سربازهای ایرانی هنوز زنده اند
آخرین اطلاعات مستند از وضعیت 5 سرباز وظیفه ایرانی که جمعه شب هفته گذشته در منطقه مرزی جکیگور استان سیستان بلوچستان از سوی گروهک تروریستی جیش العدل ربوده شدند ، ثابت می کند آنها هنوز زنده هستند اما این گروهک در آخرین اطلاعیه شب گذشته شان تهدید کردند اگر مسئولان ایرانی به خواسته شان که آزادی 300 نفر زندانی مورد نظرشان در ایران و سوریه است تن ندهند، گروگان ها را به قتل می رسانند.
به گزارش جام جم آنلاین یک نوار ویدیویی و عکسی از 5 سرباز وظیفه مرزبان ایرانی منتشر شد که وحشت زده رو به دوربین نشسته اند و تروریستی صورت پوشیده با کلاشینکف بالای سرشان ایستاده است، این ها آخرین تصاویری است که مردم نگران ایران از عزیزان به گروگان گرفته شان به دست گروهک تروریستی جیش العدل از جمعه شب هفته گذشته تا کنون دارند. خبرهای این گروهک اما بدون تصویر، همچنان می رسد که جدیدترین شان دیشب از طریق سایت خبری وابسته به آنها منتشر شده است ؛ خبری که در آن جیش العدل ، سرباز وظیفه های اسیرگرفته شده ایرانی را « جنایتکار » و « مستحق مرگ » خوانده و به اعدام 16 نفر از اعضای این گروهک تروریستی در ایران و راه انداختن کمپین ایرانی ها در فضای مجازی برای آزادی مرزبان های شان به شدت اعتراض کرده است!
جیش العدل در این خبر افشا کرده است که پیش تر ، فرکانس بیسیم سربازان ایران را پیدا و مکالمات نظامی را شنود می کرده و حتی مرزبان ها را با فرستادن پیام هایی روی بیسیم های شان تهدید می کرده است. خبری که جیش العدل جمعه شب منتشر کرد، اگر چه سراسر توهین به شیعه ها و البته سنی های ایرانی است و ثابت می کند که این گروهک تروریستی با هدف راه انداختن جنگ مذهبی میان شیعه و سنی ، اقدام به گروگان گیری کرده است اما مردم ایران را دلخوش می کند که دستکم سربازان شان هنوز زنده هستند و البته نگران شان می کند که به هر حال گروگان گیری زیاد طول نخواهد کشید و بعید نیست این گروهک تروریستی در چند روز ایرانی گروگان های شان را بکشند.
جیش عدل در خبر قبلی خود که دوشنبه هفته گذشته منتشر کرد خواستار آزادی 300 نفر زندانی مورد نظرش در ایران و سوریه شد و در درخواستش بر مذهب سنی آنها تاکیدکرد که یعنی از راه نزدیک معرفی کردن خود به ایرانی ها سنی مذهب ، اعتباری کسب کند حال آن که بسیاری از کسانی که هم اکنون عضو کمپین آزادی سربازان ایرانی هستند سنی اند. از سوی دیگر دیروز مولوی عبدلاحمید اسماعیل زهی ، مدیر حوزه دارالعلوم و امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان، در خطبه های نماز جمعه دیروز، گروگان گیری را حرام خواند و به عنوان نماینده اهل سنت ایران خواستار آزادی هر چه سریع تر گروگان ها شد.
او اعلام کرد : شرارت و گروگان گیری به ضرر ملت و مردم سیستان و بلوچستان است و خیرخواهانه به گروگان گیران می گویم دست از این کارها بردارند و مرزبانان سرباز را آزاد کنند.
گشت و گذار تروریست ها در فضای مجازی
جام جم آنلاین در پی تحقیق درباره راه هایی که گروهک تروریسیتی جیش العدل تهدیدهایش را به گوش مردم می رساند به سر نخ هایی رسید که با استفاده از آنها می شود به برخی مسایل پشت پرده این گروهک تروریستی پی برد. شواهد ثابت می کند جیش العدلی ها نفوذ کاملی در فضای مجازی دارند. آنها در توئیتر به طور کلی 93 پست دارند که آخرینش مربوط به حدود یک ماه پیش است؛ این خبر درباره به شهادت رساندن یکی از نظامیان ایرانی است و در آن به وبلاگ جیش العدل ، به عنوان منبع اشاره شده اما بر اساس بررسی های ما ، پس از مشخص شدن ماهیت تروریستی این گروه، گوگل ، وبلاگ آنها را مسدود کرده است.
