2017 سال مرگ و میر فعالین محیط زیست بود
محیط زیست زیر پای سیاستهای مردانه
نویسنده: آدام وائوگان
دیپلماسی ایرانی: فقدان حضور زنان در بخش انرژی، تلاش ها در جهت مبارزه با تغییرات اقلیم را با شکست مواجه می کند. یک فعال بخش انرژی هشدار داد که فقدان حضور زنان در بخش انرژی باعث شده که نبرد علیه تغییرات اقلیم با شکست مواجه شود. کاترین میشل، استاد سیاست های انرژی در دانشگاه اکستر، می گوید تبعیض علیه زنان به این معنی است که این صنعت درها را به روی ایده های جدید بسته است، ایده هایی که به ویژه در بخش سیستم های کم کربن مطرح هستند.
گاردین به نقل از این استاد دانشگاه نوشته «من مطمئن هستم که صنعت انرژی در اختیار مردان است و به ویژه که در دست مردان سفید پوست است که گذار انرژی را با کندی مواجه می سازند». به اعتقاد او زنان در موضوعات مربوط به انرژی پیشگام تر از مردان هستند اما تولید متداول انرژی از سوخت های فسیلی بیشتر از سوخت های سبز در حوزه اختیار مردان است. در بریتانیا نزدیک به دو سوم از ۸۹ شرکت مطرح در زمینه انرژی هیچ کارمند زنی در هیات رییسه خود ندارند. بسیاری از زنان در این صنعت از تبعیض های جنسیتی و آزار جنسی شکایت دارند.
همچنین رکورد مرگ فعالین محیط زیست در سال ۲۰۱۷ شکسته شد. مرگ فعالین محیط زیست در سال ۲۰۱۷ به رکورد جدیدی دست یافت و بر اساس گزارش های منتشر شده در سال ۲۰۱۷ تعداد کسانی که در درگیری های مربوط به معدن کاری، قطع درختان جنگل و کشاورزی کشته شدند از مرز ۱۵۰ نفر گذشت. فعالین محیط زیست در این سال بر سر معادن، از بین بردن جنگل ها و کشاورزی در صدها نقطه دنیا درگیر شدند.
از تنش هایی که گزارش های آن منتشر شده است، مرگ یک نفر در فیلیپین بر سر قطع غیرقانونی درختان، یک نفر در سر تجارت پالم در پرو و یک نفر بر سر حفاظت از فیل ها در تانزانیا کشته شدند. بنابراین سال ۲۰۱۷ به عنوان یکی از مرگ آورترین سال هایی بود که فعالین محیط زیست از سر گزراند. و از سویی چه در سال ۲۰۱۶ چه در سال ۲۰۱۷ کلمبیا و فیلیپین بدترین کشورها برای فعالیت فعالین محیط زیست بودند. گزارش ها حاکی از آن است که معدن کاری غیرقانونی و صنایع استخراج با ۳۳ کشته در صدر قاتلین فعالان محیط زیست قرار دارند. کشاورزی تجاری هم با ۲۸ کشته در رده دوم قرار دارد.
منبع: گاردین/ مترجم: روزبه آرش
نظر شما :