عراقچی: برای هر احتمالی آمادگی داریم

۱۰ آبان ۱۴۰۴ | ۱۵:۵۹ کد : ۲۰۳۵۹۸۹ سرخط اخبار

 وزیر خارجه ایران با تاکید بر اینکه تهران انتظار هرگونه رفتار خصمانه از سوی دشمن صهیونیستی را دارد گفت که ایران برای هر احتمالی آمادگی دارد.

به گزارش روز شنبه ایرنا، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت وگو با شبکه الجزیره گفت: برای هر احتمالی آماده هستیم و انتظار هرگونه رفتار خصمانه از سوی رژیم صهیونیستی را داریم.

وی تاکید کرد: ما در تمامی سطوح بیشترین آمادگی را داریم و اسرائیل در هرگونه جنگ در آینده شکست دیگری متحمل خواهد شد. در جنگ اخیر تجربه بزرگی کسب کردیم و موشک هایمان را در یک نبرد واقعی آزمایش کردیم. اگر رژیم صهیونیستی اقدام به رفتار خصمانه کند نتایجش برای او بد خواهد بود.

عراقچی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن تاسیسات نفتی ما تلاش کرد، دایره جنگ در منطقه را گسترش دهد. ما توانستیم جنگ با اسرائیل را به خوبی مدیریت کنیم و مانع گسترش آن در منطقه شدیم.
وزیر خارجه خاطرنشان کرد: رژیم اسرائیل بدون چراغ سبز آمریکا به ایران حمله نمی کرد. نتانیاهو جنایتکار جنگی است و ثابت کرد که دشمن واقعی منطقه رژیم اسرائیل است.
وی در بخش دیگری گفت: آمادگی داریم که برای برطرف کردن نگرانی ها در مورد برنامه هسته ای مذاکره کنیم و نسبت به مسالمت آمیز بودن برنامه هسته ای خود اطمینان داریم. امکان رسیدن به توافق عادلانه وجود دارد اما واشنگتن شروط غیرقابل پذیرش وضع کرد.

وزیر خارجه تاکید کرد: در مورد برنامه موشکی خود مذاکره نخواهیم کرد و هیچ عاقلی نمی پذیرد که خلع سلاح شود. توقف غنی سازی اورانیوم امکان پذیر نیست و چیزی که با جنگ گرفته نشود نمی‌توان با سیاست داد.
سید عباس عراقچی ادامه داد: تمایلی به مذاکره مستقیم با واشنگتن نداریم و از طریق مذاکرات غیرمستقیم می توانیم به توافق برسیم.
وی افزود: مواد هسته ای همچنان زیر آوار تاسیسات هسته ای است که بمباران شد و به جای دیگری انتقال داده نشد.در زمینه ساختمان ها و دستگاه های هسته ای خسارت دیدیم اما فناوری هسته ای همچنان پابرجا است.
وزیر خارجه ایران خاطرنشان کرد: فعالسازی مکانیزم ماشه از سوی اروپایی ها غیرقانونی است و اجماع نظر بین المللی در خصوص وضع تحریم علیه تهران وجود ندارد. اولویت ما تقویت روابط با کشورهای همجوار است و آماده همکاری با غرب بدون دیکته هستیم.
وی همچنین گفت که تهران از استقلال و یکپارچگی سوریه حمایت و تجاوز اسرائیل به این کشور را محکوم می کند.


( ۴ )

نظر شما :

علی روا ۱۰ آبان ۱۴۰۴ | ۱۷:۳۰
سلام شاید به جرات بتوان گفت یکی از قوی ترین وزارتخانه های کابینه آقای دکتر پزشکیان ریاست جمهور عزیز کشورمان وزارت امور خارجه باشد آقای عراقچی از سادات معظم و معزز میباشد که در این مدت دشمن بیشترین هجمه و توهین و جنگ روانی را بصورت همه جانبه به این عزیز فاطمه الزهرا و معاونین پاک و چشم و دل سیر این عزیز وارد کرد ولی به یاری امام زمان این هجمه شدید روانی، روی این عزیزان ،پر سیاست هیچ تاثیری نداشت گویی کتب درسی دانشگاهی خود را خوب فراگرفته بودند کار هرکسی نیست این حجم از هجمه روانی در بعد فراملی را تحمل کند خدا پشت و پناه این عزیزان باشه به دعای امام زمان و دعای مقام عالی ولایت اما خامنه ای عزیزمان این سربازان سیاسی کشور انشاا موفق باشند