گفتگو با ایران وجهه ما را تخریب می‌کند!

۰۲ آبان ۱۳۸۹ | ۲۰:۳۷ کد : ۹۰۸۶ سرخط اخبار
گفتگو با ایران وجهه ما را تخریب می‌کند!

همسر رییس جمهوری سابق آمریکا از رویکرد گفتگو و مذاکره مستقیم با دولت ایران انتقاد کرد

لورا بوش با اشاره به انتشار ویدئوهای تجمعات ضد دولتی سال گذشته ، مدعی شد : مشکل اصلی این است که چگونه می توان با مردمی که تحت نظامی با شرایط حاضر زندگی می کنند وارد گفتگو شد.
همسر رییس جمهوری سابق آمریکا از رویکرد گفتگو و مذاکره مستقیم با دولت ایران انتقاد کرد و مدعی شد که گفتگو و مذاکره مستقیم با مقامات ایران به وجهه جهانی آمریکا صدمه می زند و موجب توجه جهان به ایران می شود.

به گزارش عصر ایران "لورا بوش" همسر جورج دبلیو بوش رییس جمهوری پیشین آمریکا درگفتگو با شبکه خبری بی بی سی فارسی با ادعای اینکه در دوران ریاست جمهوری همسرش ، دولت آمریکا تلاش کرد تا به طور مستقیم با مردم ایران وارد گفتگو شود ، افزود که دولت ایران اعتنایی به درخواست رییس جمهوری آمریکا (اوباما) برای انجام گفتگوی مستقیم نکرد.

لورا بوش با یادآوری وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته ایران و با اشاره به ویدئوهایی که از تجمعات ضد دولتی به سایت ها و شبکه های تلویزیونی جهان راه یافت ، مدعی شد : مشکل اصلی این است که چگونه می توان با مردمی که تحت نظامی با شرایط حاضر زندگی می کنند وارد گفتگو شد.

لورا بوش همچنین با دفاع از جنگ های پرتلفات و پر هزینه عراق و افغانستان گفت که اگر همسرش به این دو کشور حمله نمی کرد الان وضع مردم این دو کشور تحت حاکمیت های استبدادی بسیار بدتر از الان بود . وی افزود : فکر نمی کنم کسی الان در افغانستان آرزوی بازگشت به گذشته را داشته باشد .

وی در ادامه افزود که در هر طرح صلحی با طالبان نباید بر سر حقوق زنان افغان معامله کرد .

لورا بوش پس از اوباما دومین شخصیت سیاسی آمریکا است که در یک ماه اخیر با شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی گفتگو می کند.

چاوز: از آمریکا نمی‌ترسیم

شبکه ایران- رییس‌جمهوری ونزوئلا ضمن محکوم کردن موضع‌گیری اخیر واشنگتن در قبال کاراکاس گفت: از آمریکا هراسی به خود راه نمی‌دهیم.

به گزارش خبرگزاری فرانسه،‌ هوگو چاوز، رییس‌جمهوری ونزوئلا در پی هشدار آمریکا درباره تصمیم کاراکاس در ساخت نخستین نیروگاه هسته‌ای تاکید کرد: ما هرگز از آمریکا هراس نداریم و تسلیم هیچ گونه نظارت خارجی نخواهیم شد

وی که برای دیدار با معمر قذافی، همتایی لیبیایی خود به طرابلس سفر کرده است، افزود: ما هرگز نمی‌پذیریم که تحت نظارت کشوری باشیم.

چاوز تصریح کرد: توافق ونزوئلا با روسیه برای ساخت و راه‌اندازی نخستین نیروگاه هسته‌ای در این کشور، یک انتخاب درست در چارچوب حاکمیت ملی است.

بنابر این گزارش، باراک اوباما، رییس‌جمهوری آمریکا هفته گذشته اعلام کرد: ونزوئلا به ‌عنوان یکی از کشورهای امضا‌کننده پیمان منع گسترش سلاح هسته‌ای باید به تعهداتش در مورد تسلیحاتی نکردن برنامه‌های هسته‌ای خود عمل کند.

راه اندازى راديوى فارسى حکومت سعودى

روزنامه القدس العربى نوشت عربستان سعودى براى مراسم حج امسال يک شبکه راديويى هشت زبانه به نام راديو ’آگاهى’ راه اندازى کرده است.

