خنثی سازی یک حمله سایبری پس از مذاکرات مسکو

۰۲ تیر ۱۳۹۱ | ۱۶:۴۲ کد : ۱۹۰۳۱۰۱ سرخط اخبار

وزیر اطلاعات با اشاره به مفهوم حقوق بشر گفت: حقوق بشر به معنای حقوق انسان و کرامت ذاتی انسان، دارای ادبیات گسترده و غنی در منابع اسلامی ماست.

 

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی طی سخنانی در چهارمین نشست تخصصی حقوق بشر با عنوان «حقوق بشر و امنیت ملی»، با اشاره به موضوع حقوق بشر و امنیت ملی و نیز جنگ نرم دشمن، تصریح کرد: حقوق بشر در زمره مباحث سهل و ممتنع است که دنیای علوم انسانی را در بر گرفته و دامنه وسیعی از علوم مختلف را در خود دارد. به عنوان مثال از حقوق جزا، جرم‌شناسی، مباحث اقتصادی، علوم ارتباطات و حتی محیط زیست می‌توان نام برد که ارتباط تنگاتنگی با آن دارد و امروز وارد عرصه بین‌المللی شده است.

 

وی با اشاره به نامه امیرالمومنین به مالک اشتر ادامه داد: در این نامه، امیرالمومنین (ع) فرموده بودند که برادر دینی خود در آفرینش با تو یکی (برابر) است. در واقع این نمونه‌ای از نگاه کرامت‌مدارانه اسلام به انسان است و باید فضای حوزه‌ها و دانشگاه‌های ما در این مسیر قرار گیرد.

 

وزیر اطلاعات با بیان اینکه در نظم موجود جهانی، حقوق بشر نقش تاثیرگذاری در خط‌دهی به افکار عمومی دارد، افزود: حقوق بشر موجب شده است که کشورهای روسیه و چین در مساله لیبی در دام غرب گرفتار شوند و غرب به دنبال این است که آنها را با همین حربه به دام بیندازد. حقوق بشر، وظیفه تنویر افکار عمومی را برای تحریم‌های اعمال شده به بهانه خلع سلاح هسته‌یی بر عهده دارد.

 

 

مصلحی در ادامه، با اشاره به برخی ابعاد جنگ نرم اظهار کرد: آمریکا و غرب با موضوعات مربوط به حقوق بشر در صدد تنگ‌تر کردن عرصه بر نظام اسلامی هستند و در حال حاضر جنگ نرم گسترده‌ای علیه جمهوری اسلامی به صورت چند وجهی و پیچیده دنبال می‌شود که قطعا یکی از این رویکردها، حقوق بشر است.

 

وی با بیان اینکه جنگ نرم، تلاش سازماندهی‌شده با رویکردهای چندوجهی است، خاطرنشان کرد: آمریکا و غرب پس از ناامیدی در راهبردهای خود از جمله فتنه 88، نتوانستند به نتایج دلخواهشان برسند. در واقع راهبرد اول آنها تغییر ساختار نظامی بود که جنگ را در این راستا به وجود آوردند و وقتی به نتیجه نرسیدند، راهبرد دیگری در پیش گرفتند که آن، تغییر رفتار بود. آنها پس از ناامیدی از این راهبردها، متوسل به راهبردهای دیگری شدند که گفتار انقلاب اسلامی و تکیه‌گاه‌های قدرت را مورد هدف قرار داده است.

 

 

وزیر اطلاعات یادآور شد: از مهم‌ترین بخش‌هایی که در جنگ نرم در بخش حقوقی استفاده شده است، تخریب اصل مدل جمهوری اسلامی است که غربی‌ها سعی دارند تا ایده و اندیشه نظام اسلامی را در تعارض با حقوق بشر معرفی کنند و می‌خواهند بیان کنند که اسلام باید سفت، سخت، ثابت و بی‌توجه به تغییرات معرفی شود و در همین راستا، منشوری را در بحث ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی تدوین کرده‌اند.

 

 

مصلحی گفت: از دیگر بخش‌هایی که در جنگ نرم حقوقی بیان شده، این است که اسلام باید منزوی و به صورت غیر فعال معرفی و مادون فرهنگ غرب، وحشی و غیرعقلانی تعریف شود. اینها مسائلی است که در فعالیت‌های فرهنگی دنیای غرب مشاهده می‌کنیم. همچنین غربی‌ها در جنگ نرم بیان کردند که اسلام باید خشن، تهدیدآمیز و عامل برخورد تمدن‌ها معرفی شود. آنها می‌خواهند انتقادات اسلام از غرب، بدون درنگ رد شود و ضدیت ما مسلمانان باید طبیعی و نرمال پنداشته شود.

