ایران؛ چهارمین قدرت جهان در جنگ های سایبری

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۲:۵۰ کد : ۱۹۰۰۴۹۴ سرخط اخبار
 
منابع امنیتی و اطلاعاتی آمریکا معتقد هستند که ایران در حال حاضر هم دارای امکانات و هم دارای توانمندی‌هایی فنی و نرم افزاری برای مقابله با آمریکا در جنگی سایبری است. 

به گزارش «تابناک»، «جفری کر» از کار‌شناسان سایبری و یکی از مشاوران سایبری وزارت دفاع آمریکا معتقد است که ایران در حال حاضر می‌تواند در میدان جنگ سایبری یکی از بازیگران عمده در عرصه جهانی باشد. در حال حاضر سه کشور پیشرو در عرصه جنگ سایبری آمریکا، روسیه و چین هستند که با احتساب ایران تعداد کشور‌های عمده در این جنگ سایبری به ۴ کشور خواهد رسید. 

اما آیا توانایی سایبری ایران در حدی هست که بتواند منافع آمریکا را تهدید کند؟ 
در اوایل سال جاری میلادی، «جیمز کاپلر» مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اعضای کنگره اعلام کرد که ایران در سال‌های اخیر توانایی فوق العاده‌ای در جنگ‌های سایبری به دست آورده است. 

جفری کر که خود نویسنده کتاب اندرون جنگ‌های سایبری است می‌گوید که ایرانی‌ها تا کنون اراده قدرتمندی خود از خود برای توسعه این توانایی نشان داده‌اند و این کشور به دانشگاه‌های بسیاری دسترسی دارد که به راحتی می‌تواند مهندسان مورد نیاز خود در جنگ‌های سایبری را تربیت کند. 

کار‌شناسان سایبری آمریکایی معتقدند که یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های آمریکا در مورد توانایی‌های سایبری ایران این است که بتواند به سیستم‌های یارانه‌ای آمریکا نفوذ کند و به نوعی هدایت آنان را به دست گیرد. آنان معتقدند که در حال حاضر مهندسان ایرانی این توانایی را ندارند با این وجود هم آنان معتقدند که به طور مثال ایران با توانایی سایبری حال حاضر خود می‌تواند سیستم‌های بانکی آمریکا وارد شده و اطلاعات حساب‌ها را تغییر دهد. اگر چنین اتفاقی بیفتد و دستکاری در چنین اطلاعاتی رخ دهد، مقابله با آن بسیار زمانبر خواهد بود.

نظر شما :