به ايرنا، اين روزنامه افزود: اين راديو با هدف اطلاع رسانى به حاجيان بمدت يک ماه به زبان هاى عربى، انگليسى، فرانسه، فارسى و چند زبان ديگر پخش مى‌شود.
القدس العربى افزود: وزارت فرهنگ و تبليغات عربستان براى اطلاع رسانى به حاجيان در ماه ذيحجه که زمان برگزارى مراسم حج تمتع است، اقدام به راه اندازى اين راديو کرده است.
عبدالعزيز بن محيى‌الدين خوجه، وزير فرهنگ و اطلاعات عربستان به خبرگزارى رسمى اين کشور گفت که اين راديو ? ???ساعته و به هشت زبان پخش مى‌شود و وسيله‌اى براى ارتباط بيشتر با حاجيان است.
ابراهيم الصقعوب، معاون وزارت فرهنگ و اطلاعات عربستان نيز در اين‌باره گفت اين راديو به زبان هاى عربى، انگليسى، فرانسه، اندونزيايى، اردو، ترکى، فارسى و سواحيلى (مربوط به چند کشور آفريقايى)، پخش مى شود.
وى گفت: فعاليت اين راديو با همکارى بخش هايى از دولت که با حج در ارتباط هستند انجام مى‌شود و در برنامه‌هاى خود اطلاعيه‌ها و اخبار جديد حج را پخش مى‌کند.

هديه رهبر آینده کره‌شمالی به شهروندان


واحد مرکزی خبر- منابع خبری از اهدای یک سبد کالا به شهروندان کره شمالی توسط رهبر آینده خبر می دهند.

به گزارش شبکه تلویزیونی ان اچ کی ، کیم جونگ اون، پسر کیم جونگ ایل که قرار است در اینده جانشین پدر خود شود و رهبری کره شمالی را برعهده گیرد ، یک سبد ویژه کالا را میان شهروندان توزیع کرده است.

این در حالیست که کادر رهبری کره شمالی درصدد است یک بسته کالای دیگر نیز میان مردم توزیع کند.بسته های اهدایی به مردم شامل آرد ، الکل ، روغن نباتی ،ذرت و نیز لباس است.

همچنین بسته اهدایی به مراکز اشتغال نیز مانند کارخانه ها و شرکتهای دولتی شامل گوشت گاو و روغن نباتی است.

تحلیلگران اعلام کردند سبدهای کالای اهدایی در نوع خود بهترین و تا کنون پیشتر در کره شمالی توزیع نشده بودند.

منابع نزدیک به مسائل کره شمالی اعلام کردند کادر رهبری کره شمالی به رهبر آینده که فاقد تجارب سیاسی است وفادار خواهد ماند تا به مردم ثابت کند وضع معیشتی آنها در سایه رهبری آینده ، بهبود خواهد یافت.

جمع آوری 60 هزار امضا برای برکناری پوتین


پرس تی وی- صدها نفر از گروه‌های مخالف در روسیه با تجمع در مسکو علیه سیاست‌های اصلاحاتی پوتین شعار داده و بر برکناری وی از نخست وزیری این کشور تاکید کرده‌اند.
معترضان در این راه‌پیمایی همچنین درباره روند انتخابات روسیه ابراز نارضایتی و نگرانی کردند و ضمن درخواست از دولت مسکو برای مبارزه با فساد، خواستار نجات اقتصاد روسیه و شفافیت بیشتر از سوی دولت شدند.

از ماه مارس 2010 تاکنون، فعالان حقوق بشر و رهبران گروه‌های مخالف در روسیه با جمع آوری 60 هزار امضاء، برکناری دولت و استعفای ولادمیر پوتین را از نخست وزیری این کشور خواستار شده‌اند.

گفتنی است، برگزاری هرگونه تظاهرات و راه‌پیمایی در روسیه بدون کسب مجوز رسمی دولت، ممنوع است.

این راه‌پیمایی از معدود تجمعاتی بود که با اجازه دولت و به طور آرام در روسیه برگزار شد.

ولادمیر پوتین به علت سیاست مؤثر اقتصادی و نیز تلاش برای برقراری مجدد ثبات سیاسی به روسیه، همچنان از محبوبیت 77 درصد از مردم این کشور برخوردار است.

