ترور دانشمندان هسته ای ایران ادامه یابد

۰۳ آذر ۱۳۹۰ | ۲۳:۴۴ کد : ۱۸۲۱۱ سرخط اخبار
نیوت گینگریچ رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا و یکی از رقبای اوباما در مناظره انتخاباتی گفت: عملیات محرمانه علیه برنامه هسته ای ایران از جمله ترور دانشمندان هسته ای این کشور باید افزایش یابد .

به گزارش واحد مرکزی خبر  به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم ، این شبکه خبری مقامات آمریکایی و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به منظور منحرف کردن نگاه مردم از مشکلات داخلی این کشور، بر مسئله هسته ای ایران متمرکز شده اند.

به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، هشت نامزد احتمالی حزب جمهوری خواه آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری سال 2012 این کشور در مناظره ای تلویزیونی به بررسی امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا پرداختند. این نامزدها بارها دچار اختلاف شدند و دیدگاههای متفاوتی درباره نحوه تعامل با آنچه آنها تهدیدات اصلی آمریکا خواندند بویژه موضوع هسته ای ایران ارائه کردند.

ابراهیم حسناوی گزارشگر شبکه تلویزیونی روسیا الیوم در گزارشی با عنوان "تشدید لحن واشنگتن علیه تهران، ناشی از مبارزات انتخاباتی است یا نشانه جنگ است؟" گفت: نگاه نامزدهای حزب جمهوری خواه در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا از دغدغه های اقتصادی که به شدت بر رقابتهای انتخاباتی سایه افکنده به مسائل مربوط به امنیت ملی آمریکا جلب شده که مهمترین آنها موضوع  هسته ای ایران است. اکثر نامزدهای جمهوری خواه در مناظره ای تلویزیونی نگرانی خود را از برنامه هسته ای تهران بیان و اکثر آنها تلاش کردند خود را در برابر جمهوری اسلامی مصمم و قاطع نشان دهند . آنها وعده دادند هر کاری خواهند کرد تا به قول آنها مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای شوند.

رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا علاوه بر تاکید بر ترور دانشمندان هسته ای ایران گفته است ما باید بطور جدی درباره نحوه تغییر رژیم و نه فقط حمله کردن به آن سخن بگوییم .

میت رامنی یکی از نامزدهایی که شانس زیادی برای رقابت با باراک اوباما دارد گفت آمریکا برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به قدرت هسته ای باید به طور مستقیم ایران را تهدید به اقدام نظامی کند. اما دیگر نامزدها خواستار ادامه دادن به سیاست تحریمها و فشارهای اقتصادی و دیپلماتیک شدند.

ریک پری فرماندار ایالت تگزاس گفت: "باید تحریمهایی علیه بانک مرکزی ایران اعمال کنیم و احتمالا این اقدام، از جمله قدرتمندترین اهرم ها برای تاثیرگذاری بر ایران است.

جان هیندزمن سفیر سابق آمریکا در چین که باتجربه ترین نامزد جمهوری خواه در زمینه سیاست خارجی محسوب می شود گفت تحریمهایی که کشورهای غربی بر ایران تحمیل کرده اند تاثیر نخواهد داشت زیرا چین و روسیه در کنار این کشور ایستاده اند و ایران تلاش می کند از تکرار شدن سناریوی لیبی در این کشور جلوگیری کند.

ولی تام دانیلون مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور امنیت ملی ادعا کرد تلاشهای آمریکا برای منزوی کردن جمهوری اسلامی موجب کند شدن برنامه هسته ای این کشور شده است. وی افزود همچنان راههایی برای متقاعد کردن ایران به کنار گذاشتن جاه طلبی هایش وجود دارد.

در میان این موضع گیری های ضد و نقیض و تشدید لحن آمریکا در برابر تهران، برخی تحلیلگران معتقدند برنامه هسته ای ایران به عاملی تاثیر گذار در مبارزات انتخاباتی آمریکا تبدیل شده است که از آن برای منحرف کردن نگاهها از مشکلات داخلی آمریکا استفاده میشود. ولی در نهایت، مشکلات داخلی هستند که دغدغه اصلی اکثر رای دهندگان آمریکایی را تشکیل می دهند.
 
 

نظر شما :