موافقان و مخالفان دولت امروز همچنين همزمان با مسکو ،در ديگر نقاط روسيه راهپيمايى و تظاهرات کردند.
تدابير امنيتى از روز گذشته در شهرهاى مختلف روسيه بويژه مسکو پايتخت اين کشور به منظور حفظ امنيت عمومى و پيشگيرى از فعاليت هاى خرابکارانه در اين کشور تشديد شده است.
شمار ماموران پليس در اماکن عمومى مسکو ، بويژه حدود 190 ايستگاه متروى اين شهر نسبت به روزهاى عادى بمراتب افزايش يافته است و ماموران بدقت مراقب تردد مردم و وسايل حمل و نقل هستند.
ژنرال "ميخاييل سوخودولسکى" معاون وزير کشور روسيه اعلام کرد، در روزهاى تعطيل عمومى سه روزه ( شنبه تا دوشنبه ) در اين کشور ،70 هزار مامور پليس و نيروهاى داخلى وزارت کشور روسيه مسووليت حفظ نظم و امنيت شهرهاى اين کشور را برعهده خواهند داشت.
حدود يک ماه پيش بر اثر وقوع انفجارهاى متوالى در دو ايستگاه متروى مسکو ، 40 تن کشته و بيش از يکصد نفر ديگر مجروح شدند و يک روز پس از آن نيز ،انفجار دو بمب در نزديکى مقر پليس شهر "گيزلر " داغستان ، 12 کشته و 40 مجروح برجاى گذاشت .
حمایت بلر از براون در مبارزات انتخاباتى
نخست وزير پيشين انگليس اعلام کرد که از حزب کارگر و نامزد مطبوع آن براى پيروزى در انتخابات پارلمانى اين کشور حمايت مىکند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزارى اتريش، "تونى بلر " روز گذشته اعلام کرد در مبارزات انتخابات پارلمانى که 6 ماه مى (16 ارديبهشت) برگزار مىشود، از "گوردون براون " نخست وزير کنونى انگليس و حزب کارگر پشتيبانى خواهد کرد.
بر اساس اين گزارش، بلر گفت: حزب کارگر از بخت بالايى براى پيروزى در انتخابات آتى برخوردار است. و براون به هيچ وجه شکست نخورده است.
وى افزود که اين موضوع را که حزب کارگر به مرتبه سوم در ميان احزاب سياسى اين کشور تنزل يافته را قبول ندارد.
اين اظهارات بلر در حالى است که نتايج مبارزات انتخاباتى اخير حاکى کاهش مقبوليت حزب کار گر در برابر احزاب ليبرال دموکرات به رياست "نيک کلگ " و محافظه کار به رياست "ديويد کامرون " است.
مطمئنیم که چین با تحریم ایران مخالفت می کند
وزیر خارجه اوگاندا که کشورش از اعضای غیر دائم شورای امنیت است از عدم حمایت چین از تحریم ایران در این شورا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت اینترنتی مونیتور،"جیمز موگومه" که کشورش از اعضای غیر دائم شورای امنیت است گفت که مقامهای چینی به طور ضمنی و خصوصی اعلام کرده اند که از اعمال تحریم علیه ایران حمایت نخواهند کرد.
موگومه گفت: ما مطمئن شده ایم که این کشور با تحرم ایران مخالفت خواهد کرد.
وی همچنین در رابطه با موضع کشورش در قبال موضوع هسته ای ایران گفت: اوگاندا مخالفت تسلیحات هسته ای است، اما مشکلی با برنامه هسته ای برای مقاصد صلح آمیز ندارد.
چین، روسیه، ترکیه، و برزیل از جمله کشورهایی هستند که مخالفت خود را با سیاست دول غربی در قبال برنامه هسته ای ایران اعلام کرده اند.
روزهای سختی در قندهار خواهیم داشت
ژنرال ارشد ارتش آمريکا در سفر غيرمنتظره خود به افغانستان اظهار داشت: روزهاى سختى را در قندهار پيش رو خواهيم داشت. هم اکنون نيروهاى آمريکايى و ناتو در حال آماده کردن خود براى انجام عملياتهاى گسترده عليه طالبان در قندهار هستند.
به گزارش ايسنا، ژنرال ديويد پترائوس، رئيس ستاد فرماندهى مرکزى ارتش آمريکا براى بازديد از شهر قندهار و حومه آن وارد افغانستان شد.