اقتصاد روسیه در زمان ریاست جمهوری پوتین، بهبود قابل توجهی یافت و این کشور توانست ضمن تثبیت اوضاع سیاسی، در مجامع بین‌المللی اعتبار کسب کند.

پوتین در سال 2008 بر مبنای قانون اساسی روسیه، پس از دو دوره ریاست جمهوری، از این مقام کنار رفت.

وی که مقام ریاست جمهوری را به دیمیتری مدودف، دوست نزدیک خود واگذار کرده است، همچنان در عرصه سیاست روسیه باقی مانده و نخست وزیری این کشور را برعهده دارد.

خواهر زن «تونى بلر» مسلمان شد

 برخى از مطبوعات روز يکشنبه انگليس از تشرف «لارن بوث» خواهر زن تونى بلر به دين مبين اسلام خبر دادند.
به گزارش شیعه آنلاین ساندى تايمز امروز نوشت: خواهر زن تونى بلر پس از ديدار اخيرش از ايران به اسلام گرويده است. وى اکنون در خارج از منزل سر و گردن خود را با حجاب مى‌پوشاند، مشروبات الکلى و گوشت خوک مصرف نمى‌کند، و هر روز قرآن مى‌خواند.
وى گفت: من شش هفته پيش تجربه روحانى خاصى در يکى از زيارتگاه‌هاى مسلمانان در ايران داشتم. من هميشه احساس مى‌کردم امت )جامع؟ مسلمانان) دوست داشتنى و آرامش بخش است، و از اين که عضوى از آن شده ام افتخار مى کنم. اکنون پنج بار در روز نماز مى‌خوانم و گهگاهى هم به مسجد مى روم.
ساندى تايمز نوشت: خانم «بوث» که قبلا براى يک روزنامه زرد کار مى‌کرداکنون براى شبکه تلويزيونى پرس تى وى کار مى‌کند. مخالفت وى با سياست‌هاى جنگ طلبان؟ تونى بلر سابقه چندين ساله دارد. وى در سال ۲۰۰۸به همراه عده‌اى از فعالان حقوق بشرى با کشتى به سمت نوار غزه رفت ولى هم مصر و هم اسراييل از صدور رواديد براى وى امتناع کردند.
روزنامه ديلى ميل نيز در نسخه روز يکشنبه خود نوشت: خواهر زن تونى بلر پس از يک تجربه مقدس و روحانى در ايران، مسلمان شده است.
به نوشته اين روزنامه، «لارن بوث» ‪ ۴۳ ساله اکنون حجاب سر مى‌کند و روزى پنج بار نماز مى‌خواند... وى شش هفته قبل و هنگام زيارت حرم حضرت معصومه (س) در شهر مقدس قم تصميم گرفت که مسلمان شود.
وى به ديلى ميل گفت: اين اتفاق عصر يک روز سه شنبه براى من روى داد و اين احساس بسيار لذت بخشى بود.
خانم «بوث» ابراز اميدوارى کرد که گرويدن وى به اسلام به تغيير ذهنيت و پيش داورى‌هاى تونى بلر نسبت به دين اسلام کمک کند. وى همواره يکى از منتقدان سياست‌هاى دولت تونى بلر نخست وزير اسبق انگليس بويژه در زمينه جنگ عراق و افغانستان بوده است.

ادعاهای ضد ایرانی ويکى ليکس

سايت «ويکى ليکس» اخيرا ادعا کرد که سه آمريکايى بازداشت شده در ايران هنگام بازداشت در خاک عراق بوده اند.
به گزارش ايسنا، با اين حال نيويورک تايمز اذعان کرد، اين گزارشات مقدماتى در خصوص هرگونه واقعه‌اى هميشه صحيح نيست.
در اين گزارش ادعا شده است: نيروى نظامى آمريکا در ابتدا نمى‌دانست چه کسى آمريکايى‌ها را گرفته است. يک مسوول اطلاعاتى ارتش آمريکا در شمال عراق در ابتدا اين حادثه را "آدم‌ربايى" توصيف کرده و گفته بود که سه گردشگر آمريکايى " به سمت مرزهاى ايران برده شدند."
به نوشته اين روزنامه يک هواپيماى بدون سرنشين آمريکاى براى جستجوى اين سه آمريکايى فرستاده شد و به دو جنگنده اف- 16 نيز دستور آماده باش داده شد.
به ادعاى ويکى ليکس آمريکايى‌ها در آن گزارشى را از يک مقام مسوول در سازمان "پيشمرگان" کرد در شمال عراق دريافت کردند که منعکس کننده خشم از اينکه اين سه آمريکايى " بدون هماهنگى" به شمال عراق رفته‌اند، است.
بنا به گزارش بلومبرگ در اين ميان همچنين با اشاره به گزارش عملياتى سال 2004 تا 2009 ادعا مى‌شود ايران از شبه نظاميان در عراق حمايت مى کند.

