پیشرفتهای دفاعی و موشکی ایران به هیچ کشوری ارتباطی ندارد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت که این کمیسیون با هدف بررسی تحولات اخیر آمریکا و اقدامات رئیس جمهور این کشور و عکس العمل های بی جای آمریکایی ها و برخی کشورهای غربی نسبت به پیشرفت های دفاعی و موشکی جمهوری اسلامی ایران تشکیل جلسه داد.
به گزارش ایسنا، سیدحسین نقوی حسینی در تشریح جلسه فوق العاده صبح امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد که در جلسه صبح امروز این کمیسیون جهت تحولات اخیر آمریکا با حضور معاون وزیر امور خارجه و مسئولانی از سپاه و وزارت اطلاعات بر این موضوع تأکید شد که جمهوری اسلامی ایران قاطع و استوار در جهت تقویت بنیان های دفاعی پیش خواهد رفت و پیشرفت حوزه دفاعی و موشکی به هیچ کشوری ارتباطی ندارد.
وی ادامه داد: این جلسه با حضور تخت روانچی معاون آمریکا و اروپای وزارت خارجه، سردار حاجی زاده و سردار یزدی از سپاه و سجادی از وزارت اطلاعات تشکیل شد. در این جلسه تاکید شد که جمهوری اسلامی قاطع، استوار و با همه توان در جهت تقویت بنیان های دفاعی، نظامی و موشکی با هدف دفاع از ارتقاء سطح همه جانبه از کشور پیش خواهد رفت و پیشرفت در حوزه دفاعی و موشکی جمهوری اسلامی ایران به هیچ کشوری ربطی ندارد، قابل مذاکره نیست و اجازه داده نخواهد شد که در مسائل دفاعی موشکی ما دخالت کند.
به گفته نقوی حسینی در این جلسه این موضوع مطرح شد که ما بر اساس نیاز کشور به حوزه دفاعی و موشکی خود خواهیم پرداخت و تحت تاثیر عکس العمل های بیجای صهیونیست ها قرار نمی گیریم. همچنین پیشرفت های دفاعی و موشکی جمهوری اسلامی ایران با هیچ یک از قطعنامه های شورای امنیت مغایرت ندارد.
به گزارش ایسنا، بررسی تحولات داخلی آمریکا و آثار آن در حوزه سیاست خارجی این کشور نیز در جلسه کمیسیون امنیت ملی مورد بحث قرار گرفت و استقرار دولت جدید آمریکا و اقدامات رئیس جمهور این کشور به آثار آن نیز بررسی شد.
موضوعات مربوط به اطراف آمریکا، تقابل آمریکا و چین، روابط آمریکا با اتحادیه اروپا و با روسیه و مناسبات آمریکا و کشورهای منطقه خاورمیانه و همچنین مسائل و بحران های داخلی آمریکا و عکس العمل های شدید علیه اقدامات رئیس جمهور جدید این کشور در داخل آمریکا و در کشورهای اروپایی نیز از دیگر موضوعات مورد بحث در کمیسیون امنیت ملی بود.
در این جلسه مطرح شد که ایجاد محدودیت صدور ویزا از سوی دولت آمریکا عکس العمل های بسیاری را علیه آمریکا ایجاد کرده چون این اقدام بر خلاف عرف و ادعاهای دموکراسی، آزادی، حقوق بشر و حقوق شهروندی است که آمریکایی ها خود را سردمدار و مدعی آن می دانند. همچنین چنین اقدامی توهین به سایر ملت ها نیز محسوب می شود.
یکی دیگر از موارد مطروحه در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی این بود که رئیس جمهور جدید آمریکا محصول بحران های داخلی آمریکاست و این زنگ خطری برای فروپاشی امپراطوری آمریکا، 40 میلیون فقیر در این کشور و بدهی 20 هزار میلیارد دلاری آمریکاست. از این رو دولت جدید آمریکا مجبور به پرداخت شرایط بحرانی است چون در غیر این صورت باید منتظر فروپاشی باشد.
به گزارش ایسنا، جمع بندی این جلسه این بود که در وهله اول باید جمهوری اسلامی ایران بهبود مناسبات با کشورهای همسایه و توجه به ظرفیت های منطقه را محور فعالیت های دیپلماتیک قرار دهند و سپس در حوزه تقویت بنیه دفاعی و پیشرفت توسعه موشکی باید با همه توان کار کند. مجلس و دولت نیز باید حمایت و کمک کنند. جمهوری اسلامی ایران نیز باید قاطع و محکم در عرصه بین المللی در مقابل یاوه گویی های قدرت های پوشالی بایستد و به راه خود ادامه دهد.
نظر شما :