جزئیاتی از چگونگی شهادت دانشمند هسته ای

۲۱ دی ۱۳۹۰ | ۲۲:۰۸ کد : ۱۸۹۷۰۰۷ سرخط اخبار

صبح امروز در حالی یک چهره علمی کشورمان و یکی از همراهانش در یک اقدام تروریستی به شهادت رسیدند که اندیشکده‌های آمریکایی دیروز از ضرورت حمله به ایران سخن گفته بودند و مقامات اسرائیلی و انگلیسی نیز پیرامون چگونگی مقابله با برنامه هسته‌ای ایران با یکدیگر در تلاویو ملاقات کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، ساعت 8:30 صبح امروز، 21 دی‌ماه، دو نفر تروریست موتورسوار در خیابان شهید گل‌نبی و روبه‌روی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طبابایی با نزدیک شدن به خودروی پژویی با دو  سرنشین که یک نفر از آنها مهندس "مصطفی احمدی روشن" دانش آموخته رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه صنعتی شریف و معاون بازرگانی سایت نطنز بوده است؛ دو عدد بمب را به داخل خودرو پرتاب و سپس فرار می‌کنند.

با انفجار این بمب مهندس احمدی روشن بلافاصله به شهادت می‌رسد و همراه وی نیز به شدت مجروح می‌شوند.

وی ساعتی بعد در بیمارستان رسالت تهران بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید. ضمن آنکه بر اساس اخبار رسیده یک عابر پیاده که در نزدیکی محل انفجار حضور داشته نیز از ناحیه دست مجروح شده است.

شهید احمدی روشن که به نظر می‌رسد هدف اصلی این ترور بوده است بر اساس گفته‌های یکی از همکارانش، در یک پروژه مشترک در خصوص ساخت غشا‌های پلیمری برای جداسازی گاز فعالیت می‌کرده است.

به گزارش الف، برای غنی سازی اورانیوم از غشاهای پلیمری استفاده می شود، بطوریکه ابتدا اورانیم به صورت "گاز هگزا فلورید اورانیم" درآورده می شود و سپس این گاز از یک غشای پلیمری مخصوص عبور داده می‌شود. با این کار اورانیوم ۲۳۵ زودتر از ۲۳۸ از غشای پلیمری عبور می‌کند. و به این شیوه اورانیوم غنی سازی می‌شود.

لحظاتی پس از این حادثه تروریستی، صفرعلی براتلو دبیر شورای تأمین استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس تأکید کرد که بمب‌های استفاده شده برای به شهادت رساندن مهندس احمدی روشن از نوع بمب‌هایی بوده است که قبلاً نیز در ترور دانشمندان هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شده‌اند.

مهندس مصطفی احمدی روشن که دارای مقالات مختلفی در نشریات علمی جهان بود، امروز در حالی هدف حمله مستقیم تروریست‌ها قرار گرفت که روز گذشته، گزارشی در سایت شورای روابط خارجی آمریکا منتشر شد مبنی بر اینکه اوباما باید بداند که در مسئله هسته‌ای؛ تنها اعتماد به ایران کافی نیست.

در این گزارش همچنین به صراحت نیز از "حمله به ایران" نام برده شده بود.

در پی این حادثه تروریستی، یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی نیز اذعان کرد که طرح‌ریزی این حادثه با توجه به شباهت‌هایی که با عملیات‌های قبلی ترور در ایران دارد؛ مربوط به صهیونیست‌هاست.

محمد کوثری که کمیسیون متبوع وی در روز جاری پیرامون این حادثه تروریستی تشکیل جلسه فوق‌العاده داد در گفت‌وگو با فارس تصریح کرد که ردپای عوامل استکبار جهانی در این رخداد دیده می‌شود.

معاون اول رئیس جمهور کشورمان نیز با محکوم کردن حادثه تروریستی امروز تأکید کرده است که این اقدام تروریستی توسط عوامل صهیونیستی اجرا شده است و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی کشورمان نیز خاطرنشان کرد که این ترور از نوع ترورهای آمریکایی _ صهیونیستی است.

کاظم جلالی خاطر نشان کرد این ترور نشان داد که اصل ترور در رفتار و سیستم آمریکا و رژیم صهیونیستی نهادینه شده است.

شهید مصطفی احمدی روشن، که بر اساس گفته‌های دوستانش همواره در آرزوی شهادت بوده است، امروز در حالی به دست منافقان شهید شد که بخش فارسی رادیو اسرائیل روز گذشته از دیدار "الیستر برست" وزیر مشاور بریتانیا در امور خاورمیانه با دانی ایالون معاون وزیر خارجه اسرائیل در تلاویو خبر داد.

دانلی ایالون در این دیدار اعلام کرده بود که روند تلاش ایران برای رسیدن به بمب اتمی!!!، وارد مراحل خطرناک‌تر خود شده است و مدعی شد که آغاز غنی سازی اورانیوم در تأسیسات اتمی جدید ایران در منطقه "فوردو" در قم شاهد این مدعا است.

همین رادیو از بنی گانتس، رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل نیز خبری را منتشر کرد مبنی بر اینکه وی گفته بود: ‌"سران جمهوری اسلامی ایران گوش شنوایی برای شنیدن پیام جامعه جهانی ندارند و در برابر فشارهای بین‌المللی که بر رژیم ایران برای تغییر مسیر برنامه‌های اتمی ایران به عمل می‌آید، مقاوم شده‌اند."

ساکنان خیابان گل‌نبی تهران امروز در حالی صدای یک انفجار و شهادت مظلومانه یک چهره علمی کشورمان را برای همیشه در خاطر سپردند که از مقامات آمریکایی تنها طی سال گذشته میلادی بارها و بارها بر این نکته تأکید کردند که آمریکا و اسرائیل باید در داخل ایران اقدامات تروریستی انجام دهند و چهره‌های تأثیرگذار و دانشمندان این کشور را به شهادت برسانند. این در حالی است که در میان همین مقامات آمریکایی صحبت‌های صریحی از وزیر جنگ آمریکا نیز وجود داشته است که تأکید می‌کند: جمهوری اسلامی ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست. 

( ۵۸ )

نظر شما :