تخریب پروژه های اقتصادی یا تخریب اقتصاد کشور

کارهای بزرگ را دست کم گرفتن، افتادن در تله دشمنان ایران است

۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۵ کد : ۱۹۸۱۰۵۱ اقتصاد و انرژی نگاه ایرانی خاورمیانه
نویسنده خبر: سید محمد صادق خرازی
سید محمد صادق خرازی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ما در جنگ ناخواسته اقتصادی هستیم. در عین حال درگیر رقابت ناسالم رقیبان خود فریفته در منطقه نیز شده ایم. رقابت در تجارت و اقتصاد به صورت سالم قابل فهم و درک است، اما توطئه و نامردی را نباید برتابید.
کارهای بزرگ را دست کم گرفتن، افتادن در تله دشمنان ایران است

دیپلماسی ایرانی: توسعه در جهان امروز با تلاش بی تکلف جمعی با سیاست های اقتصادی پایدار با نقش کار آفرینان اقتصادی و صنعتی محقق می شود. باید زیر ساخت های توسعه پایدار را با الگوهای پیشرفته جهانی همراه ساخت. من دو بار از نزدیک پروژه بزرگ و عظیم «ایران مال» را ملاحظه کرده ام و با ابعاد آن به صورت اجمالی آشنایی دارم. در دنیای امروز چنین پروژه هایی باعث رونق اقتصادی و ایجاد انگیزه نزد کارگزاران و احاد مردم می شود. 

ما در جنگ ناخواسته اقتصادی هستیم. در عین حال درگیر رقابت ناسالم رقیبان خود فریفته در منطقه نیز شده ایم. رقابت در تجارت و اقتصاد به صورت سالم قابل فهم و درک است، اما توطئه و نامردی را نباید برتابید. اگر پیمانکار اروپایی این چنین کار بزرگی می کرد همه بَه بَه و چه چه می کردند و برایش تبلیغات آن چنینی راه می انداختند و از او بت می ساختند و در ردیف اول قهرمانان جهان اقتصاد می نشاندند. 

این که چند نفر آدم با غیرت و با شرف برای کشورشان آمده اند چنین گام بزرگی برداشته اند شایسته تقدیر است. چند روزی است به صورت جدی منافقین و صدای امریکا و ایادی بوق به دستشان به دنبال فرافکنی و شکاف اجتماعی هستند و دستگاه شایعه سازیشان را به راه انداخته اند. دائما اخبار دروغ منتشر می کنند و ادعا می کنند فلان فرد کارآفرین دستگیر شده یا فلان فرد کارآفرین فرار کرده یا فلان بانک ورشکسته شده است. همه اینها از توطئه و دست ناپاک و طراحی سیستم های امنیتی عربی – صهیونیستی نشان دارد که می خواهند این گونه وانمود کنند که همه چیز فرو ریخته و خواهد ریخت.

در این میان ترامپ هم هر روز یک حرف نامربوطی را بیان می کند، یک بار ادعا می کند ایران نابود شده، بار دیگر ادعا می کند ایران توان احیای اقتصادش را ندارد. یا آرزویش را در قالب خبر می آورد و می گوید ایران به دنبال مذاکره است. ای کاش می شد همه چیزهای پشت پرده سیاست خارجی را گفت تا آن موقع سره از ناسره مشخص شود. 

باید با صدای بلند از اندیشه ای که «ایران مال» را پدید آورده است قدردانی کرد نه اینکه هم صدا با بیگانگان شد. مگر بانک آینده و سرمایه گزاران این پروژه به جز خدمت چه کرده اند. آیا یک بیابان برهوت را آباد و مایه فخر و عظمت کنند جرم است؟! هر گاه چیزی را که رقیبان عرب و صهیونیست و ناجوانمردان ضد انقلاب با بدگویی خواستند به چالش بکشند باید نسبت به آن تامل کرد.

بد نام کردن دولت، بد نام کردن انسان های خادم، بد نام کردن انسان های شریف کارآفرین، بد نام کردن مدیران برجسته کشور کار ایرانی غیرتمند و با شرافت نیست، کار مخالفین آبادی ایران است، کار آنهایی است که دوست ندارند ایران توسعه یابد و ایران قدرتمند باشد.

من دست همه کسانی که چنین افتخاری خلق کرده اند و چنین کار بزرگی را انجام داده اند می بوسم. این قلیل پروژه ها در جهان امروز نماد توسعه و اقتصاد پویا است. آقای مهندس انصاری توضیحات فوق العاده جالبی مبتنی بر اندیشه ساخت این پروژه دادند تا جایی که خبر دارم در حال ساخت یکی از مجهزترین بیمارستان های دنیا هم هستند. کار بزرگ را مردان بزرگ انجام می دهند. دشمن هم به دنبال این است انصاری ها، روحانی ها، ظریف ها، سلیمانی ها و صدها کارآفرین با شرف این کشور را نشانه بگیرد. مردم به هوش باشید، بیدار باشید و آگاه باشید جنگ روانی، جنگ اقتصادی و جنگ تکنولوژیک سخت تر از جنگ متعارف است.

