جزئیات حملات ایران به اسرائیل

۰۵ تیر ۱۴۰۴ | ۱۰:۳۹ کد : ