آنچه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گذشت
تحلیل رفتار رسانهای رژیم صهیونیستی در جنگ روانی علیه ایران+دانلود پیدیاف

تهیه و تنظیم: علی بختیاری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران – دوحه (قطر)
دیپلماسی ایرانی: بررسیهای مستقل انجام شده توسط (2022)Northwestern Qatar ،(2023) ASDA’A BCW و (2024) Strategy&/Google ، همگی نشان میدهند که بین ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم یا جوانان خاورمیانه، از خبرها پیش از هر رسانهٔ دیگری، از شبکههای اجتماعی آگاه میشوند. صحنهٔ اصلیِ منازعات سیاسی دیگر فقط میادین نظامی نیست، بلکه عرصهٔ روایت و ادراک جمعی است. تجاوز غیرقانونی و غیر انسانی رژیم صهیونیستی و تحمیل جنگ 12 روزه به جمهوری اسلامی ایران، روشن ساخت که «جنگ روانی» میتواند با بهرهگیری از بسترهای دیجیتال، پیش از نخستین پرتابه واقعی، سرنوشت درگیری را به سود طراحان بهترین روایت، تغییر دهد.
در ادبیات «دیپلماسی عمومی نوین»، بازیگران دولتی و غیردولتی در چنین محیطی، برای کسب «قدرت نرم»، به جای تبلیغات یکسویه، به تعامل دوسویه و ایجاد اعتمادِ پایدار روی میآورند. در این چارچوب، دستگاه دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با استفاده از شبکهٔ رایزنان فرهنگی، ضمن رصد به موقع روایتها، تهدیدها را بهموقع تشخیص و در راستای تولید روایت بدیل نقش مهمی ایفا کنند.
گزارش حاضر با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی، با تکیه بر دادههای میدانی از پلتفرمهای اجتماعی، 10 شگرد شاخص جنگ روانی اسرائیل علیه ایران را طی جنگ تحمیلی 12 روزه شناسایی و تحلیل میکند. هدف، صرفاً توصیف گذشته نیست؛ بلکه ترسیم نقشهٔ اقدام برای آینده است؛ از طراحی داشبورد رصد برخط گرفته تا تدوین برنامه هماهنگ واکنش سریع در سراسر شبکهٔ رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور.
نظر شما :