انتقاد میرحسین موسوی از حوادث ژنو
میرحسین موسوی با اشاره به وقايع اخیر کنفرانس ژنو گفت: بحث دو وجهه دارد يکى حادثه تاسف برانگيزى است که براى رئيسجمهور به عنوان نماد ملت و کشور ما افتاده است که هر انسانى را آزرده و ناراحت مىکند و ما نسبت به اين مسئله معترض هستيم. اما منظر ديگر واقعا بايد گلهمند بود از مشاوران رئيسجمهور که اين مشورت را به ايشان نمىدهند که بايد منتظر چه صحنههايى باشد و...
به گزارش خبرنگار اعزامی "کلمه" به استان گلستان، نخست وزیر دوران دفاع مقدس در پاسخ به سوال يکى از دانشجويان در مورد توهين به رئيسجمهور اسلامى ايران و اتفاقات اخير در ژنو به خاطره اى از دورانی که وی وزير امورخارجه و آيتالله مهدوى کنى سرپرستی کابینه را برعهده داشت و سفرش به سازمان ملل اشاره کرد و با تاکید بر این که "مىخواهم با نقل اين خاطره ذهنيت شما را حساسيتهاى امام روشن سازم" افزود: در آن زمان قرار شد وزير امورخارجه به سازمان ملل برود. پس از آنکه رئيس دولت را نسبت خوب بودن سفر راضى کردم خدمت حضرت امام رسيدم و توضيحاتى ارائه دادم. امام فرمودند مسافرت خوب است ولى اگر به صورت اتفاقى مثلا هواپيماى شما را توقيف کنند، یا به فرض این که وقتی شما پشت تريبون سازمان ملل قرار گرفتيد آنگاه به يکباره مثلا برق را قطع نمايند ، و اين توهين به نظام جمهورى اسلامى مىشود. در اين صورت شما چکار خواهيد کرد؟ بنده توضيح دادم که چنين چيزى امکان وقوع ندارد و دلايل آن را برشمردم. روشن است که امام تا کجا را و احتمالات را تا چه حد پيشبينى مىکردند.
وى با اشاره به وقايع اخیر کنفرانس ژنو گفت: بحث دو وجهه دارد يکى حادثه تاسف برانگيزى است که براى رئيسجمهور به عنوان نماد ملت و کشور ما افتاده است که هر انسانى را آزرده و ناراحت مىکند و ما نسبت به اين مسئله معترض هستيم. اما منظر ديگر واقعا بايد گلهمند بود از مشاوران رئيسجمهور که اين مشورت را به ايشان نمىدهند که بايد منتظر چه صحنههايى باشد و چرا چنين پيشبينىهاى نمیشود تا موجب وهن نظام جمهورى اسلامى و مردم نشود.
وى تصريح کرد: اين دو وجهه مسئله را بايد از يکديگر تفکيک کرد.
ما مىتوانيم از منظر اينکه به رئيسجمهور توهين شده است، اعتراض کنيم و آن را رد کنیم. منتها نمىتوانيم صرف گفتن کلمات حماسى تبعات بخش بعدی را بپوشانيم. تکرار اين مسائل حيثيت ما و حيثيت جمهورى اسلامى و ايرانيان خارج از کشور را مورد تهديد قرار مىدهد. اين مسائل نبايد تکرار شود. پس دستگاه ديپلماسى کشور با اين عظمت براى چه تاسيس شده است؟ فکر مىکنم اشکالى وجود دارد.
نظر شما :