پاکستان به امارات: نمی‌توانیم با اسرائیل رابطه برقرار کنیم

۰۲ دی ۱۳۹۹ | ۰۷:۳۷ کد : ۱۹۹۸۲۹۶ سرخط اخبار

وزارت خارجه پاکستان امروز، دوشنبه اعلام کرد، موضعش درباره به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی را برای امارات روشن کرده و گفته تا زمانی‌ که به راه حل دائمی و ملموس درباره پرونده فلسطین دست یافته نشود، امکان برقراری رابطه وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، شاه محمود قریشی، وزیر خارجه پاکستان در کنفرانس خبری در شهر مولتان در شمال شرق این کشور این مساله را مطرح کرد.

او گفت: برای وزیر خارجه امارات به طور قطعی موضع پاکستان در قبال اسرائیل را مشخص کردم. ما تا زمان که به راه حل ملموس و دائمی درباره پرونده فلسطین حاصل نشود، هرگز با اسرائیل رابطه برقرار نکرده و نخواهیم کرد.

اظهارات قریشی یک روز پس از سفرش به امارات مطرح شد که بسیاری آن را در میان شایعات مبنی بر این‌که اسلام‌آباد به صورت محرمانه فرستاده‌ای به تل‌آویو فرستاده، "قطعی" خواندند.

اسلام آباد عملا این گزارش‌ها را که در اکثر رسانه‌های رژیم صهیونیستی آمده بودند، رد کرد.

او در پاسخ به سوالاتی درباره گزارش‌هایی درخصوص فشارهایی از جانب امارات و عربستان درباره به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی گفت: من به همتای اماراتی عمق احساسات و عواطف پاکستانی‌ها نسبت به کشمیر و فلسطین را اطلاع داده و توضیح دادم.

او اضافه کرد: وزیر خارجه امارات به خوبی احساسات ما را در دو پرونده درک کرد.

قریشی در عین حال مشخص نکرد که آیا همتای اماراتی از او به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی را درخواست کرده یا نه؟

وزیر خارجه پاکستان همچنین ادعاهای فشار بر اسلام‌آباد درباره به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی را رد کرد و افزود: اولا هیچ فشاری بر ما نیست، دوما، باید وقت تصمیم‌گیری منافع پاکستان را در نظر بگیریم نه زیر فشار طرفی تصمیمی بگیریم. ما سیاست خود را داریم و هم‌چنان به آن پایبندیم.

انتهای پیام


نظر شما :

علی ۰۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۱
پاک‌ترین مسلمانان در بین سنی ها مردم پاکستان هستند، که بیش از ۷۰ سال است برای آزادی و رهایی مسلمانان کشمیر از دست هندیان گاوپرست میجنگند،وهمیشه مدافع مسلمانان در مجامع جهانی هستند،ولی متاسفانه بقیه مسلمانان پاکستان را در قضیه کشمیر تنها گذاشته و چندان حمایت نمیکنند،که بایستی برای حل مشکل کشمیر همگی در کنار پاکستان باشند.
امیر ۰۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۰
معدن تروریسم در آسیای جنوبی مصداق آنها رفتار پاکستان و دخالت‌های آن در افغانستان است(طالبان لشکر طیبه و داعش و جند الشیطان و).... عملا از تروریست‌های در جهت منافع خود سود برده (مانند امروز ترکیه )هنوز پرونده تجزیه آن باز است و شریک مهم و استراتژیک چین (همان کشوری که قومیتگرا ها نژاد پرست به بهانه سرکوب اویغورها روابط با ایران را خرده میگیرند )حتی چین نتوانست در برابر اصرار و پافشاری هند(سیاست داخلی و تبت که با حمایت آمریکا منجر به تخلیه مرز تبت شد ) مقاومت کند چین هم نگرانی آموزش و ترانزیت تروریست‌های اویغوربه پاکستان دارد .روابط با اسراییل از زمان پرویز مشرف در آنکارا شروع شده و پنهانی ادامه دارد (سیستم اویونیک جنگنده چینی مونتاژ پاکستان عملا اسراییلی است و سایر سامانه غلاف موشکی و...)