ضربات سنگین نیروی زمینی سپاه بر پیکره تروریستهای تکفیری جیش الظلم
هلاکت تعداد زیادی از تروریستهای جیشالظلم در طول ماههای گذشته حاوی دو پیام است؛ هم اینکه کشورهای غربی برای برهم زدن امنیت ملی سرمایهگذاری بسیاری کردهاند و هم اینکه نیروهای مسلح ایران در تأمین امنیت و مبارزه با تروریسم، عزم جدی دارند.
گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس- محمد زرچینی؛ تأمین امنیت مناطق مرزی از برنامههای مهمی است که به جد در دستور کار نیروهای مسلح است و با همکاری و همافزایی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امنیت این مناطق به شکل قابل قبولی تأمین شده است.
بر همین اساس، نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مناطق مرزی جنوب شرق کشور نقشی محوری را برای مقابله با تروریسم و تأمین امنیت مرزها ایفا میکند.
یگانهای مهم این نیرو از جمله «قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه» بهعنوان یک قرارگاه راهبردی و «تیپ ۱۱۰ سلمان فارسی» این نیرو بارها با تروریستهای «جیشالظلم» درگیر شده و ضربات سختی را به این تروریستها وارد کردهاند.
مناطق مختلفی از جمله «قصر قند»، «سرباز»، «سراوان»، «نیکشهر» و... از جمله مناطقی است که نیروی زمینی سپاه بهصورت جدی برای پاکسازی آنها از لوث وجود تروریستهای جیش الظلم اقدام کرده است.
گزارش منابع میدانی نشان میدهد که سال گذشته و پس از انجام عملیات «وعده صادق ۱» تروریستهای جیشالظلم برای به هم ریختن وضعیت جنوب شرق کشور اقدام کردند و اقداماتی را در منطقه «راسک» انجام دادند که البته با پاسخ قاطع نیروی زمینی سپاه مواجه شد.
ترویستهای جیشالظلم عمده سلاح و تجهیزات خود را در پوشش سوختبری به منطقه وارد کرده بودند تا عملیاتهای خرابکارانه خود را انجام دهند که بنا به گفته فرمانده نیروی زمینی سپاه ۱۸ نفر از آنها به هلاکت رسیدند.
بر اساس گزارشهای میدانی، نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انجام سلسله رزمایشهای «شهدای امنیت» در قالبها و زمانهای مختلف در طول هفت ماه اخیر، دهها تن از تروریستها را به هلاکت رسانده است.
سردار سرتیپ پاسدار «محمد پاکپور» فرمانده نیروی زمینی سپاه در این زمینه میگوید: پس از وقوع حادثه راسک در عملیاتهای حافظان امنیت (نیروی زمینی سپاه) علیه اشرار و تروریستها، بیش از ۱۵۰ نفر دستگیر و ۱۰۰ نفر به هلاکت رسیدند.
وی با اشاره به اهمیت تأمین امنیت جنوب شرق کشور و لزوم برخورد با تروریستها، میافزاید: افراد دستگیرشده در اعترافات خود گفتند که به دنبال ارتباط با یکی از افراد بومی «راسک» که از کشور متواری شده و به دشمنان پناه برده، هدایت شده بودند.
کشتهشدن این حجم از تروریستها در طول یک سال اخیر نشان میدهد که کشورهای غربی برای برهم زدن امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران چه خوابی دیدهاند و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با محوریت نیروی زمینی سپاه در مقابل این تروریستها و حامیانشان ایستادهاند.
یکی از اقدامات مهمی که نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور انجام میدهد، طرح امنیت نیروهای بومی است که از بومیان منطقه برای تأمین امنیت جنوب شرق کشور استفاده میشود و هزاران نفر از بومیان منطقه در سرتاسر استان سیستان و بلوچستان در این زمینه اقدام میکنند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه در اینخصوص میگوید: برای تأمین امنیت سیستان و بلوچستان قریب به ۱۱ هزار نفر از مردم منطقه را به کار گرفته و سازماندهی کردیم در دستههای رزمی، سران طوایف ریشسفیدان و ائمه و مولویها تا با کمک هم امنیت را فراهم کنیم؛ قطعاً سرویسها و کشورهای بدخواه، نظام ما را رها نکرده و برای ایجاد ناامنی هر طرح و برنامهای را اجرایی میکنند که هوشیاری بیشتر مردم و مسئولان را میطلبد تا اجازه ندهند دشمنان به اهداف خود در این منطقه دست یابند.
اقدام دیگری که نیروی زمینی سپاه در جهت تأمین امنیت منطقه بهصورت مجدانه پیگیری میکند، ارائه کمکهای معیشتی و فرهنگی است. نیروی زمینی سپاه تلاش میکند تا با اهدای بستههای معیشتی که بهصورت جدی پیگیری میشود، گامی جدید در توسعه امنیت منطقه جنوب شرق کشور بردارد.
شهید «شوشتری» در این زمینه اقدامات مهمی را در جهت مردمیاری و محرومیتزدایی منطقه برداشته بود که همین اقدامات موجب محبوبیت بسیار زیاد این شهید والامقام در منطقه جنوب شرق کشور شد.
فرمانده نیروی زمینی سپاه در این زمینه میگوید: سردار «شوشتری» با هدف تأمین امنیت، سپردن امنیت به خود مردم و محرومیتزدایی و مردمیاری در این منطقه خدمت کرد و به شهادت رسید.
سردار سرتیپ دوم «مجیدرضا حسنزاده» جانشین قرارگاه محرومیتزدایی و مردمیاری نیروی زمینی سپاه با اشاره به ایجاد اشتغال برای هزاران نفر در مناطق کمتربرخوردار توسط نیروی زمینی سپاه اظهار داشت: اولویت قرارگاه محرومیتزدایی این نیرو اجرای طرحهای آبرسانی، اشتغالزایی و خانهسازی ویژه مددجویان و محرومان است.
وی میافزاید: یکی از ویژگیهای قرارگاه محرومیتزدایی نیروی زمینی سپاه جهادی بودن و مردمی بودن است؛ این خصوصیت سبب شده تا طرحهای عمرانی و محرومیتزدایی سپاه با کمک مسئولان تسرّی یابد و رضایت اقشار اجتماعی را به همراه داشته باشد.
در مجموع میتوان چهار راهبرد مهم نیروی زمینی سپاه را برای تأمین امنیت مرزهای جنوب شرق کشور برشمرد:
الف) تأمین امنیت به کمک نیروی انسانی بومی و بسیج طرح امنیت نیروهای بومی
ب) نقشآفرینی قرارگاه قدس با همافزایی وزارت اطلاعات در منطقه جنوب شرق برای ریشهکن کردن تروریستها
ج) برگزاری رزمایشهای نظامی در شرایط واقعی برای مقابله با تروریستهای جیشالظلم
د) طرحهای مستمر مردمیاری و محرومیتزدایی برای ایجاد اشتغال در مناطق کمتربرخوردار
نظر شما :