توافق ایران و آژانس برای بازگشت بازرسان؟

۰۴ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۹:۱۵ کد : ۲۰۳۴۷۸۵ سرخط اخبار

ساحل‌ شاه، عضو اندیشکده امنیت و تکنولوژی گزارش داد: استنباط رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این است که گفت‌وگوهای ایران و آژانس درباره یک «چارچوب» جدید میان آن‌ها ممکن است به‌زودی به پایان برسد و منجر به بازگشت بازرسان آژانس به کشور شود.

عضو اندیشکده امنیت و تکنولوژی می‌گوید صحبت‌های اخیر گروسی نشان می‌دهد که ممکن است به زودی بازرسان آژانس به ایران باز گردند.

آسوشیتدپرس: مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در وین با مقامات ایرانی دیدار می‌کنند / بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات اتمی ایران بخش کلیدی این مذاکرات است
آسوشیتدپرس: مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در وین با مقامات ایرانی دیدار می‌کنند / بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات اتمی ایران بخش کلیدی این مذاکرات است

یک منبع دیپلماتیک نزدیک به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز -جمعه- گفت که به موازات تماس مقامات اروپایی با ایران که برای امروز برنامه‌ریزی شده است، مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین نیز قرار بود با مقامات ایرانی دیدار کنند.

به گزارش انتخاب، ساحل‌ شاه، عضو اندیشکده امنیت و تکنولوژی گزارش داد: استنباط رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این است که گفت‌وگوهای ایران و آژانس درباره یک «چارچوب» جدید میان آن‌ها ممکن است به‌زودی به پایان برسد و منجر به بازگشت بازرسان آژانس به کشور شود. 

او افزود: من از طرف ایرانی هم سیگنال‌های مشابهی درباره وضعیت این مذاکرات شنیده‌ام و اینکه جزئیات پایانی در حال نهایی شدن است. البته، هیچ‌ چیز توافق نمی‌شود، مگر اینکه همه‌چیز توافق شود.

در ادامه، لارنس نورمن خبرنگار وال استریت ژورنال درباره این موضوع اعلام کرد: من تلاش کرده‌ام تأییدیه صحت این خبر را بگیرم که ایا این گفته گروسی به این معناست که بین ایران و آژانس در این زمینه توافقی وجود دارد، یا اینکه گروسی این را به‌عنوان مسیری که او انتظار دارد پیش برود بیان کرده است ـ یعنی یک پیش‌بینی است.

نورمن ادامه داد: هنوز در این مورد شفافیتی وجود ندارد.


نظر شما :