اوو مورالس امشب وارد تهران مى‌شود

رييس‌جمهور بوليوى براى دومين بار در دو سال گذشته امشب وارد تهران مى‌شود.
به گزارش خبر‌نگار ايلنا، دراين سفر 3 روزه که با هدف تقويت روابط ايران و بوليوى انجام مى‌پذيرد، راه‌هاى همکارى ميان تهران ـ لاپاز توسط طرفين بررسى خواهد شد.

آمریکا باز به عراق نیرو اعزام می کند

عصر ایران- یکی از رهبران ائتلاف کردستان عراق از توافق واشنگتن و بغداد برای اعزام 20 هزار نیروی آمریکایی به عراق خبر داد.

یکی از رهبران ائتلاف کردستان عراق از توافق واشنگتن و بغداد برای اعزام 20 هزار نیروی آمریکایی به عراق خبر داد.به گزارش مهر به نقل از پایگاه اینترنتی النشره، "ولید شرکه" اظهار داشت: طبق اطلاعات موجود، دولت عراق و آمریکا به زودی توافقنامه ای امضا خواهند کرد که به موجب آن 20 هزار نیروی آمریکایی با هدف آموزش به عراق اعزام شوند.

وی در ادامه گفت: با اعزام این نیروها مجموع نظامیان آمریکایی در عراق به 70 هزار نفر خواهد رسید و این یعنی اینکه باید در صداقت توافقنامه امنیتی بغداد و واشنگتن تردید کرد.

این عضو ائتلاف کردستان در ادامه از تمامی احزاب و فراکسیون های سیاسی خواست که با هر طرح ضد عراقی مخالفت کنند.

گفتنی است پس از عقب نشینی نیروهای جنگی آمریکا از عراق در 30 آگوست شمار نظامیان آمریکایی در عراق در حال حاضر به 50 هزار نفر کاهش یافته است. طبق توافقنامه امنیتی بغداد و واشنگتن تمامی نظامیان آمریکایی حاضر در عراق باید تا آخر سال 2011 از عراق خارج شوند.

«فيس‌بوک» جاسوس جمهورى اسلامى است!

روزنامه ایران- شنيديم که ارگان رسمى سازمان اطلاعات ايالات متحده، در مطلبى با اشاره به دستاوردهاى پيشرفت ايران در عرصه سايبر، سايت اينترنتى «فيس بوک» را معدن طلاى اطلاعاتى براى مأموران امنيتى جمهورى اسلامى ايران دانسته است.
اين سايت در اين مطلب، انتشار مطلب و ايجاد صفحه شخصى در شبکه‌هاى اجتماعى نظير فيس‌بوک، کلوب، فرندفيد، ماى اسپيس و برخى سايت‌هاى ديگر نظير توئيتر را اشتباه خوانده و نوشته است:
امروز با وجود شبکه‌هاى اجتماعى اينترنتى، مسئولان ايران به راحتى مى‌توانند يک تصوير از وضعيت گروه‌هاى سياسى، سمپات‌ها و هواداران يک سازمان سياسى ضد جمهورى اسلامى را به دست آورند.
اين سايت در ادامه، انتشار عکس، نام و مشخصات فردى را هم بسيار مضر دانسته که مى‌تواند منجر به شناسايى جريانات برانداز و ضدانقلاب شود.


