علی باقری در گفتگو با رادیو جوان: قطب‌نمای حقوق بشری آمریکا بر اساس منافع اقلیت حاکم بر این کشور تنظیم می‌شود

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۳:۵۱ کد : ۱۹۹۲۷۹۳ سرخط اخبار

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: نگاه ما به موضوع حقوق بشر از منظر حق، عدالت و انسانیت است؛ ولی قطب‌نمای حقوق بشری آمریکا بر اساس منافع اقلیت حاکم بر این کشور تنظیم می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، علی باقری، معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضائیه، در گفت‌گو با رادیو جوان به مناسبت هفته حقوق بشر آمریکایی، اظهار داشت: هدف از نامگذاری این هفته، پرده برداری از حقیقت نگاه رژیم آمریکا به موضوع حقوق بشر و نیز تبیین مصادیق "نقض حقوق ملت‌ها توسط آمریکا" و نیز افشای موارد "نقض حقوق بشر در داخل آمریکا" است.

وی با اشاره برخورد خشن پلیس امریکا با مردم معترض در شهرهای مختلف امریکا تصریح کرد: نژادپرستی که دلیل اصلی اعتراضات گسترده مردمی در آمریکا است، بخشی از ماهیت رژیم خودبرتربین آمریکا است که حذف آن موجب اضمحلال درونی این رژیم خواهد شد. ازاین‌رو هر چند رژیم نژادپرست امریکا بتواند با برخورد خشن پلیس آتش اعتراضات مردمی را خاموش کند، ولی قطعا نخواهد توانست فریاد عدالتخواهی مردم مستضعف آمریکا علیه نژادپرستی رژیم آمریکا را خفه کند.

وی با تاکید بر تفاوت اساسی نگاه جمهوری اسلامی و امریکا به موضوع حقوق بشر اذعان داشت: نگاه ما به موضوع حقوق بشر از منظر حق، عدالت و انسانیت است؛ ولی قطب نمای حقوق بشری آمریکا براساس منافع اقلیت حاکم بر این کشور جهت گیری می‌کند.

دبیر ستاد حقوق بشر در ادامه تصریح کرد: اگر منافع آمریکا اقتضا کند خونخوارترین دیکتاتور نیز در ردیف مدافعان حقوق بشر قرار می‌گیرد و مبارزه کنندگان با تروریسم و تجاوز و اشغالگری در زمره ناقضان حقوق بشر! به همین جهت دیکتاتورهای صهیونیست و عربستان و بحرین که هیچ ارزشی برای انسان و حقوق او قائل نیستند جز متحدان آمریکا محسوب می‌شوند ولی حماس و حزب‌الله و انصارالله و حشدالشعبی که جان خود را برای صیانت از حقوق ملت‌های فلسطین و لبنان و یمن و عراق فدا کرده و می‌کنند تروریست محسوب می‌شوند.

باقری با اشاره به اقدام اخیر دبیر کل سازمان ملل و خروج نام ائتلاف سعودی از فهرست سیاه جنایتکاران علیه کودک، اذعان داشت: توجیه دبیرکل سازمان ملل برای این اقدام شرم آور کاهش تعداد کودکانی است که توسط ارتش متجاوز سعودی در سال ۲۰۱۹ نسبت به ۲۰۱۸ در یمن به شهادت رسیده‌اند.

انتهای پیام

 
 
 


نظر شما :

مهدی ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۹
کاش ایشان و همفکرانشان اهل مناظره بودند و از فضای مونولوگ خارج میشدند