وى ناظر بر عمليات هاى ارتش آمريکا در عراق و افغانستان است.
پترائوس اظهار داشت: طى هفتههاى اخير ما شاهد روزهاى دشوارى در قندهار بوديم و همه به اين موضوع واقف هستند و مىدانيم روزهاى سخت ديگرى در هفتهها و ماههاى آتى در پيش روى ما خواهد بود.
وى افزود: همانطور که در عراق ياد گرفتيم و دوباره در افقانستان آن را لمس کرديم زمانى که شما قصد داريد به پايگاه امن و مواضع دشمن حمله کنيد دشمن دست به انجام حملات متقابل مىزند و همين موضوع باعث دشوارى کار در مبارزه عليه شبه نظاميان مىشود.
بخش اعظم سربازان آمريکايى هم اکنون در قندهار واقع در جنوب افغانستان مستقر شدند.
براساس گزارش خبرگزارى آسوشيتدپرس، پترائوس خاطرنشان ساخت: عمليات در قندهار يک حمله سنتى نيست بلکه عملياتهايى دقيق در داخل و اطراف شهر است.
اين ژنرال ارشد ارتش آمريکا افزود: دشمن دست به انجام حملات متقابل مىزند و تجربه ما در عراق نشان مىدهد اين مساله روند مبارزه را دشوارتر مىکند.
پترائوس در يک کنفرانس مطبوعاتى اظهار داشت: حضور آمريکا در افغانستان در صدر اولويتها است.
اين فرمانده آمريکايى تاکيد کرد: دقيقا حملات 11 سپتامبر در قندهار طراحى شد.
احمدینژاد تنها رئیس دولت حاضر در نیویورک
هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا ازاحمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان خواست در نشست هفته آینده در نیویورک، روش سازنده ای را در پیش بگیرد.
به گزارش خبرآنلاين کلینتون در پاسخ به سوالی در رابطه با تمایل احمدی نژاد برای حضور در اجلاس بازنگری پیمان منع گستر ش سلاح های هسته ای گفت: دستور کار اجلاس مشخص است و آن، بازنگری در این پیمان برای تقویت نظارت بر اجرای محورهای آن، یعنی خلع سلاح، منع گستر ش سلا حهای هسته ای و استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای است.
او افزود: اگر قصد پرزیدنت احمدی نژاد از آمدن به اجلاس، انحراف توجه ها از این موارد یا ایجاد شبهه درباره هدف فعالیت های اتمی ایران است، از او استقبال نمی شود!
این اجلاس روز دوشنبه با شرکت وزیران خارجه کشورهای امضاءکننده پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای آغاز می شود. رئیس جمهور ایران تنها رئیس دولت است که قصد شرکت در این اجلاس را دارد.
مصر کنفرانس منع گسترش سلاح هستهاى برگزار مىکند
مصر قصد دارد تا کنفرانس منطقهاى _ بينالمللى درباره منع گسترش سلاح هستهاى برگزار کند.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه سعودى "الرياض "، مصر قصد دارد تا يک کنفرانس منطقهاى با مشارکت طرفهاى بينالمللى براى حمايت از پيمان منع گسترش سلاح هستهاى در خاورميانه برگزار کند و در آن سازوکارهايى که به اين هدف کمک مىکند را بررسى کند.
"محمد ابراهيم شاکر " رئيس شوراى مصر در امور خارجه که امروز در راس يک هيئت از اين شورا راهى نيويورک شده تا در کنفرانس بازبينى پيمان منع گسترش تسليحات هستهاى (NPT) که دوشنبه آتى در مقر سازمان ملل برگزار خواهد شد، شرکت کند، گفت: "ماجد عبدالفتاح " نماينده دايمى مصر در سازمان ملل طى اين نشست که به نمايندگى از مصر سخن خواهد گفت خواستار برگزارى يک کنفرانس ويژه منطقهاى با مشارکت طرفهاى بينالمللى در مصر خواهد شد.
وى افزود: مصر در دو سطح دولتى و غير دولتى براى برگزارى اين کنفرانس مهم که هر 5 سال يکبار برگزار مىشود، آماده است تا زمينه را براى حمايت از پيمان منع انتشار سلاح هستهاى در سطح جهانى فراهم آورد.
