معرفی کتاب

درون خاورمیانه، ورود به عصر جدید

۱۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۰ کد : ۲۰۲۸۵۷۲ اخبار اصلی کتابخانه
نویسنده خبر: سید علی موسوی خلخالی
نویسنده: آوی ملامد زبان: انگلیسی ناشر: اسکای هورس تاریخ انتشار: ۸ فوریه ۲۰۲۲
درون خاورمیانه، ورود به عصر جدید

دیپلماسی ایرانی:‍ در دهه سوم قرن بیست و یکم، خاورمیانه در حال ورود به عصر جدیدی است. یک تعادل چند وجهی و پیچیده فصل بعدی این منطقه را خواهد نوشت. عصر جدیدی که وارد آن می شویم، مملو از چالش ها و پر از فرصت هاست.

عصر جدید هم با ترکیبی از فرآیندهای باستانی و مدرن، داخلی، منطقه ای و بین المللی تعریف می شود و نتیجه آن است. ایران و ترکیه هر کدام تلاش می کنند تا خود را به عنوان ابرقدرت منطقه معرفی کنند. به موازات آن، مردم منطقه برای غلبه بر چالش های داخلی فزاینده مبارزه می کنند. این تحولات، همراه با تشدید مبارزه بر سر مسیر، هویت و جهت، می تواند به مدل جدیدی از دولت در جهان عرب منجر شود. در حالی که برخی از کشورها مسیر پرتلاطم را به سوی یک مدل احتمالی دولت جدید در پیش می گیرند، برخی دیگر برای حاکمیت و بقای خود می جنگند. همه اینها در حالی رخ می دهد که هژمونی غرب در خاورمیانه رو به پایان است و غول های شرقی در حال افزایش هستند.

آوی ملامد، کارشناس تحسین شده خاورمیانه، مسلط به زبان های عربی، انگلیسی و عبری، سابقه استثنایی ثابت شده ای در پیش بینی تحولات در خاورمیانه و تأثیر آنها در سطح محلی و منطقه ای دارد. ملامد در این کتاب شما را به سفری چشم نواز و جذاب در چشم انداز ژئوپلیتیک خاورمیانه در دهه سوم قرن بیست و یکم می برد. او مفاهیم، روایت ها و نظریه های رایج غربی را به چالش می کشد. و او پیش بینی هایی در مورد برخی از محوری ترین مسائل منطقه ای روز ارائه می دهد.

آوی ملامد با استفاده از منابع اصلی منطقه، دیدگاه حرفه‌ای و کمیاب خود را ارائه می‌کند و رویدادهای منطقه‌ای کنونی را به‌طور واضح و روشنگرانه ارائه می‌کند. کتاب «در داخل خاورمیانه: ورود به عصر جدید» یا به انگلیسیInside the Middle East: Entering a New Era دانش و ابزارهایی را برای اتصال نقاط فراهم می کند. این درک متمایز به خواننده این امکان را می دهد که تصویری چند بعدی از واقعیت ژئوپلیتیکی خاورمیانه امروز بسازد و پایه ای بی نظیر برای هدایت رویدادهای فردا فراهم می کند.

تصور جلد کتاب «درون خاورمیانه» "Inside the Middle East"، به شکل یک صفحه شطرنج مجسم شده و هر کشور با یک مهره شطرنج نمادین مشخص شده است. این تصویر، رقابت‌ها و بازی‌های پیچیده قدرت در منطقه را به خوبی نشان می‌دهد.

ایران به شکل فیل: انتخاب مهره فیل برای نمادین کردن ایران، حاوی پیامی عمیق است. در بازی شطرنج، فیل به عنوان نمادی از دیپلماسی، استراتژی‌های بلندمدت و حرکت‌های دقیق شناخته می‌شود. حرکت مورب فیل نیز نشان‌دهنده توانایی ایران در حرکت در مسیرهای غیرمنتظره و عبور از موانع است. این انتخاب، به نوعی به رویکرد استراتژیک ایران در منطقه اشاره دارد که بر دیپلماسی و ایجاد روابط گسترده با بازیگران مختلف متمرکز است.

اسرائیل به شکل رخ: مهره رخ در شطرنج، نمادی از قدرت مستقیم، حرکت‌های قوی و توانایی حمله به هر نقطه از صفحه است. انتخاب رخ برای نمادین کردن اسرائیل، به قدرت نظامی و اقتصادی این کشور اشاره دارد. این انتخاب، به نوعی به رویکرد اسرائیل در منطقه اشاره دارد که بر قدرت نظامی و امنیت خود متمرکز است.

این تصویرسازی نمادین، به خواننده کمک می‌کند تا پیچیدگی‌های روابط بین ایران و اسرائیل و سایر بازیگران منطقه را به خوبی درک کند. همچنین، نشان می‌دهد که نویسندگان کتاب، به دنبال ارائه یک تحلیل عمیق و چندوجهی از تحولات خاورمیانه هستند.

روزنامه نگار، مترجم و سردبیر دیپلماسی ایرانی.

اطلاعات بیشتر

کلید واژه ها: خاورمیانه کتاب درون خاورمیانه


( ۶۹ )

نظر شما :