واکنش جمهوری آذربایجان به اعتراض ایران
جمهوری آذربایجان روز دوشنبه اظهارات تهران مبنی بر همکاری این کشور با سرویسهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی علیه ایران را رد کرد.
به گزارش ایسنا، المان عبداللهیف، سخنگوی وزارت امور خارجه آذربایجان در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه یادداشت اعتراضی ایران را واکنشی به اعتراض رسمی ماه گذشته باکو به تهران خواند که در پی دستگیری دو مرد مطرح شد.
این ادعای وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در حالی مطرح میشود که یک مزدور موساد در جمهوری آذربایجان از حضور گسترده جاسوسهای موساد در این کشور و فعالیت آزادانه آنها خبر داد.
روزنامه عبری هاآرتص، از وجود یکی از پایگاههای پیشرفته سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در خاک جمهوری آذربایجان خبر داد و اعلام کرد که دهها تن از جاسوسهای موساد در فضایی آرام در این کشور مشغول فعالیت هستند.
روزنامه تایمز نیز در گزارشی با یکی از مزدوران موساد در جمهوری آذربایجان به نام شیمون و دیگر منابع بلندپایه مصاحبه کرد. این مزدور موساد عنوان کرد که دهها تن از مزدوران موساد در آذربایجان با آزادی کامل فعالیت میکنند.
شیمون همچنین تاکید کرد: تعداد نیروهای موساد در جمهوری آذربایجان در سال گذشته افزایش یافته است.
یک مقام مسوول پیشین در وزارت دفاع جمهوری آذربایجان نیز عنوان کرد: همگان میدانند که موساد در جمهوری آذربایجان فعالیت میکند.
منابع آگاه دیگر نیز اعلام کردند که آمریکا دو پایگاه اطلاعاتی در شمال و جنوب جمهوری آذربایجان به وجود آورده است.
به گزارش ایسنا، در این راستا و به دنبال تردد برخی از تروریستهای مرتبط با ترور دانشمندان هستهیی ایران به جمهوری آذربایجان و برخورداری از برخی تسهیلات در آن کشور برای عزیمت به تلآویو و همکاری با شبکههای جاسوسی رژیم صهیونیستی، جوانشیر آخوندوف، سفیر آذربایجان در تهران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض دولت جمهوری اسلامی ایران به وی ابلاغ شد.
مدیرکل مشترک المنافع و قفقاز وزارت امور خارجه در این ملاقات ضمن ارایه یادداشت اعتراض، از دولت جمهوری آذربایجان موکدا خواست که از فعالیتهای سازمان جاسوسی موساد علیه جمهوری اسلامی ایران در خاک آن کشور جلوگیری شود.
سفیر جمهوری آذربایجان در پاسخ عنوان کرد که در سفر به باکو موضوع را با مقامات کشورش مطرح و ضمن پیگیری، پاسخ را به طرف ایرانی اعلام خواهد کرد.
در این ملاقات همچنین نسبت به رفتار نامناسب جمهوری آذربایجان با نمایندگان نهادهای جمهوری اسلامی ایران در آن کشور، تبلیغات ضد ایرانی روزمره رسانهای و همچنین توقیف کامیونهای باری ایرانی در مسیر آستارا ـ باکو قویا اعتراض شد و توقف فوری این قبیل اقدامات غیردوستانه مورد تاکید قرار گرفت.
نظر شما :