اين کنفرانس در حالى برگزار مىشود که رژيم صهيونيستى تنها دارنده سلاح هستهاى در منطقه است و به بيش از 300 کلاهک هستهاى مجهز است اما از پيوستن به پيمان منع گسترش سلاحهاى هستهاى خوددارى مىکند و انتظار مىرود در کنفرانس بازبينى پيمان منع گسترش تسليحات هستهاى در روز دوشنبه مصر وجود زرادخانه هستهاى اسرائيل در منطقه بشدت مورد انتقاد قرار گيرد و خواستار اقدام فورى براى حلوفصل اين مشکل شوند.
هشدار درباره توطئه علیه خاتمی
ایلنا- دبيرکل جامعه زنان انقلاب اسلامى با بيان اينکه پس از انتخابات ميل به اصلاحطلبى در جامعه روبه گسترش است،گفت:کسى نمىتواند جريان اصلاحطلب را زمينگير کند.
اعظم طالقانى درخصوص آينده جريان اصلاحات در کشور با بر حق دانستن اصلاحطلبان و با بيان اينکه کسى نمىتواند جريان اصلاحطلب را زمينگير کند اظهار داشت: اگر اصلاحطلبان در مسير حق و عدالت حرکتشان را ادامه دهند پايدار خواهند بود و اين قانون آفرينش است که حق را پايدار کند و جريانى که در مقابل حق قرار مىگيرد محکوم به زوال مىشود.
وى افزود: اگر کسانى واقعا در جريان صالح حرکت کنند و برنامهها و انديشههايشان در جهت اصلاح باشد اينها انسانهايى الهىاند که توکلشان به خداست و خدا هم کمکشان مىکند.
فرزند مرحوم طالقانى با اشاره به حوادث پس از انتخابات و دستگيرى پس از گفت: حوادث پس از انتخابات و نشان داد که اصلاحطلبى چيزى نيست که بشود به راحتى به کسى تزريق کرد و يا به راحتى آنرا از ذهن افکار عمومى پاک کرد.
وى ادامه داد: جريان اصلاحطلبى بعد از انقلاب توسعه پيدا کرد در کشور نهادينه شد به خصوص در حوادث پس از انتخابات اگر در برخى شهرها و روستاهايى مردم متوجه مسائل نبودهاند اکنون متوجه شدند که صداقت نزد چه کسانى است.
طالقانى با بيان اينکه حوادث پس از انتخابات باعث روشنتر شدن مواظع اصلاح طلبان براى مردم شد گفت: آنچه اتفاق افتاد موجب بالا رفتن آگاهىهاى مردم شد و اگر در جاىهايى شاهد عکسالعملهايى از طرف مردم در مقابل رفتارهاى نادرست برخى افراد هستيم اين بازتاب رفتار آنهاست که مانند آتش زير خاکستر در مناسبتهاى مختلف گل مىاندازد.
بازرس خانه احزاب درخصوص برخورد کميسيون ماده 10 احزاب با حزب مشارکت و مجاهدين انقلاب اسلامى با بيان اينکه ادعاى دولت اين است که طرفدار فعاليتهاى سياسى مردم در قالب احزاب است اما احزابى را که منتقد آنها هستند توقيف مىکند، گفت: ما مى خواهيم براى مردم خدمتگزار باشيم و مردم را هم خدا به عنوان انسان خلق کرده که دلبستگى و علايق آنها بايد از طريق فعاليتهاى جمعى در قالب گروههاى صنفى،مدنى و سياسى شکل بگيرد.
وى تصريح کرد:اگر ما مى خواهيم اجتماع گسستهاى نداشته باشم و همبستگى اجتماعى ما از طريق نهاد خانواده و سپس از طريق نهادهاى جمعى استحکام يابد بايد با نهادهاى صنفى،مدنى و حزبى همراه باشيم و آنها را تقويت کنيم نه آنکه در صدد زمنگير کردن آنها باشيم.
