نیروهای القاعده در ایران آموزش می بینند!

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۳:۲۶ کد : ۱۹۰۰۲۶۵ سرخط اخبار

جمهوری آذربایجان که هر از گاهی اتهامات جدیدی را به کشورمان منتصب می کند در جدیدترین اقدامش، جمهوری اسلامی را متهم به آموزش دادن به نیروهای القاعده کرده است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» دولت جمهوری آذربایجان در سناریوی جدیدی مدعی شد تروریست های بازداشت شده در این کشور عضو شاخه ای از القاعده هستند که در ایران آموزش دیده اند.
 
وزارت امنیت ملی آذربایجان روز چهارشنبه طی بیانیه ای اعلام کرد، عملیات ضد تروریستی نیروهای امنیتی در ۱۹ فروردین که منجر به کشته شدن یک سرهنگ وزارت امنیت ملی شد، با بازداشت ۱۷ عضو یک گروه تروریستی به رهبری شخصی بنام «وقار پاداراف» خاتمه یافت و تحقیقات و بازپرسی های بعمل آمده نشان می دهد که تعدادی از اعضای این گروه در سوریه و ایران آموزش دیده اند.
 
بنا بر گزارش وزارت امنیت ملی آذربایجان، وقار پاداراف رهبر و تشکیل دهنده شبکه تروریستی وابسته به شاخه «جهاد اسلامی گروه القاعده» از اواسط تابستان سال گذشته یک شبکه تروریستی در آذربایجان سازماندهی و اعضای آن را برای اموزشهای «نظامی و اعتقادی» به سوریه و ایران فرستاده است.
 
اتهام پراکنی های دولت علی اف طی ماه های اخیر علیه کشورمان در حالی شدت یافته است که بنابر اسناد ارائه شده از سوی روزنامه های معتبر غربی و همچنین وزارت اطلاعات ایران، این کشور به محلی برای آموزش نیروهای موساد جهت فعالیت بر علیه جمهوری اسلامی تبدیل شده است.
 
مجله فارین پالیسی چندی پیش با نشان دادن برخی اسناد اعلام کرد که اسرائیل از خاک آذربایجان جهت فعالیت بر علیه فعالیت های هسته ای ایران استفاده می کند، امری که اگرچه از سوی مسئولین دولت باکو تکذیب شد اما برخی شواهد حاکی از صحت آن است.
 
مقامات آذری در حالی ایران را متهم به آموزش نیروهای القاعده در خاک خود می کنند که اندیشه های حاکم بر جمهوری اسلامی و القاعده به لحاظ نظری از زمین تا آسمان با یکدیگر متفاوت است و سران القاعده بارها حکم تکفیر شیعیان را صادر کرده و هرگونه همکاری با آنها را حرام دانسته اند.
 
در زمان حکومت طالبان بر افغانستان و ترویج اندیشه های وهابی در این کشور در کنار جولان نیروهای القاعده، جمهوری اسلامی بارها تا مرز جنگ با آنها پیش رفت. نیروهای طالبان نیز در یک اقدام وحشیانه در حمله به مزار شریف و برخی مناطق شیعه نشین اقدام به قتل عام گسترده شیعیان نمودند.
 
لازم به ذکر است طی سال های گذشته که شهروندان جمهوری اسلامی و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس می توانستند بدون روادید تردد نمایند، مقامات ایرانی برای جلوگیری از هرگونه سو استفاده تروریست ها جهت عبور از خاک ایران و انتقال به افغانستان قوانین فوق را لغو نمودند.
 
طی روزهای اخیر وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران که چندی پیش در بیانیه ای اعلام کرده بود شماری از افراد مرتبط با اسرائیل را دستگیر کرده، طی بیانیه ای تکمیلی اضافه کرد، بیش از ۱۵ تن را دستگیر کرده است و بازداشت شدگان به ارتباط با موساد اعتراف کرده اند.
 
در بخشی از این بیانیه وزارت اطلاعات از «کشف یک پایگاه جاسوسی - عملیاتی در یکی از کشورهای همسایه» خبر داده و گفت که این پایگاه عامل دست و برای استفاده موساد بوده است.
 
بهمن‌ماه سال گذشته نیز، وزارت خارجه ایران بیانیه‌ای منتشر کرد با این محتوی که برخی از «تروریست‌های مرتبط با ترور دانشمندان هسته‌ای ایران» در جمهوری‌ آذربایجان «تردد» داشته و این افراد از «برخی تسهیلات» برای «همکاری» با «شبکه‌های جاسوسی اسرائیل» و «سفر به اسرائیل» برخوردار هستند.
 
در همان زمان مجله «فارن پالسی» طی گزارشی از تحویل یک پایگاه هوایی آذربایجان به اسرائیل خبر داده بود.
 
خاندان علی اف پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی بر آذربایجان حکومت می کنند و بنا به گفته ی بسیاری از کارشناسان آسیای میانه و قفقاز حکومت فعلی نمونه ای از دیکتاتور ترین حکومت فعلی جهان می باشد که دارای دستگاه های امنیتی مخوفی می باشد که تاب هیچگونه مخالفتی را بر نمی تابد.
 
70 درصد مردم جمهوری آذربایجان شیعه می باشند، این در حالی است که مردم این کشور از کوچکترین آزادی مذهبی برخوردار نمی باشند و در قبال کوچکترین اقدامی دولت لائیک حاکم بر باکو به شدید ترین شکل ممکن با آنها برخورد می کند.
 
آنچه در پایان قابل ذکر است،ضعف دستگاه دیپلماسی ما در قبال اتهامات مقامات آذری است که بدلیل عدم موضع گیری قاطعانه شاهد افزایش چشمگیر این رفتارها مغایر با حسن همجواری دو کشور از سوی دولت باکو هستیم.
 
گفتنی است دولت آذربایجان به دلیل قرار داشتن در حالت جنگی با ارمنستان جهت برقرار کردن با بخش جدا افتاده از این کشور (نخجوان) ناچارا مجبور به استفاده از خاک ایران می باشد و این حداقل ابزار مسئولین کشورمان است که می توانند در برابر زیاده گویی های آذری ها استفاده نمایند.


نظر شما :