افشای «رازهای غذایی» روسای جمهور فرانسه
برنارد واسیون، سرآشپز کاخ الیزه، پس از چهل سال پخت و آماده کردن غذا برای بیش از شش رئیس جمهور فرانسه بازنشسته شد. او ضمن بازنشستگی از برخی عادت های غذایی روسای جمهور فرانسه پرده برداشته است.
به گزارش ایسنا، واسیون روز پنجشنبه آخرین غذای خودش را برای فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه آماده کرد. این وعده شامل خرچنگ با کرفس، استیک با قارچ و نوعی شیرینی توت سرخ (رازبری) بود. واسیون، رئیس جمهور سوسیالیست فرانسه را مردی توصیف کرده است که غذا خوردن را دوست دارد و درباره سلیقه غذایی او گفته است: غذاهای زیادی نبود که او دوست نداشته باشد. به گفته سرآشپز پیشین الیزه، اولاند در هفده ماهی که قدم به کاخ ریاست جمهوری گذاشته وزنش بیشتر شده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، او جای خود را در آشپزخانه پانصد متر مربعی این کاخ به آشپز دیگری که او هم ۱۷ سال سابقه کار در الیزه را دارد می سپارد. بسیاری از ظروف و قابلمه هایی که او در این آشپزخانه تاریخی برای پختن غذاها استفاده می کرد به قرن نوزدهم میلادی و دوران لویی فیلیپ پادشاه فرانسه تعلق داشته است. به گزارش بی.بی. سی واسیون می گوید هر شش رئیس جمهوری که او برایشان آشپزی کرده است همه خوش اشتها بوده اند اما سیلقه غذایی ژاک شیراک، رئیس جمهوری اسبق فرانسه از بقیه پیشرفته تر بود.
بر این اساس در دوران نیکولای سارکوزی، رئیس جمهور سابق فرانسه پنیر در غذاها سرو نمی شده و این به دلیل نگرانی سارکوزی از افزایش وزن بوده است. به گفته او در پانزده سال گذشته عادت های غذایی در کاخ الیزه تغییر کرده و غذاها با سس های کمتر و یا کم کالری تر یا به شکل بخار پز تهیه می شده است.
نظر شما :