دبيرکل جامعه زنان انقلاب اسلامى خاطرنشان کرد: مىگويند طرفدار فعاليت احزاب هستند اما يارانهاى را که در مجلس در سال 88 براى احزاب تصويب شده بود را در اختيار آنها قرار نمىدهند. آيا اين حقوق ملت نيست که از آنان سلب شده است و به نهادهايى کمک مىشود که خودشان قبول دارند؟ آيا اينگونه مىخواهند از حقوق مردم دفاع کنند؟ چه کسى بايد به مردم جواب بدهد؟
وى با بيان اينکه ادعاى آنها مبنى بر اينکه ما براى مردم و با مردم هستيم ادعاى کذبى است تصريح کرد: حوادث پس از انتخابات به خوبى نشان داد که چه جريانى با مردم تقابل دارد، آقايان ادعا مىکنند که مستحباتشان ترک نمىشود اما انواع وعده هاى نادرست و غيرعملى را به مردم مىدهند.
نماينده دور اول مجلس شوراى اسلامى ادامه داد: مىگويند به روز جزاء و کتاب خدا ايمان داريم، آيا کسى که واقعا به معاد و روز جزاء ايمان دارد نمىداند که هر کارى که در دنيا مىکند در آخرت نتيجهاش را مىگيرد. اگر واقعا ايمان داشتند حق ديگران را ضايع نمىکردند و بيتالمال را بدون اينکه پاسخگو باشند خرج نمىکردند، آقايان فکر مىکنند تافته جدا بافتهاند و اين همان حس برترىجويى است.
طالقانى با بيان اينکه عدهاى در فکر زمينگير کردن اصلاحات هستند و فکر مىکنند پس از انتخابات اصلاحات را زمينگير کردهاند گفت: پس از انتخابات ميل به اصلاحطلبى در جامعه و بخصوص در ميان جوانان روبه گسترش است و کسانىکه تا قبل از انتخابات فقط سرگم کار خودشان بودند و چيزى از جريان اصلاحطلبى نمىدانستند با اتفاقات پس از انتخابات چشم گوششان باز شد و نه تنها در ايران بلکه جهانيان متوجه جنبش اصلاحات شد و بيش از گذشته به ملت آگاه و غيور ايران احترام مىگذارند.
فرزند مرحوم آيتالله طالقانى با بيان اينکه طرفداران اصلاحات يکى دو نفر و يا 100 نفر نيستند که با اين برخوردها از پا در آمده و زمينگير شوند گفت: با اين رفتارها براى خودشان دشمنتراشى مىکنند.
وى با بيان اينکه به هيچوجه نگران حذف جريان اصلاحطلب از عرصه سياسى کشور نيستم تصريح کرد: کسانى بايد نگران حذف شدن از عرصه سياسى کشور باشند که وعدههايى به مردم مىدهند که پشتوانه عقلى ندارد و با واقعيتهاى جامعه مطابقت نداشته و تنها براى جلب افراد به دادن وعدههاى دروغين روى مىآورند.
دبيرکل جامعه زنان انقلاب اسلامى در پاسخ به سئوالى مبنى بر اينکه با توجه به محدوديتهايى که اصلاحطلبان براى بازگشتن به قدرت با آن روبرو هستند آيا بازگشت آنها به قدرت را امکانپذير مىدانيد؟ گفت: هدف اصلى براى به قدرت رسيدن نيست و فقط تلاش براى داشتن جامعهاى صالح و سالم و عارى از دزدى، دروغ و تهمت است. جامعهاى که در آن حقوق بشر رعايت شود و مردم از حق فعاليتهاى مدنى، سياسى ،اقتصادى و صنفى برخوردار باشند.
طالقانى معتقد است دولتى که نتواند حقوق مردم را رعايت کند قدرت ندارد. قدرت داشتن يعنى اداره کردن جامعه نحو مطلوب. جامعهاى که در آن منابع ثروت حيف و ميل نشود. به گفته وى برنامهريزى و آيندهنگرى براى نسل آينده و ايجاد انگيزه براى فعاليت جوانان و جهت بخشيدن به افکار آنها از مهمترين رويکزدهاى هر دولت است.
