بایدن وقتی آمد پیچ را شل کرد و باعث شد اقایان نفت بفروشند؛ بگذارید ترامپ بیاید تا ببینید

طوفان ظریف در تلویزیون: بایدن قرار بود به برجام برگردد؛ نگذارید بگوییم در آن شش ماه تلخ چه گذشت+فیلم

۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۲ کد : ۲۰۲۶۶۷۱ اخبار اصلی اخبار داخلی پرونده هسته ای
ظریف افزود: حضرت حجت‌الاسلام خاتمی ذیل نظرات رهبری، برای ایران افتخار آفرید؛ معجزه هزاره سوم هم فکر می‌کرد تحت نظرات رهبری عمل می‌کند، به همراه دبیر شورای عالی امنیت ملی‌اش که الان هم نامزد انتخابات شده، جز تحریم نیاوردند. دولت روحانی هم توانست کشور را سربلند کند. اگر برجام بد بود چرا آمریکا با استفاده از برجام خارج نشد. مگر ترامپ از آب و هوا و قرارداد موشک‌های میان برد خارج نشد؛ شوروی سابق هم بر مذاکره کرده بودند؟
طوفان ظریف در تلویزیون: بایدن قرار بود به برجام برگردد؛ نگذارید بگوییم در آن شش ماه تلخ چه گذشت+فیلم

دیپلماسی ایرانی: ظریف درمورد شش ماه تلخ آخر پیش از انتخابات ۱۴۰۰ و مانع تراشی اصولگرایان در راه بازگشت بایدن به برجام سخنرانی طولانی و افشاگری کرد.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه اسبق در برنامه میزگرد سیاست خارجی که به عنوان مشاور مسعود پزشکیان حاضر شده بود، در این برنامه خطاب به فواد ایزدی گفت: تحریم را با عدد نمی‌شمرند؛ وقتی گفتند ۸۰۰ تحریم قبل از برجام به ۱۵۰۰ تحریم بعد از برجام تبدیل شد، دوتای آن خودم من بودم. شمردن تحریم با عدد، آدرس غلط دادن به مردم است.

او افزود: بانک، نفت، پتروشیمی، بیمه و کشتیرانی ما را کجا تحریم کردند؟

ظریف با اشاره به قانون کاتسا گفت: این قانون هیچ تحریم جدیدی ندارد و تنها تحریم‌های قبل را هماهنگ کرد؛ چون برجام به آمریکا اجازه نمی‌داد تحریم جدیدی اضافه کند.

وزیر خارجه اسبق ادامه داد: سال‌های ۹۵ و ۹۶ دو سالی بود که بعد از توافق، رشد دو رقمی داشتیم و تورم تک رقمی.

به گزارش انتخاب او با اشاره به خروج آمریکا از برجام، افزود: برخی روزنامه‌ها و دوستان نوشتند اینکه ترامپ می‌گوید از برجام خارج می‌شود، جنگ زرگری است و او خارج نمی‌شود؛ بعد که خارج شد؛ پس چه شد؟ ترامپ می‌گفت برجام کلاه گشادی بود که ایرانی‌ها سر ما گذاشتند؛ البته در اینجا هم برخی می‌گفتند برجام کلاه آمریکا بر سر ایران بود.

ظریف افزود: تنها کشوری که از ساز و کار اسنپ‌بک در برجام استفاده کرده، ایران است؛ ایران به مدت ۵ سال است که از این ساز و کار استفاده می‌کند.

او ادامه داد: روزی که دولت روحانی تحویل آقای رئیسی شد، توانسته بودیم آمریکا را سه بار در شورای امنیت شکست دهیم؛ غنی‌سازی را از ۲۰ درصد به ۶۰درصد رسانده بودیم.

ظریف ادامه داد: اینکه می‌گویند بایدن می‌توانست به برجام برگردد، بله؛ اصلا قرار بود برگردد، اما یکی اسرائیل بود که با شهید کردن شهید فخری‌زاده اجازه نداد و یکی هم قانون راهبردی.

او در ادامه افزود: نگذارید که بگوییم در آن ۶ ماه تلخ چه گذشت. بار‌ها می‌توانستیم برجام را زنده کنیم تا مردم در فلاکت زجر نکشند. در سه سال دولت روحانی به ۱۵۰۰ تحریم رسید؛ و از سه سال دولت آقای رئیسی به ۲۵۷۰ رسید. در ۸ سال ۷۰۰ تحریم اضافه شد و در سه سال بیش از هزار مورد. اگر می‌خواهید سر مردم را شیره بمالید، درست بمالید.

او خطاب به مردم گفت: ببینید مردم! تورم‌تان را کجا بردند! ببینید فروش نفت را کجا بردند!

ظریف با اشاره به فروش نفت ایران، گفت: اینکه فروش نفت بالا رفته کار دوستان نبوده، بلکه وقتی بایدن آمد سیاستش این شد که پیچ تحریم‌ها را شل کند؛ بگذارید ترامپ برگردد ببینید دوستان چه می‌کنند.

