نخستین سه‌فوریتی تاریخ پارلمان ایران/ اختصاص ۲۰۰ میلیون یورو برای تقویت نیروی قدس+تصاویری از مجلس

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۴ کد : ۱۹۸۸۶۸۸ سرخط اخبار

نخستین طرح سه‌فوریتی تاریخ پارلمان امروز تصویب و تبدیل به قانون شد؛ بر این اساس کلیه اعضای پنتاگون، شرکت‌ها و مؤسسات وابسته و فرماندهان و آمران شهادت سردار سپهبد سلیمانی تروریست اعلام شدند و 200 میلیون یورو برای تقویت نیروی قدس اختصاص یافت.

نخستین سه‌فوریتی تاریخ پارلمان ایران/ اختصاص 200 میلیون یورو برای تقویت نیروی قدس

گروه پارلمانی خبرگزاری فارس: آیین نامه داخلی مجلس قید سه فوریت را برای طرح ها و لوایحی فقط در شرایط اضطراری و حیاتی پیش‌بینی کرده است اما در هیچ یک از ادوار مجلس از دوره اول تا دهم هیچگاه طرح یا لایحه ای که مصداق این شرایط شود وجود نداشته؛ حالا برای نخستین بار امروز طرحی سه فوریتی در مجلس تصویب شد تا از این ظرفیت قانونی بعد از به شهادت رسیدن شهید سپهبد سلیمانی و برای گرفتن انتقام سخت از آمریکا استفاده شود.

13981017000291_Test_NewPhotoFree.jpg

روز 13 دی ماه، دقایقی بعد از اعلام خبر شهادت  شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، رهبر معظم انقلاب وعده دادند که انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند.

** نخستین سه فوریتی برای انتقام خون سردار

تشییع باشکوه و بی‌نظیر سردار سلیمانی از روز شنبه تا کنونی و حضور میلیونی مردم ایران و عراق در مشایعت پیکر این شهدا تائیدی بر قریب‌الوقوع بودم این انتقام داشت؛ در این میان قوه مقننه نیز با نطق، بیانیه، مصوبه و سایر اقدامات پارلمانی سعی کرد تا پاسخی درخور به این مطالبه داشته باشد و امروز هم با تصویب طرحی سه فوریتی اقدامی تازه در تاریخ پارلمان جمهوری اسلامی رقم زد. 

13981017000305_Test_NewPhotoFree.jpg

از دیروز زمزمه‌های تدوین طرح سه فوریتی در مجلس برای اقدام متقابل برابر جنایت تروریستی آمریکا به گوش می‌رسید؛ طرحی که امروز به فرجام رسید و بر اساس آن قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا به عنوان گامی در راستای انتقام سخت اصلاح شد. 

همچنان که اشاره شد آیین نامه داخلی مجلس قید سه فوریت را فقط برای حالت کاملاً اضطرارى و حیاتى و براى مقابله سریع با خسارت  تعیین کرده است؛ بر این اساس در طرح‌ها و لوایح سه فوریتى، پس از تصویب فوریت بلافاصله کلیات و سپس در همان جلسه نسبت به ماده واحده یا هر‌یک از مواد مذاکره و رای‌ ‏گیرى می‌‏شود. این بند آئین‌نامه امروز برای نخستین بار اجرا شد و نمایندگان قانونی که پیش از این در اردیبهشت ماه امسال مصوب کرده بودند تا اقدام متقابلی در برابر تروریست خواندن سپاه پاسداران از سوی ایالات متحده انجام دهند، را اصلاح کردند. 

بر اساس طرح سه ماده‌ای که امروز نمایندگان تصویب کردند؛  در قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا مصوب 1398.2.3 ، "عبارت کلیه اعضای پنتاگون و شرکتها و مؤسسات وابسته و فرماندهان و آمران شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی"، قبل از عبارت «فرماندهی مرکزی آمریکا (سنت کام)، نیروها و سازمانها و یا نهادهای تحت اختیار این فرماندهی» اضافه می‌شود.

ماده مصوب دیگر مقرر می‌داشت که در ماده (4) قانون یاد شده ، عبارت "کلیه اعضای پنتاگون و شرکتها و مؤسسات وابسته و فرماندهان و آمران شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی،"  قبل از عبارت «فرماندهان ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنت کام) اضافه می شود.