سید محمد صادق خرازی

نویسنده خبر

سید محمد صادق خرازی سفیر ایران در سازمان ملل متحد (۱۹۸۹ تا ۱۹۹۵) و کشور فرانسه (۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶) و مشاور ارشد

اطلاعات بیشتر

کلید واژه ها: اقتصاد ایران سید محمد صادق خرازی جنگ اقتصادی


( ۱۶ )

نظر شما :

Aa ۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۸:۵۳
آقای سید محمد صادق خرازی واقعیت را گفتید دقیقأ!هیچ افتادن تو تله دشمن ولکن هم نیستند که از تله بیایند بیرون و مثل باتلاق هر چه بیشتر تلاش میکنند به مقصد برسند بیشتر در تله باتلاقی آن فرو میروند!حتی من بارها دعا کردم که هرچه زودتر رهبری مستقیم وارد این مسئله شوند و جلو دولت و وزارت خارجه را بگیرند که دیگر کافی است بیشتر از این در تله های گوناگون دشمن کشور را گرفتار کنند.
رضا ۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۹:۳۴
امیدواریم وجدانهای هوشیار،قدرشناس نعمت وجود سازندگان وطن اسلامی باشند تا گامهای فاخر و خستگی ناپذیر ابرمردان غیرتمند و اثر گذار با نفس گرم استوار باقی بمانند.بایستی هوشمندانه مراقب حسد و بغض خیانتکاران مأیوس خارج از سنگر اقتصادی باشیم
ضیا ۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۹:۵۴
جناب خرازی حق مطلب رو ادا کردند ، متاسفانه در دوران اخیر روز به روز با بداندیشی بیش از میش از خودباوری به دور شده ایم و این به واسطه ایجاد تفرقه در آحاد مردم است . ایران را اتفاق و اراده جمعی خواهد ساخت .
محمد رضا ۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۲۱:۰۲
جناب آقای خراری، با سلام من هم به عنوان یک مهندس معمار ایرانی که بیش از دو دهه در زمینه طراحی و اجرای پروژه های بزرگ عمرانی در کشورمان فعالیت داشته و با توجه به زمینه ی تخصصم با شرکت های بزرگ اروپایی (علی الخصوص شرکت های بزرگی از آلمان، ایتالیا و اسپانیا) در زمینه ی متریال و سیستم های نوین ساختمانی همکاری نزدیکی داشته ام و به اقتضای حرفه ام مراکز خرید و مال های اکثر شهر های مهم اروپا را از نزدیک بازدید نموده ام، به جرات عرض می نمایم که در هیچ کجای اروپا همچنین شاهکاری از نظر وسعت، زیبایی و روزامد بودن طراحی و بکارگیری فناوری های نوین ساختمانی مشاهده ننموده ام و هم اکنون با نگاه به عظمت و بزرگی مجموعه ی ایران مال و تفکر برجسته ای که منجر به خلق چنین مجموعه ی عظیمی گشته و مدیریت فوق العاده ای که با بهره گیری از توانمندی ها و دانش فنی مهندسین و پیمانکاران ایرانی این نگین تابناک را در آسمان ساخت و ساز کشورمان به وجود آورده است، این کار سترگ را از صمیم قلب می ستایم و به عنوان یک ایرانی خود می بالم و علیرغم دشمنی های معاندین و دشمنان آبادی و آبادانی این سرزمین که اقدام به سم پاشی و شایعه افکنی بر علیه آقایان انصاری می کنند، به نظرم می بایست بر دستان توانمند آقایان بوسه زد که با کار آفرینی و خلق این آثار بی نظیر مایه ی افتخار ایران و ایرانی هستند
سودا ۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۲۲:۵۸
هر سرمایه داری نمیتونه سرمایه گذار بشه مگر اینکه هنر کاربردی و عملگرایی و شهامت رودرو شدن با مخاطرات داشته باشه به علاوه این عوامل نانوشته بایستی توی دل و قلبت به عشق خدمتگزاری نقش بسته باشه تا بتونی اثر ملی خلق بکنی
hirdad ۲۱ دی ۱۳۹۷ | ۰۰:۱۰
پروژه ایران مال خیلی هم خوب ولی اقای خرازی یک کشور چقدر مغازه و یا پاساژ میخواد؟ الان به اندازه کافی تو تهران مغازه , فروشگاه های لوکس داریم آیا بهتر نبود این حجم عظیم سرمایه در یک بخش دیگری به کار برده میشد؟ مثلا بخش تولیدی
حسین ۲۱ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۲۵
احسنت به همچین مردانی که برای آبادانی و سلامت جامعه و کشور عزیزمان گام بر می دارند
عین الله ۲۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶
من بیسواد نمیدانم راه انداختن یک پروژه عظیم و لوکس پر از مغازه و پاساژ که فقط جیب سرمایه داران و وارد کنندگان محصولات چینی را پر خواهد کرد و فرهنگ مصرف گرایی را بیشتر دامن خواهد زد چه خدمتی به مردم عادی این سرزمین است. ؟