دردسر اظهارات جان کری درباره حزبالله و ایران
یک رسانه صهیونیستی با اشاره به ناراحتی مقامات تل آویو از کاخ سفید، از تصمیم رژیم صهیونیستی برای فشار بیشتر به دولت باراک اوباما از طریق کنگره خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه صهیونیستی دبکا فایل در گزارشی با اشاره به سفر اخیر جان کری وزیر امور خارجه آمریکا به بیروت و اظهاراتش درباره ایران و حزب الله، این سخنان را چرخشی جدید در سیاست دولت باراک اوباما در قبال حزب الله و دیگر گروه های مورد حمایت ایران در جهان عرب دانست.
جان کری در نشست خبری با «تمام سلام» نخست وزیر پیش برد امور لبنان در بیروت از ضرورت تلاش های مشروع روسیه، ایران و البته حزب الله برای پایان یافتن جنگ در سوریه سخن گفته بود.
جان کری هرچند در اولین سفر یک وزیر امور خارجه آمریکا به لبنان پس از 5 سال، انتخابات سوریه را یک صفر بزرگ توصیف کرده بود ولی برای اولین بار بود که از نقش حزب الله در کنار ایران و روسیه برای حل سیاسی بحران سوریه سخن گفت.
دبکا فایل با اشاره به اینکه اظهارات جان کری دو روز پس از آن مطرح می شود که دولت آمریکا از آمادگی برای ادامه کمک ها به دولت آشتی ملی در کرانه باختری با حضور حماس خبر داده بود، می افزاید: جان کری درحالی با رئیس دولت لبنان دیدار کرد که تعدادی از اعضای اصلی کابینه از اعضای حزب الله هستند و حتی دولت آمریکا نیم میلیارد دلار برای کمک به آوارگان سوری در لبنان داده است و این در شرایطی است که حزب الله در لیست گروه های تروریستی در آمریکا قرار دارد.
پایگاه خبری دبکا فایل که وابسته به نهادهای امنیتی در رژیم صهیونیستی است، می افزاید: این اولین باری است که وزیر خارجه آمریکا به طور واضح از نیروهای حزب الله که تحت فرمان ایران هستند دعوت می کند که بخشی از درخواست برای حل سیاسی بحران سوریه باشند.
در همین زمینه یک مقام بلندپایه صهیونیست با انتقاد از رویکرد جدید دولت باراک اوباما در قبال ایران و حزب الله تصریح می کند: «ما میان چراغ سبز واشنگتن به ایران و حزب الله در بیروت توسط جان کری با آمادگی دولت آمریکا برای همکاری با دولت واحد فلسطینی با حضور حماس تفاوتی نمی بینیم.»
همچنین براساس اطلاعاتی که این مقامات بلندپایه در اختیار دبکافایل قرار داده اند، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصمیم دارد به مقابله با تصمیم جدید دولت اوباما برای ادامه حمایت از تشکیلات خودگردان از طریق کنگره بپردازد.
از سوی دیگر نتانیاهو از طریق لابی آیپک هم تلاش خواهد کرد تا قانون مربوط به انتقال کمک های مالی آمریکا به دولت فلسطینی در کرانه باختری در حدود 500 هزار دلار در سال را تا زمانی که مورد حمایت حماس هستند، ممنوع کند.هرچند منابع این رسانه اذعان دارند که هنوز مشخص نیست که طرح های نخست وزیر رژیم صهیونیستی موفق خواهد بود.
نظر شما :