** 200 میلیون یورو برای تقویت نیروی قدس

ماده 3 مصوب امروز مجلس، دولت را موظف کرد جهت تقویت بنیه دفاعی نیروی قدس سپاه پاسداران مبلغ 200  میلیون یورو از طریق صندوق توسعه ملی در اختیار این نیرو قرار دهد.

علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در توضیح این بند گفت:‌ در دو ماه باقیمانده سال 200 میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای حمایت از نیروی قدس سپاه پاسداران که مسئولیت مقاومت در سطح منطقه را برعهده دارد، تعلق می‌گیرد.

رئیس مجلس توضیح داد که اذن تخصیص این مبلغ از مقام معظم رهبری اخذ شده است.

13981017000390_Test_NewPhotoFree.jpg

** شعار «نه سازش نه تسلیم انتقام انتقام» در مجلس

امروز برای دومین بار بعد از شهادت سردار سلیمانی همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور در جایگاه هیات رئیسه ضمن محکومیت جنایت تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد سلیمانی و همرزمانش شعار «نه سازش نه تسلیم انتقام انتقام» را سر دادند و رئیس مجلس نیز با تائید مواضع آنها و تصریح بر تحقق خواست آنها، تاکید کرد: آفرین، آفرین بر شما این صدای ملت ایران است بلکه به گوش ناشنوای ترامپ برسد. 

**مصوبه سه فوریتی مقابله با اقدامات تروریستی ‌آمریکا تبدیل به قانون شد

در ادامه نشست علنی امروز، اعضای شورای نگهبان با حضور در صحن علنی مصوبه مجلس درباره مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا که با قید سه فوریت به تصویب نمایندگان رسیده بود را تایید کردند. 

بر اساس این گزارش با توجه به قید سه فوریتی طرح قانون مذکور، اعضای شورای نگهبان نیز باید در صحن حضور بهم می‌رساندند و پس از تصویب در همان نشست طرح را مورد بررسی قرار داده و بعد نظرشان را اعلام می‌کردند. 

بر این اساس مصوبه امروز مجلس با عنوان «اصلاح قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا» مراحل لازم را برای تبدیل شدن به قانون طی کرده و آماده ابلاغ برای اجرا است. 

13981017000604_Test_NewPhotoFree.jpg

 

این قانون همچنین دولت ایران را موظف کرده بود در چهارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی در برابر اقدامات تروریستی نیروهای آمریکایی که منافع جمهوری اسلامی ایران را به مخاطره می‌اندازند، اقدامات متقابل و قاطع بر اساس این قانون به‌عمل آورد.گفتنی است قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  به‌عنوان «سازمان تروریستی» توسط ایالات متحده آمریکا، چهارم اردیبهشت ماه امسال به تصویب رسیده بود که به‌موجب این قانون فرماندهی مرکزی آمریکا (سنت‌کام)، نیروها و سازمان‌ها و یا نهادهای تحت اختیار این فرماندهی، تروریست اعلام شدند و هرگونه کمک نظامی یا اطلاعاتی به این نیروها جهت تقابل با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران همکاری در اقدام تروریستی محسوب شده بود. 

13981015000182_Test_PhotoN.jpg

 

** جنایات آمریکا در سرفصل دروس مدارس و دانشگاه‌ها

بر اساس این گزارش بعد از شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه 15 دی هم با اتفاق آرا و ۲۳۱ رای موافق، ۲ مخالف طرح الزام دولت در تعیین سرفصل جنایات و توطئه‌های آمریکا در کتب درسی مدارس و دانشگاه‌ها را تصویب کردند.

در ماده واحده این طرح آمده بود: وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلفند با بهره‌گیری از تمام اسناد تاریخی به ویژه اسناد به جای ماده از لانه جاسوسی آمریکا در تهران، سرفصل جنایات، توطئه‌ها، خیانت‌ها و مداخلات نظام استکباری به ویژه دولت آمریکا در دنیا (با اولویت کشور ایران) را در برنامه‌ها و کتب درسی مدارس، مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های دولت و غیر دولتی کشور اعم از وابسته به این وزارتخانه‌ها و یا تحت نظارت آنان بگنجانند.

کلید واژه ها: ایران و امریکا


( ۳ )

نظر شما :