وزیر امور خارجه: حضور مردم در انتخابات، آمریکا را مجبور به کنار گذاشتن فشار حداکثری میکند
وزیر امورخارجه گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات تعیین می کند که آمریکا مجبور است فشارهای حداکثری خود را کنار بگذارد و بپذیرد سیاست ترامپ شکست خورده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمدجواد ظریف روز دوشنبه در حاشیه نشست با دانشجویان دانشگاه دافوس ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران افزود: در انتخابات باید زمینه حضور گسترده فراهم شود تا مردم حضور حداکثری داشته باشند با این حضور حتما می توانند تعیین کنند آمریکا مجبور است سیاست فشار حداکثری خود را کنار بگذارد، بپذیرد سیاست ترامپ شکست خورده است و خسارات ایران را پرداخت کند تحریمها را کنار بگذارد به ۱+۵ برگردد.
وزیر امورخارجه درباره طرح تقویت تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت: این بررسیها توسط وزارت خارجه انجام و به شورای عالی امنیت ملی پیشنهاد می شود و شورا تصمیم میگیرد.
وی افزود: یکی از سازمان هایی که در حوزه تقویت تروریسم اقتصادی امریکا علیه ایران فعال است سازمان اتحاد علیه ایران هسته ای است که اسمش از اول تا آخر دروغ است.
وزیر امور خارجه ادامه داد: در این زمینه پیشنهاد مناسبی به شورای عالی امنیت ملی انجام میشود و آنها بررسی خواهند کرد الان بررسی ها در وزارت خارجه در حال انجام است.
ظریف درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: باید بپذیریم مردم طبق فرمایش امام راحل، ولی نعمت هستند. مردم تکلیف خودشان را میدانند و حضور دارند و با حضور در مراسم سردار قدرشناسی خود را نشان دادند.
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره سفر هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران ومحورهای گفتگوها با وی گفت: همه این موارد بدعهدی را به آنان گفتیم چون خودشان درخواست دیدار کردند و باید ببینیم حرف هایشان چه است.
وزیر امور خارجه همچنین درباره نامه ۱۴ صفحه ای به اتحادیه اروپا هم گفت: تاکید براین است آنکه حق استفاده از ماده ۳۶ را داشته با مستندات غیرقابل انکار جمهوری اسلامی بوده و آنها ناکام بودند یا به عبارت برجامی دچار نقض اساسی برجام شدند و جمهوری اسلامی اقدامات جبرانی ماده ۳۶ را انجام داد. بنابر این آنها حقی برای دستیازی به ماده ۳۶ برجام ندارند.
ظریف خاطرنشان کرد: در ۱۴ صفحه به طور مفصل هم با متن هم با شکل به آنان نشان دادیم چه اشتباه فاحشی مرتکب شده اند.
رییس دستگاه دیپلماسی همچنین کانال مالی سوییس را کمتر از اجرای دستور دیوان بین المللی دادگستری دانست و گفت: این دیوان به آمریکا دستور داد حق ندارد از ورود غذا و دارو به ایران ممانعت کند. سیاست آمریکا کماکان سیاست فشار بر مردم ایرانو محروم کردن ایران از پرداخت هزینه این دارو و محدود کردن روش های استفاده از منابع مالی موجود است.
وی تصریح کرد: این قدم کوچکی است البته دولت سوییس تلاش کرده است و ما از آنها قدردانی میکنیم اما این نشان دهنده حسن نیت آمریکا نیست. نشانه این هم نیست حتی ایالات متحده کوچکترین اقدامی برای دستور دیوان بین المللی دادگستری انجام داده است چه برسد به برجام.
نظر شما :