حماس: سفر ما به ایران راهبردی و تاریخی بود
معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس سفر اخیر هیأت این جنبش به ایران را مهم و تاریخی خواند و گفت که ایران از اینکه به آرمان فلسطین کمک کند، خجل نیست.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «صالح العاروری»، معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) سفر اخیر خود به ایران را «راهبردی و تاریخی» خواند.
او که دوشنبه این هفته به همراه هیأتی از حماس به تهران سفر کرده بود، در مورد این سفر گفت: «من این سفر را راهبردی و تاریخی میدانم؛ چرا که این سفر در حالی صورت گرفت که امت [اسلام] با شرایط پیچیدهای مواجه است و طرحهای ضد فلسطینی بیشتر شده و تنش در منطقه در اوج خود قرار دارد».
العاروری گفت که از نظر حماس سمتوسوی تنش و درگیریها در منطقه، علیه دشمن صهیونیستی است و اشغالگران در مقابل این صفآرایی امت اسلامی حرکت میکند.
او ادامه داد: «ایران از آمادگی عملی خود برای ارائه همهگونه کمک [به فلسطین] به رغم محاصره و تحریمهایی که علیه این کشور است، خبر داد. ایرانیها از اینکه از فلسطین حمایت کنند، خجل و یا شرمنده نیستند. کم هستند کسانی که چنین موضعی را اتخاذ میکنند. ایران از ما نخواست که روابط ما با آنها در راستای ضدیت با کشور عربی یا اسلامی به کار گرفته شود جز رژیم صهیونیستی».
صالح العاروری همچنین از اینکه برخی از کشورهای عربی دست به بازداشت برخی از اعضای حماس و طرفداران این جنبش فلسطینی میزنند، ابراز تأسف کرد و این مسئله لکه ننگی در تاریخ این کشورها خواهد بود.
معاون رئیس دفتر سیاسی حماس به اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب برخی از خانههای فلسطینیان در قدس اشغالی اشاره کرد و گفت که این اقدام صهیونیستها بخشی از چشمانداز آمریکا و اسرائیل در رابطه با معامه قرن است.
العاروری که با خبرگزاری صفای فلسطین گفتوگو میکرد، موضوع قدس را «روح و قلب آرمان فلسطین» خواند و گفت که آمریکا از رژیم صهیونیستی حمایت میکند و بر جنایتهای این رژیم سرپوش میگذارد که این مسئله باعث شده این جنایتها تداوم داشته باشد.
او گفت که مواضع تند دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در قبال فلسطین باعث میشود که واشنگتن نیز شریک جرم حقیقی صهیونیستها علیه مردم فلسطین باشد.
صالح العاروری گفت که معامله قرن آمریکا به دنبال ایجاد محور جدید در منطقه است که در این محور، رژیم صهیونیستی به عنوان متحد برخی از کشورهای عربی خواهد بود.
طرح موسوم به «معامله قرن» که آمریکا برای پایان دادن به منازعه بین فلسطینیان و صهیونیستها مطرح کرده، به دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار شش میلیون) به سرزمین خود و اسکان آنها در «وطن جایگزین» یعنی کشورهای دیگر است.
به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی در دولت آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تلآویو به شهر قدس در این راستا انجام شده است و قرار نیست کشوری به نام فلسطین به پایتختی قدس به رسمیت شناخته شود.
انتهای پیام/
نظر شما :