اين فعال سياسى در خصوص انحلال احزاب مشارکت و مجاهدين انقلاب اسلامى و دلايل مطرح شده از سوى کميسيون ماده 10 احزاب مبنى بر نقش داشتن اين احزاب در حوادث پس از انتخابات با بيان اينکه اين دو حزب از جمله احزابى هستند که داراى پايگاه مردمى مىباشند و انحلال آنها يک اشتباه محض است، اظهار داشت: کسانى که تحمل صداى مخالف را ندارند متوجه پايگاه اجتماعى اين احزاب در ميان مردم و تاثير آنها به افکار عمومى شدند و ترس از توسعه روزافزون اين احزاب و هماهنگ بودن خواستههاى آنها با خواست مردم اين احتمال را مىداد که روزى اين احزاب به قدرت برسند به همين دليل هم کسانى که تحمل نقد را ندارند به فکر انحلال اين دو حزب افتادهاند که اين خلاف قانون اساسى کشور است که به فعاليت احزاب توجه ويژه دارد.
وى معتقد است که تجربه نشان داده احزابى که منحل مىشوند گرايش مردم به آنها افزايش ميابد. بازرس خانه احزاب تصريح کرد: برخى از اصولگرايان معتدل و منتقد دولت هم به دليل اينکه مى خواهند مناسباتى که با قدرت دارند حفظ شود،براى جلوگيرى از اقدامات خلاف قانون هيچ کارى نمىکنند و سکوت کردهاند.
نماينده دور اول مجلس شوراى اسلامى در خصوص طرح تجميع انتخابات با بيان اينکه مخالف طرح تجميع انتخابات هستم گفت: به نظر من انتخابات به صورت جداگانه برگزار شود بهتر است چون در تجميع انتخابات امکان سوء استفاده از آراء مردم بيشتر است.
وى با اشاره به ماجراى ممنوعالخروج شدن سيد محمد خاتمى رئيس جمهور سابق کشورمان در خصوص تاثير اين ممانعت در فضاى بينالمللى گفت: اين ممانعتها از لحاظ بينالمللى به نفع آقاى خاتمى و موجب افزايش اعتبار بينالمللى ايشان مىشود.
فرزند مرحوم طالقانى با اشاره به توطئههايى که عليه آقاى خاتمى در حال شکل گرفتن است هشدار داد: آقاى خاتمى هيچ مشکلى از لحاظ فکرى و رفتارى در مسائل زندگى شخصى ندارد که بتوانند موقعيت او را زير سوال ببرند.
پيام احمدى نژاد به بشار اسد چه بود؟
معاون اول رييس جمهورى اسلامى ايران در ديدار با رييس جمهورى سوريه ، دعوت رسمى "محمود احمدى نژاد" از "بشار اسد" را براى شرکت در اجلاس گروه پانزده تسليم وى کرد.
به گزارش خبر آنلاين، گروه 15 مشتمل بر 15 کشوراز آسيا،آفريقا و آمريکاى لاتين است که على رغم اضافه شدن چهار کشور به اين جمع همچنان نام گروه 15 را با خود دارد. در اين ديدار رحيمى،دعوت رسمى رئيس جمهور کشورمان از بشار اسد براى شرکت در اجلاس گروه 15 را تقديم وى کرد.
اجلاس گروه پانزده 27 ارديبهشت ماه جارى در تهران برگزار مى شود.
اخبار قبلی
روانبخش: هاشمی برکنار میشود، سیدحسن خمینی رد صلاحیت
احمدینژاد باید تا 1404 بماند
امارات: جزایر سه گانه ایرانی، اشغالی است!
یکی از سران اصلاحات ترور میشود!
کشور دوست و برادر امارات در به کار بردن کلمات دقت کند!
امارات: اشغال جزایر سه گانه برای ما دردناک است!
رشوه 7 میلیارد دلاری عربستان به روسیه بخاطر ایران
بدرفتاری اروپا با ایران دلیل فوران آتشفشان ایسلند!
حتی با وجود واکنش ایران ، باید حمله کنیم !
ناوهاى هواپيمابر آمريکا لگنى بيش نيست
دانشمند هسته ای هند در تهران
در جلسه هاشمی و خاتمی چه گذشت؟
قول روسیه به اسرائیل در مورد عدم تحویل S300 به ایران
مشایی، موزه خاتمی را تحویل میراث فرهنگی داد
هتاکان به مزار آيتالله خاتمى و صدوقى دستگیر شدند
بازداشت 4نفر در هلند به خاطر همکاری تجاری با ایران
خواسته های اصلاح طلبان از زبان خاتمی
رتبه نخست ایران در اختلال پیامک و اینترنت
محکومیت ایران به پرداخت غرامت 1/3 میلیارد دلاری
نظر شما :