حکیم: هرگونه دخالت خارجی نتیجه ای جز اختلاف ندارد

۱۵ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۸ کد : ۱۹۴۳۹۳۷ سرخط اخبار

پایگاه اطلاع رسانی مجلس اعلای اسلامی عراق نوشت:

سیدعمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق، بر ضرورت پایبندی به قانون اساسی به عنوان قرارداد سیاسی و اجتماعی کشور تأکید کردند و از قوای قانون گذاری عراق و نیروهای منطقه ای و بین المللی خواستند که با تصویب قوانینی اهانت به مقدسات دینی را جرم اعلام کنند.
ایشان در کنفرانس گفت وگوی ادیان و مذاهب که روز شنبه به همت مؤسسه شهید محراب و با حضور عالی ترین مقامات سیاسی عراق برگزار شد، تأکید کردند که باید با تصویب قوانین لازم آزادی های فردی و گروهی پیروان ادیان را به دور از هرگونه تعصبی تضمین کرد تا بتوان به گفت وگوی مسالمت آمیز و هم زیستی ادیان و مذاهب رسید و از هرگونه تفرقه دینی و مذهبی و قومی در میان ملت ها فاصله گرفت.
رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق خواستار اشاعه روحیه هم زیستی و تسامح در کشور و تقویت نهادهای دینی ای شدند که در مسیر صلح و تعمیق گفتمان انسانی گام برمی دارند و تأکید کردند که رسانه ها در این میان نقشی مهم بازی می کنند.
ایشان ضمن تأکید بر ضرورت منحصر شدن حق حمل سلاح به دولت خواستار تسریع در تدوین و تصویب قانون گارد ملی شدند تا پوششی قانونی برای نقش نیروهای ملی در برابر تروریسم باشد.
ایشان تأکید کردند که امروز جدی ترین تهدید در برابر عراق تکفیر و خشونت مذهبی است که دولت و مرجعیت و رهبران سیاسی و نهادهای دینی با قاطعیت در برابر چنین پدیده ای بایستند و آن را خائن بشمرند و اجازه فعالیت به حامیان این نگاه ندهند و در عین حال تأکید کردند که مشکلات درون عراق باید به دست نیروهای عراقی حل شود و هر گونه دخالت خارجی نتیجه ای جز اختلاف در پی نخواهد داشت.
سیدعمار حکیم از همه نیروهای داخلی عراق خواستند که گفت وگویی عمیق و جدی و شجاعانه برای رسیدن به مشترکات و مصالح دوجانبه و تقویت نقاط مشترک جهت رسیدن به اتحاد واقعی را آغاز کنند و با صراحت و قاطعیت در برابر تروریسم و فرقه گرایی بایستند.
ایشان خواستار ایستادن قاطع در برابر ایده ها و اندیشه های منحرف و ویرانگر و افراطی و نیز اهانت به مقدسات شدند و با اشاره به حوادث پاریس و انتشار کاریکاتوری از رسول اکرم (ص) تأکید کردند که چنین رفتارهایی نتیجه جز خشونت و کینه و نابرابری در پی نخواهد داشت و جوامع را به سمت آشوب خواهد کشید و بهترین راه برای ایستادن در برابر افراط گرایی رواج دادن ارزش های تسامح است.


نظر شما :