واکنش دفتر مالکی به افشاگری ویکی لیکس

دفتر نخست‌وزيرى عراق با صدور بيانيه‌اى درباره اسناد منتشر شده "ويکى‌ليکس " تاکيد کرد که برخى از بخش‌هاى اين اسناد صرفا اتهاماتى خصمانه عليه رهبران ملى عراق است.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه عراقى "الصباح "، در پى اقدام پايگاه اينترنتى ويکى‌ليکس مبنى بر انتشار 400 هزار سند محرمانه از اسناد ارتش آمريکا در خصوص جنگ عراق نخست‌وزيرى عراق با صدور بيانيه‌اى اعلام کرد که اسناد مذکور را بدقت بررسى و پيگيرى خواهد کرد.
متن اين بيانيه به شرح زير است:
1- اسناد مذکور به دو بخش اصلى تقسيم مى‌شود. در بخش نخست به بررسى اقدامات ارتش آمريکا و شرکت‌هاى حمايتى وابسته به طرف آمريکايى در عراق پرداخته شده است که بايد با توجه به اسناد و مدارکى که ارتش آمريکا ارائه داده، بررسى شود. ضمن اينکه اين گزارش‌ها اعترافات برخى عاملان اين جنايات يا گروه‌هاى وابسته به آنها از جمله شرکت‌هاى حمايتى مانند "بلک واتر " است که دولت پيش از اين فعاليت آن را در عراق به دليل اقدامات متجاوزانه، توسل به زور و تجاوز به برخى عراقى‌هاى بى‌گناه بدون هيچ توجيهى، متوقف کرده بود.
لذا ما بار ديگر بر ضرورت استفاده از اين اسناد براى تحقق عدالت براى شهروندان عراقى که چه بسا قربانى اين تجاوزات و جنايات شده‌اند، تاکيد مى‌کنيم و اين قضيه را تا سطح مراجع قضايى دنبال خواهيم کرد و دولت بى هيچ استثنايى در قبال حقوق شهروندان خود اهمال نخواهد کرد. قوانين و اصول درگيرى مجاز براى ارتش آمريکا همواره مورد انتقاد دولت [عراق] بوده است و فرماندهى کل نيروهاى مسلح بارها اين امر را بيان کرده و چه بسا که همين موضوع موجب بروز بحران و تنش ميان دو طرف شده است.
همين موضوع موجب شد تا دولت بندى را در توافقنامه عقب‌نشينى نيروهاى آمريکايى از عراق به اين موضوع اختصاص دهد و مانع انجام عملياتهاى ميدانى نيروهاى آمريکايى پيش از موعد نهايى عقب‌نشينى آنها در اواخر سال 2011 ميلادى شود.به اين تريتيب ما خود متولى تجهيز نيروهاى خود و آمادگى آنها براى برعهده گرفتن پرونده امنيتى بطور نهايى در اسرع وقت شديم.
2- اما درباره بخش دوم که طرفهاى غير آمريکايى در آن [متهم] شده‌اند، و در دايره اعتراف‌ها نيز نمى‌گنجد و ممکن است صرفا اتهام باشند بايد با احتياط به آن نگريست و به دقت بررسى و تحقيق کرد. دولت عراق اين اسناد را نيز بررسى خواهد کرد تا با تحقيق ميزان حقيقت اين اتهامات را تبيين کند و سپس بطور قانونى آن را پيگيرى خواهد کرد. هر چند که ممکن است اين اتهامات در چارچوب خصومت‌هاى سياسى که به نفع عراق و عراقى‌ها نيست مطرح شده باشد.
3- جنجال برخى رسانه ها تحت پوشش اسناد ويکى‌ليکس عليه رهبران ملى بويژه نخست وزير از حيث شيوه و زمان آن ابهام برانگيز است. در خالى که ما به درايت و آگاهى مردم عراق درقبال اين بازيهاى رسانه‌اى که با اهداف سياسى شناخته شده صورت مى گيرد،اعتماد داريم.
ما بار ديگر تاکيد مى‌کنيم که ملت عراق با درايت رهبران خود را برگزيده است و به بزرگنمايى اين رسانه ها همگام با پايگاه منتشرکننده [اسناد مذکور] وقعى نمى گذارد و دولت عراق و شخص "نورى المالکى " رئيس آن اقدام خلاف مصالح ملى انجام نداده است زيرا مالکى طى 4 سال نخست‌وزيرى دشوار بر عراق قاطعيت و عدم زير پا گذاشتن منافع ملى کشورش يا از بين‌بردن وحدت ملى را ثابت کرده است. مواضع شجاعانه آن در قبال فتنه‌هاى طائفه‌اى در عراق و مهار کسانى که از قانون خارج شده يا اقدامات تروريستى عليه امنيت عراقى‌ها انجام داده‌اند، براى همه آشکار است و چنين اراجيفى نمى‌تواند به اعتمادى که ملت عراق به نخست‌وزير خود دارند، خدشه‌اى وارد کند.
اما درباره گروههاى ترور، بازداشتها، اعمال فشارها و غيره بايد تاکيد کنيم که نخست‌وزير عراق بعنوان فرمانده کل نيروهاى مسلح از سرويس‌هاى مجهزى براى انجام وظايف خود براى دستگيرى و اجراى مجازات براى کسانى که دادگاه و مراجع قضايى زيربط حکمى را براى آنها صادر کرده، برخوردار است. همانطور که تاکنون بسيارى را به دليل حکم‌هاى بازداشتى که برايشان صادر شده بود، دستگير [يا مجازات] کرده است اما اين اقدامات بر اساس طايفه‌گرايى، حزبى يا امور ديگرى که برخى تلاش مى‌کنند القاء کنند، نبوده است. اين شيوه‌اى است که تمام دولت‌ها در سراسر دنيا آن را دنبال مى‌کنند و چيز جديدى نيست.
پايگاه اينترنتى ويکى‌ليکس روز گذشته 400 هزار سند محرمانه از اسناد ارتش آمريکا در خصوص جنگ عراق را منتشر کرد.
بنا بر اين گزارش، پايگاه ويکى‌ليکس اندکى پس از انتشار اين اسناد، آنها را در اختيار روزنامه‌ها و شبکه‌هاى تلويزيونى خاصى در آمريکا قرار داده است.
پايگاه ويکى‌ليکس تا کنون در خصوص منبع اين اسناد محرمانه هيچ اظهار نظرى را منتشر نکرده است. اما روزنامه انگليسى گاردين اعلام کرده است که ظاهرا منبع اين 400 هزار سند نيز همان "تحليلگر اطلاعات ارتش آمريکا " است که از مخالفان دولت آمريکا نيز به حساب مى‌آيد و پيش از اين نيز 90 هزار سند محرمانه ديگر در خصوص جنگ افغانستان در اختيار اين پايگاه قرار داده بود.

