عباس: انتقال سفارت آمریکا پیامدهای ویرانگری برای منطقه دارد

۲۹ دی ۱۳۹۵ | ۲۰:۴۹ کد : ۱۹۶۶۲۹۰ سرخط اخبار

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با بیان اینکه انتقال سفارت آمریکا به قدس به عنوان تحریک آمیزترین گام در حال حاضر است، به این امر اشاره کرد که چنین گامی شاید پس از ترسیم مرزها با اسرائیل و تشکیل کشور فلسطین ممکن شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری النشره، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با تاکید بر اینکه چنین گامی روند مسالمت آمیز را منهدم خواهد کرد، گفت که فلسطینی ها به این اقدام پاسخ خواهند داد، اما عباس ماهیت این پاسخ را مشخص نکرد.

عباس تنها گفت: ما از تمامی راه های سیاسی و دیپلماتیک استفاده خواهیم کرد و از تمامی کشورهای عربی و اسلامی و جامعه بین الملل می خواهیم تا به صورت جدی و قاطعانه در مقابل احتمال انتقال سفارت آمریکا به شهر قدس شرقی، پایتخت کشور فلسطین بایستند.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در پیامی به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا گفت: امیدواریم که سفارت از تل آویو به قدس انتقال پیدا نکند، چراکه قدس آنطور که اسرائیل می گوید، شهری یکپارچه نیست. در نتیجه انتقال سفارت مانع از هرگونه پیشرفتی در آینده می شود و در نتیجه روند صلح را از کار می اندازد.

وی افزود: دولت جدید آمریکا باید با سایر کشورهای جهان به جای آنکه دست به اقداماتی بزند که مانع از راهکار تشکیل دو کشور می شود و این راهکار را غیرممکن می سازد، باید برای تحقق راهکار دو کشوری به ایفای نقش بپردازد. چنین اقدام خطرناکی می تواند پیامدهای ویرانگری را بر امنیت و ثبات منطقه برجای بگذارد و روند صلح را از بین ببرد.

وی افزود: امیدواریم که ترامپ انتقال سفارت را متوقف کند و مذاکرات را بر اساس قطعنامه های بین المللی و قطعنامه ۲۳۳۴ و بر اساس خروجی های کنفرانس پاریس آغاز کند. زمانی که همه چیز تمام شود، هر طرفی مرزهای خود را می داند ما مرزهایمان را بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ می دانیم که از جمله آن قدس شرقی است که پایتخت فلسطین است. در آن هنگام می دانند که چه می خواهند. پیش از آن، انتقال سفارت نه تنها یک گام تحریک آمیز خواهد بود، بلکه بیش از یک اقدام تحریک آمیز است و به روند صلح لطمه وارد خواهد کرد.

عباس همچنین گفت: کنفرانس پاریس موفقیت آمیز بود و نشانگر تمایل جامعه بین الملل به قانون بین المللی و انسانی و مصوبات قانونی بین المللی است. همچنین بیانیه پایانی این نشست، بر حق فلسطینی ها برای داشتن کشور و حاکمیت و پایان کامل اشغالگری که در سال ۱۹۶۷ آغاز شد، تاکید کرد.

کلید واژه ها: انتقال سفارت


نظر شما :