با اشاره به انفجار دو نفتکش در دریای عمان؛ میرزایی: دشمنان ایران به دنبال ناکام گذاشتن سفر شینزوآبه به تهران هستند

۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۳ کد : ۱۹۸۴۱۲۸ سرخط اخبار

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعلق یکی از نفتکش‌ها ی منفجر شده در دریای عمان به ژاپن گفت: ناخشنودی عربستان سعودی ، امارات و اسرائیل از سفر نخست وزیر ژاپن به تهران برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا باعث شده تا تلاش خود را برای ناکام گذاشتند این سفر انجام دهند.

جلال میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به انفجار دو نفتکش در دریای عمان بیان کرد: هرگاه زمینه برای بهبود روابط خارجی ایران فراهم شده است متاسفانه دو طیف در داخل و خارج از کشور برای شکست بهبود روابط ایران فعال شده اند.

وی اظهار کرد: در عرصه بین الملل هرگاه شرایط برای حل بحران روابط خارجی ایران فراهم شده است تندروها پا به میدان گذاشته‌اند. امروز نیز به نظر می رسد عربستان سعودی، امارات و اسرائیل که به طور جدی از بهبود روابط ایران با سایر کشور ها هراس دارند و منافع آن‌ها روابط بحرانی ایران در عرصه بین المللی را ایجاب می‌کند دست به اقدامات خصمانه‌ای زده‌اند.

رییس کمیته روابط خارجه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ناخشنودی عربستان سعودی ، امارات و اسرائیل از سفر نخست وزیر ژاپن به تهران باعث شده تا تلاش خود را برای ناکام گذاشتند این سفر انجام دهند. انفجار دو نفتکش در ۳۰ کیلومتری جزیره جاسک ایران و قرار داشتن یکی از نفتکش ها در مالکیت ژاپن هم زمان با حضور شینز آبه در تهران جای تامل دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: این اقدام نشان از هراس این کشور ها از بهبود روابط ایران در سطح بین الملل دارد که دست به هر اقدامی برای به ناکامی کشاندن این سفر زده‌اند. باید امروز حداکثر تلاش خود را برای دستیابی به موفقیت از سفر نخست وزیر ژاپن به ایران انجام دهیم و موضع گیری های صحیحی داشته باشیم.

میرزایی در پایان گفت: مذاکره و دیپلماسی با دشمنان برای دستیابی به حداکثر منافع ملی جز جدایی ناپذیر اقتدار ملی است‌. ابزار دیپلماسی مذاکره است که با رجز خوانی و سخنرانی محقق نمی‌شود. باید در برابر اقدامات خصمانه دشمنان‌مان با تکیه بر دیپلماسی حداکثر تلاش خود را کنیم.
انتهای پیام


( ۱ )

نظر شما :

ابراهیم قدیمی ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۰:۵۳
اینگونه که بیان میگردد حمله با اژدر صورت گرفته است. حمله با اژدر توسط کشتی نظامی صورت میگیرد. کشتی های نظامی دیگران در منطقه بوده اند.در جائی دیگر گفته شده است سطح کشتی اتش سوزی است. لذا امکان دارد حمله هوائی باشد که تایید نشده است.ممکن است دوکشتی دوگونه مورد حمله قرار گرفته باشند..گرچه از شرکت های بیمه تا گروههای خرابکار منطقه وکشورهای ذینفع در تخریب رابطه ایران وژاپن میتوانند پشت قضیه باشند که به بیان دیپلمات های روسی هنوز زود است عامل را شناسائی کرد.تصور من که فقط یک تصور است این است که تصور کرده اند کشتی ها ایرانی وحامل نفت ایران است وانرا به اشتباه هدف قرار دادهاند. از این اشتباهات برخی ارتش ها زیاد کرده اند..تا پشتوانه مذاکرات باشند. مطمئنا ژاپنی ها در جریان نبوده اند..