معاون وزیر راه: کریدور بزرگراهی شمال - جنوب تکمیل می‌شود

۲۸ دی ۱۴۰۴ | ۱۸:۲۱ کد : ۲۰۳۷۲۵۰ سرخط اخبار

ایسنا/بوشهر معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت توسعه و زیرساخت حمل‌ونقل گفت: با تلاش‌های شبانه‌روزی کریدور بزرگراهی شمال - جنوب تکمیل می‌شود.

هوشنگ بازوند یکشنبه ۲۸ دی در بازدید از پروژه بزرگراه دالکی به کنارتخته اظهار کرد: بزرگراه دالکی کنارتخته از مطالبات جدی مردم است که پیگیری مستمر صورت گرفته تا این محور هر چه سریع‌تر تکمیل شود.

وی با اشاره به تأکید وزیر راه بر تکمیل این پروژه افزود: بزرگراه دالکی - کنارتخته حلقه مفقوده کریدور بزرگراهی شمال جنوب از آستارا تا بوشهر است.

معاون وزیر راه افزود: به غیر از بخشی از پروژه کریدور بزرگراهی شمال به جنوب در استان گیلان، ۴۰ کیلومتر از این پروژه شامل ۱۵ کیلومتر در استان بوشهر و ۲۵ کیلومتر در فارس باقی مانده که در حال حاضر هر دو قطعه فعال است و پیشرفت خوبی دارد.

وی بیان کرد: همه قطعات این مسافت از پروژه در استان‌های فارس و بوشهر به پیمان رفته است و تلاش داریم تا مطالبه بحق مردم را هرچه زودتر محقق کنیم.

بازوند اضافه کرد: امروز تلاش‌های شبانه‌روزی را برای تکمیل پروژه شاهد هستیم تا این پروژه تا پایان سال مالی ۱۴۰۵ به پایان برسد.

وی با بیان اینکه امید داریم در حوزه استان فارس نیز هر چه زودتر این کار به اتمام برسد، گفت: پیگیر تأمین اعتبار لازم برای پروژه هستیم.


نظر شما :