این گروه اما بلافاصله پس از مسدود شدن این وبلاگ ، سایت خبری دیگری راه اندازی کرد به نام عدالت نیوز، که هنوز بوسیله گوگل مسدود نشده است چون اثبات وابسته بودن یک سایت یا وبلاگ به گروه تروریستی همچون جیش العدل برای گوگل زمان بر است و حتی به نظر می رسد بد نباشد مردم ایران با راه اندازی کمپینی ، این خواسته را از گوگل مطالبه کنند.
جیش العدل همچنین صفحه فیس بوکی هم راه اندازی کرده است که مجموع لایک های موجود در آن بیش از 880 عدد است . شمار لایک ها ، تعداد طرفداران یک صفحه را در فضای مجازی نمایان می کند و این رقم گویای آن است که طرفداران جیش العدلی ها حتی به هزار نفر هم نمی رسند در حالی که امنیت ذهنی بیش از 72 میلیون نفر ایرانی را به خطر انداخته اند.
پای کدام کشور در ماجرای جیش العدل گیر است؟
ما در طول بررسی رد پای جیش العدل، متوجه چند سرنخ قابل تامل و نگران کننده شدیم که قضاوت درباره آنها را به خودتان واگذار می کنیم. سرنخ اول این است که ابویحیی البلوشی ، عضو مکتب اعلامی حرکت جیش العدل است که به نمایندگی از این گروه در تلویزیون وصال درباره عملیات تروریستی شان با افتخار صحبت کرده است. او تلاش می کند خود را بلوچ معرفی کند اما جالب است که عربی حرف می زند و حتی قادر نیست نام سیستان و بلوچستان را تلفظ کند یعنی در طول گفته هایش «بلوچستان» را «بلوشستان» می خواند.
سرنخ دوم این که بلوشی ، عربی را با لهجه اعراب عربستان حرف می زند او همچنین تلویزیون وصال را برای گفتگوی مستقیمش انتخاب کرده است و حتما می دانید که تلویزیون وصال متعلق به گروهک عربی تجزیه طلبی است که در چند سال گذشته ، در خوزستان ناآرامی هایی ایجاد کردند و از همه این ها می شود نتیجه گرفت که احتمالا دست گروهک تروریستی جیش العدل و تجزیه طلب های عرب که قصد دارند استان های جنوبی ایران را پر تنش کنند، توی یک کاسه است و همه از طرف یک کشور خاص حمایت می شوند که پرونده های تروریستی پیشین درباره تروریست هایی همچون ریگی ثابت می کند، آن کشور خاص احتمالا عربستان باشد وگواه دیگر بر این ادعا ف آن است که جیش العدل علاوه بر شبکه وصال، از شبکه العربیه نیز برای بیان خواسته ها و تبلیغ عقایدش استفاده می کند و العربیه همان شبکه ای است که بودجه اش مستقیما از سوی پادشاه عربستان سعودی تامین می شود.
سفیر پاکستان حاضر به گفتگو نشد
بررسی ها ثابت می کند جیش العدل از ویرانه های گروهک تروریستی جند الله، سر بر آورده است و محل استقرار هر دو گروهک کشور پاکستان است اما این کشور گزارش دقیقی از شیوه برخوردش با این نوع گروه های تروریستی ارائه نمی دهد. ما تلاش کردیم با سفیر پاکستان در این باره گفتگو کنیم که متاسفانه ، سفارت پاکستان با بهانه هایی واهی حاضر به همکاری نشد و در برابر اصرار ما ، گفتگو را به نیمه اسفند موکول کرد و توضیح ما درباره این که موضوع جان 5 سرباز ایرانی مطرح است و امکان دارد آنها تا آن زمان کشته شوند ، بی اثر بود.
نظر شما :