دادگاه ترور بى‌نظير بوتو به تعويق افتاد

در حالى که سهل‌انگاران تامين امنيت نخست‌وزير سابق پاکستان شناسايى شده‌اند، برگزارى دادگاه ترور بوتو به دليل حاضر نبودن قاضى دادگاه ضد تروريسم به تعويق افتاد.

به گزارش خبرنگار خبرگزارى فارس از اسلام‌آباد،‌ رئيس پليس "اشفق انور " در پرونده قتل بى‌نظير بوتو نخست‌وزير سابق پاکستان مقصر شناخته شد.
به گفته منابع آژانس تحقيقات فدرال، اشفق انور همچنين سه افسر پليس از جمله "سعود عزيز " افسر پليس شهرى را مسئول اصلى سهل‌انگارى در تامين امنيت بوتو معرفى کرد.
دولت ايالتى پنجاب تيم تحقيقاتى مشترکى را تشکيل داده است تا مسئله قتل بى‌نظير بوتو را مورد بررسى قرار دهند.
اين گزارش حاکيست، اشفق انور ماه گذشته در دادگاهى در اسلام‌آباد به رياست "فرخ نديم مالک " نيز حاضر شده و بر اساس ماده 164 اعترافات خود را ثبت کرد. وى گفته بود که مسئوليت حفظ امنيت بى‌نظير بوتو را بر عهده داشته است اما سعود به اجبار وى را به "کورال چاوک " فرستاد و از او خواسته بود تا در راه‌پيمايى نواز شريف در صديق‌آباد حضور يابد.
انور افزود: "ياسين فاروق " مسئول عمليات "سپاه صحابه " پاکستان نيز عمدا از بررسى موارد امنيتى خوددارى کرده بود.
به گفته منابع آژانس تحقيقات فدرال، "عبدالحميد " بازرس کل پليس و "خسرو پرويز " وزير داخلى در جريان تحقيقات بى‌گناه شناخته شده و آزاد شدند.
شايان ذکر است برگزارى دادگاه قتل بى‌نظير بوتو که قرار بود اين هفته برگزار شود به دليل حاضر نبودن قاضى دادگاه ضد تروريسم به هفته آينده موکول شد.
تيم تحقيقات ويژه آژانس تحقيقات فدرال نيز نتايج نهايى تحقيقات خود را روز شنبه به دادگاه ارايه کرد.


نظر شما :