توافق آمریکا و چین برای ایجاد «کانال ارتباطی» در مورد مسئله هوش مصنوعی
آمریکا و چین پس از نشست میان «دونالد ترامپ» و «شی جینپینگ» در واشنگتن، درباره ایجاد یک «کانال ارتباطی» برای رسیدگی به حوادث مرتبط با هوش مصنوعی توافق کردند.
به گزارش روز شنبه گروه آسیا-اقیانوسیه ایرنا از «کانال خبری آسیا» (CNA)، کاخ سفید روز گذشته اعلام کرد که دو کشور همچنین سازوکار موسوم به «گفتوگوی آمریکا و چین درباره ابرهوش (SI)» را برای تبادل دیدگاهها درباره «خطرات و مزایای» هوش مصنوعی ایجاد کردهاند.
بر اساس این گزارش، دونالد ترامپ و شی جینپینگ در جریان این دیدار در واشنگتن که دستاورد چشمگیری به همراه نداشت، درباره موضوعاتی از جمله هوش مصنوعی، تجارت و جنگ ایران گفتوگو کردند.
با وجود آنکه سفر شی جینپینگ به واشنگتن بیشتر با تشریفات همراه بود تا دستاوردهای اساسی، کاخ سفید اعلام کرد که دو کشور بر سر ایجاد یک «کانال ارتباطی دوجانبه» برای حوادث مرتبط با هوش مصنوعی توافق کردهاند.
ترامپ بارها نگرانیها درباره اینکه هوش مصنوعی ممکن است تهدیدی برای بشریت باشد را رد کرده است، در حالی که شی جینپینگ موضع محتاطانهتری اتخاذ کرده و گفته است که این فناوری باید تحت کنترل انسان توسعه یابد.
طبق این گزارش، کاخ سفید همچنین از انعقاد برخی توافقها در جریان این سفر خبر داد که از جمله آنها موافقت چین با واردات دستکم ۱۰ میلیون تن زغالسنگ از آمریکا در سالهای ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ بود.
این گزارش خاطرنشان کرد که پکن به اطلاعیه کاخ سفید درباره این توافقها واکنشی فوری نشان نداده است.
ترامپ و شی جینپینگ تأیید کردند که بار دیگر در نشست سران سازمان همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه موسوم به «اپک» (APEC) در شهر شنژن چین در ماه نوامبر و نشست گروه ۲۰ (G20) در تفرجگاه ترامپ در میامی در ماه دسامبر دیدار خواهند کرد.
به گزارش ایرنا، رئیسجمهوری چین پیشتر در جریان کنفرانس خبری پیش از نشست دوجانبه با همتای آمریکایی خود در کاخ سفید در سخنان خود بر حفظ کنترل بشر بر هوش مصنوعی، پرهیز از درگیری و تقابل، تقویت اعتماد متقابل و رقابت سالم تاکید کرد و خواستار رفتار منصفانه دولت آمریکا با شرکتهای چینی شد.


نظر شما :