جیمی کارتر: خودم را یک فمنیست میدانم
جیمی کارتر، رئیس جمهور پیشین آمریکا از زمانی که در سال 1981 میلادی سمت ریاست جمهوری را کنار گذاشته برنده جایزه صلح نوبل شده، یک مرکز غیردولتی برای رسیدگی به سیاست عمومی جهانی تاسیس کرده و 28 جلد کتاب نوشته است. وی آخرین کتابش تحت عنوان "تقاضایی برای اقدام: زنان، مذهب، خشونت و قدرت" را مهمترین کتابی که در زندگی اش نوشته است، می داند.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه ای.بی .سی، این کتاب درباره نقض حقوق بشر و تجاوزات وحشتناک علیه زنان و دختران سراسر جهان از جمله قاچاق زنان، ختنه کردن آلت تناسلی و ازدواج کودکان است، اما این تجاوزات تنها در کشورهای در حال توسعه جهان صورت نمی گیرد بلکه در آمریکا نیز رخ می دهد.
جیمی کارتر به طور مثال گفت، هر ساله 100 هزار دختر به عنوان برده در آمریکا فروخته می شوند، جایی که صاحب یک روسپی خانه می تواند دختری را که معمولا اهل آمریکای لاتین یا آفریقاست با قیمتی برابر با 1000 دلار خریداری کند.
وی همچنین به تجاوزات جنسی که در محوطه های کالج ها رخ می دهد اشاره دارد، جایی که از هر 25 مورد تنها یک مورد گزارش می شود. به علاوه درصد اعلام عمومی تجاوزات جنسی در مکان های نظامی آمریکا در مقابل متجاوزانی که عملا مجازات می شوند، تنها یک درصد است.
کارتر بسیار مراقب است که هیچ کشوری را به عنوان جنایتکار خطاب نکند.
وی افزود: اما من خودم را مسئول رویدادهای آمریکا می دانم چرا که ما پتانسیل تصحیح اشتباهاتمان و رسیدگی به دیگر کشورها به شیوه ای خیرخواهانه و کمک به آن ها برای تصمیم گیری در خصوص ابتکار عمل هایی که بتواند مشکلات موجودشان را حل کند، داریم.
وی مذهب را مسئول این رویدادها می داند. به طور مثال وی در سوالی منطقی می پرسد: اگر یک شوهر یا یک کافرما زن را در دیدگاه خداوند برابر نمی داند چرا با زنان در محیط کار یا خانه به طور برابر رفتار می کند؟
جیمی کارتر ادامه داد: برداشت نادرست از مفاهیم مذهبی اساس تجاوز علیه زنان و دختران است.
کارتر پس از پایان دوره ریاست جمهوری اش در سن 89 سالگی به پلیننز در ایالت جورجیا، زادگاهش بازگشت.
کارتر گفت: بله، البته که من خودم را یکی از مدافعان حقوق زنان و فمنیست می دانم. اگر مدافع حقوق زنان کسی است که معتقد است، زنان نباید آزار ببینند و زنان باید از حقوق برابر برخوردار باشند، پس تمامی مردان باید مدافع حقوق زنان شوند.
نظر شما :