 

وی تصریح کرد: از جمله هدف‌های دیگر غربی‌ها، جامعه اسلامی است و سازمان‌های بیگانه با عنوان کردن مسایلی درباره زندان‌های ایران، شرایط زنان در کشور و همچنین با تیره و تار جلوه دادن جامعه اسلامی سعی دارند این نگرش را به وجود بیاورند که جامعه اسلامی از جوامع دیگر فاصله گرفته است. از هدف‌های بعدی جنگ نرم غربی‌ها این است که می‌خواهند با متهم‌سازی نهادهای سیاسی و شخصیت‌های داخلی به رعایت نکردن حقوق بشر، این نیروها را به عنوان عوامل سرکوبگر معرفی و اعتبار آنان را نزد مردم مخدوش کنند.

 

 

وزیر اطلاعات با بیان اینکه دشمن در برنامه جدید خود به دنبال ایجاد شکاف بین مردم است، ادامه داد: این شکاف، حول شکاف اجتماعی و سیاسی از سوی غربی‌ها دنبال می‌شود که شامل تلاش برای ایجاد شکاف بین حاکمیت و مردم، بین دین و سیاست، بین مسئولان عالی نظام با یکدیگر و بین نظام اجتماعی و سیاسی است. یکی دیگر از اهداف دشمن برای ایجاد شکاف بین مردم، ایجاد یک اجماع‌ بین‌المللی برای افزایش فشار به نظام، تخریب جایگاه چهره ایران در سطح منطقه و مقابله با پیشرفت دکترین ایران در حوزه‌های مختلف است.

 

مصلحی با اشاره به راهکارهای مقابله با جنگ نرم افزود: راهکارهایی که ما پیشنهاد می‌کنیم، خارج شدن از لاک دفاعی، وارد شدن به جنگ نرم علیه آمریکا، کمک به اقدامات دستگاه قضایی علیه دولت آمریکا و محکوم کردن این کشور در مجامع حقوق بشری است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: اطلاع پیدا کردیم که یک حمله عظیم سایبری بعد از نشست مسکو علیه تاسیسات هسته‌یی ایران انجام خواهد شد و در نتیجه ما هم با تمام توان در مقابل این حمله‌ها ایستادگی کردیم. ما تقریبا روزانه با این حمله‌ها مواجه هستیم و اوباما هم سه بار اعتراف کرده که در حمله به فضای سایبری ایران به مشکل جدی برخورد کرده و این مساله به دلیل اقتدار بالای ایران است.

 

وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: راهکار دیگر برای مقابله با غرب، تشکیل گروه یا کمیته مشترکی متشکل از کشورهای آسیایی است که از سوی غرب به عنوان ناقضان حقوق بشر شناخته شده‌اند و راهکار دیگر، ارائه مدلی همگرا برای تسلط به مواضع نرم کشور در حوزه حقوق بشر است.

 

مصلحی با بیان اینکه ما به خوبی می‌توانیم از فضای سایبر برای همراه کردن افکار عمومی استفاده کنیم، آمادگی وزارت اطلاعات برای همکاری در این زمینه را اعلام کرد.

 

وی در ادامه یادآور شد: مقابله با اخلال در انتشار پیام مقدس اسلام در حوزه افکار عمومی، تعیین سخنگوی حقوق بشر به شکلی که به صورت دائم به پرسش‌ها و اظهارنظرها راجع به وضعیت حقوق بشر در غرب پاسخگو باشد، تقویت تشکل‌هایی مردم‌نهاد و سازمان‌هایی که توان پاسخگویی به اتهامات غرب را دارد و اطلاع‌رسانی مستمر به مردم و نخبگان، از جمله راهکارهایی است که در مقابل غربی‌ها باید از آنها استفاده کنیم.

 

 

وزیر اطلاعات در پایان گفت: بحمدالله دستگاه‌های اطلاعاتی این نظام در طول 33 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی از انسجام خوبی برخوردارند و این انسجام نشان می‌دهد که اقتدار بالا، ظرفیت، اطلاعات و توان خوبی دارد. 

نظر شما :