ظریف افزود: حضرت حجت‌الاسلام خاتمی ذیل نظرات رهبری، برای ایران افتخار آفرید؛ معجزه هزاره سوم هم فکر می‌کرد تحت نظرات رهبری عمل می‌کند، به همراه دبیر شورای عالی امنیت ملی‌اش که الان هم نامزد انتخابات شده، جز تحریم نیاوردند. دولت روحانی هم توانست کشور را سربلند کند. اگر برجام بد بود چرا آمریکا با استفاده از برجام خارج نشد. مگر ترامپ از آب و هوا و قرارداد موشک‌های میان برد خارج نشد؛ شوروی سابق هم بر مذاکره کرده بودند؟

او ادامه داد: خطای استعمارگر را به پای مبارزه کننده با استعمار بیاوریم. فراموش نکنید که همانقدری که سلاح مهم است، مردم هم مهم هستند.

کلید واژه ها: محمد جواد ظریف مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ایران دولت چهاردهم


( ۳۹ )

نظر شما :

Bs ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۱:۰۸
دوباره بگم بگمای دوستان شروع شد:)))))
شاهین ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۱:۳۷
هنوز امیدوار به چک بلامحل برجام
ناشناس ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۵
... این که باز با بگم بگم سر مردم کلاه گذاشته شد مسبوق به سابقه است کما اینکه سوال مردم که اگر دموکراسی و آزادی بیان است چرا بگم بگم . خب بگو . از کی واهمه داری و رودربایستی ؟! خب بگو ... جناب ظریف می فرماید مجلس با فلان طرح جلوی بازگشت بایدن به برجام را گرفت اما نمی گوید با چه مکانیزیم و چه روشی ، ترامپ خارج شد که الان هم از ترفند نخ نمای " ترامپ داره میاد " برای ترساندن مردم استفاده می کند . جنابان اصلاح طلب برای آنکه شکست برجام را به گردن ایران ( آن هم بخش اصولگرای ایران ) بیاندازند حاضر هستند دو دروغ بسیار بزرگ را باره تکرار کنند . اول آنکه آمریکا حکومتی هور هوری دارد و با چهار تا شعار و دو تا موشک سیاستهای کلان بین المللیش را تنظیم می کند و دوم آنکه اعمال مجلس ایران چنان برد و نفوذ بین المللی بالایی دارد که می تواند تصمیم آمریکا را تغییر دهد آنهم در بازگشت به یک معاهدۀ بین المللی مانند برجام . سخنان جناب ظریف پر از باگ است اما با دو چاشنی سعی کرد آنها را مخفی کند . اول هیجان زدگی در صحبتها و ژست وکیل مدافع مردم را گرفتن و دوم بازی با سفرۀ کوچک شده و اعصاب خراب شدۀ مردم . ... ظاهرا روی پیشانیمان نوشته که در تمام دوران از قاجار و پهلوی تا جمهوری اسلامی و احتمالا بعدی و بعدی و ... قرار است همیشه عده ای تحت عنوان روشنفکر به مردم و مسئولان بقبولانند که خوبیهای غرب مال خودش است و بدیهایش به خاطر ما ... و این ماجرا تمامی ندارد ...
سجاد ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۹
اصلاح طلبا خیلی جالب باز میخوان گول بزنند مردمو چنتا از حرفهایی که میزننو میگم: معیشت مردم باید درست بشه مردم تو تنگدستی زندگی میکنن اموزش پرورش باید اصلاح بشه اینارو از بچه تو کوچه هم بپرسی میدونه راه حلتون چیه؟؟ اگه راه حلی دارید چرا ۸سال بغیر از مذاکره کاری نکردید؟؟ بازم مذاکره؟؟ گیریم این دوره هم بایدن و پزشکیان رای اورد و مذاکره هم کردید؛ ۴سال دیگه ترامپ رای اورد چی؟؟؟ فک نمیکنم اکثریت مردم دیگه به مذاکرات امیدی داشته باشند
خسرو ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۲
احمدی نژاد دلار ۵۰۰ تومنی را بعد از هشت سال در ۳۰۰۰ تومن و کلی تحریم تحویل روحانی داد --- روحانی دلار ۳۰۰۰تومنی را بعد از هشت سال در ۲۵۰۰۰ تومن و تحریم های کمتر ، با وجود کرونا و ترامپ تحویل مرحوم رئیسی داد -- مرحوم رئیسی با وجود تلاش شبانه روزی اش دلار ۲۵۰۰۰ تومنی را در پایان سه سال در ۶۰۰۰۰تومن تحویل داد ----- یعنی ارزش پول ملی در ۱۹ سال حدود صد برابر کم شده است سه رئیس جمهور با سه شخصیت متفاوت به ترتیب هیاهویی و اشرافی و مطیع --- فقط در دوره خاتمی ارزش پول ثابت ماند چرا ؟ تصادفی بود؟ مشارکت مردمی تاثیر داشت ؟ اگر در این انتخابات مثل سال ۷۶ یا ۸۰ مشارکت صورت پذیرد چاره ساز خواهد بود ؟