غم و خشم هند را فرا گرفته است

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۲ کد : ۲۰۰۲۲۴۱ سرخط اخبار

«ال پاییس»، روزنامه اسپانیایی در گزارشی با عنوان «غم و خشم در هند» نوشته است: همچنان که قربانیان ویروس کرونا در هند، به گونه‌ای وحشتناک در افزایش است، غم و خشم هم این کشور را فرا گرفته است. می‌گویند ممکن است هرج و مرج هند را فرا بگیرد.

آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ که هر روز با مرور تیترها و سرفصل‌های رسانه‌های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می‌کند، مطلب بالا را عنوان کرده است.

به گزارش ایسنا، برخی اخبار امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) روزنامه‌های جهان به شرح زیر است:

_این هفته پایان ۱۰۰ روز رئیس‌جمهوری جو بایدن در کاخ سفید است. بر همین اساس هم تحلیل‌گران سیاسی انگلیس نگاهی به این یکصد روز حضور او داشته‌اند؛ کیت آرنوف نوشته است که بایدن باید یا به زیبایی بازی کند یا اینکه با مساله آب و هوا، گلاویز شود؛ هر دو با هم، شدنی نیست! ترامپ به رهبری آمریکا در پیمان آب و هوا در پاریس پایان داد، اما بایدن با اختصاص دادن یک تریلیون دلار در هشت سال به اولویت‌های آب و هوا، گامی بلند برداشت که کسی از این رئیس‌جمهوری میانه‌رو انتظار نداشت. منتقدان می‌گویند این گامی بلند پروازانه و غلط است.

_ «فایننشال تایمز» در گزارشی با عنوان «انتخابات و استقلال» به انتخابات اسکاتلند پرداخته و نوشته است: هفته دیگر، انتخابات اسکاتلند سر خواهد گرفت. اکنون سیاستمداران می‌گویند، این انتخابات گامی سنگین برای استقلال بخشی به این سرزمین از انگلیس خواهد بود. برخی از سیاستمداران اسکاتلند می‌گویند که اکثریت منتخبان با کسانی خواهد بود که سودای استقلال اسکاتلند را دارند.

_ «گاردین» نیز در گزارشی از بوریس جانسون نوشته است: جانسون خانه‌اش را به حساب دفتر نخست وزیری، تزئین کرده است، آن هم با هزینه‌ای کلان. آنچه نخست وزیر انگلیس انجام داده، فقط پرده و دکور خانه نیست!

یک تظاهرکننده، شعاری به این مضمون، به دست گرفته است که بوریس، بریتانیا را به زمین زده است. از سوی دیگر پالی تونابی، تحلیلگر سیاسی نیز نوشته است: پرده‌های خانه و پول کلان را فراموش کنید، میراث جانسون طعم تلخ برگزیت یا خروج انگلیس از اتحادیه اروپا است.

_ «اکونومیست» نیز در گزارشی به موضوع تایوان پرداخته و نوشته است: اینجا، پرخطرترین مکان برای زمین است. اینکه آمریکا و چین برای پرهیز از یک جنگ باید بر آینده تایوان با هم کار کنند. تکیه و اتکا چین به رشد توان نظامی‌اش، تایوان را با خطر روبه رو کرده است.

* از حاشیه خبرها:

انسان، روبات‌های کشنده یا قاتل را به دنیای فناوری می‌آورد. «سپات» یک روبات سگ مانندِ چهارپا است که انبوهی سِنسور در پشت خود دارد. چابک است و محتاط. جدای از آن، مدرسه نظامی کانادا روبات «بات داینا میکس» را تولید کرده است که در میدان های نبرد می‌تواند به عنوان حیوان بارکش عمل کند یا روبات «اویتو» می‌تواند پا به پای سربازان، در میدان نبرد باشد. همه اینها را یک سرباز از راه دور کنترل می‌کند؛ اینها جنگاوران روبات آینده خواهند بود.


( ۵ )

نظر شما :