استقبال قطر از گسترش روابط با ایران
به گزارش خبرگزاری فارس، عیسی بن ربیعه الکواری، در این دیدار ضمن خوش آمدگویی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی از سطح خوب روابط سیاسی بین دو کشور تقدیر و خاطر نشان کرد: در این راستا روابط صمیمی بین دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و محمد بن مبارک الخلیفی رئیس مجلس قطر وجود دارد و سفرهای رؤسای مجالس دو کشور به دوحه و تهران و همچنین همکاریها و رایزنیهای دوجانبه در محافل منطقهای و بینالمللی نشانگر این امر است.
نایب رئیس مجلس شورای قطر، همچنین بر ضرورت توسعه و گسترش روابط بین ایران و قطر در بخشهای اقتصادی و تجاری تأکید و نقش مجالس دو کشور در تسریع و تسهیل این روند را مهم و موثر توصیف کرد.
غلامرضا کرمی نماینده کرمان و عضو کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با خوب توصیف کردن روابط سیاسی فیمابین تهران و دوحه، بر اهمیت توسعه همه جانبه روابط ایران و قطر بویژه در عرصههای اقتصادی و بازرگانی تأکید کرد.
کرمی ثبات و امنیت منطقه را ثبات و امنیت جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: امنیت پیش نیاز اصلی توسعه، پیشرفت و آبادانی در منطقه است که باید توسط کشورهای منطقه تأمین شود.
وی همچنین با اشاره به تحولات جاری در منطقه و جهان عرب، بر نقش مجالس کشورها در تثبیت مردمسالاری و نیز تحقق مطالبات مشروع و قانونی مردم در جهت عدالت اجتماعی، اقتصادی و مشارکت مردم در امورشان تأکید کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی همچنین با اشاره به تعاملات و روابط خوب رؤسای مجالس دو کشور بر ضرورت تداوم این روابط بویژه در عرصههای منطقهای و بینالمللی، در راستای حمایت از مصالح و منافع جهان اسلام تأکید و آمادگی کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی برای تعامل و همکاری با کمیسیون مربوطه در مجلس شورای قطر را اعلام کرد.
در این دیدار همچنین حجت الاسلام و المسلمین امیری نماینده کهنوج و حسن پور نماینده سیرجان و بافت و حجت الاسلام سید جواد موسوی مدیر کل صداوسیمای مرکز کرمان دیدگاههای خود را در ارتباط با تعاملات دیرینه و صمیمی مردم استانهای جنوبی از جمله کرمان با مردم قطر بویژه در بحث گردشگری، تجارت، بازرگانی، ظرفیتهای استان کرمان به عنوان یکی از قطبهای بزرگ صنعتی و معدنی و کشاورزی کشور و آمادگی استان برای حضور و فعالیت سرمایه گذاران، تجار، بازرگانان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی قطر و نیز آمادگی کرمان برای تأمین نیازهای اقتصادی، تجاری، صنعتی و معدنی قطر در روند توسعه و پیشرفت و سازندگی این کشور در امور زیربنایی را مطرح و تشریح کردند.
نظر شما :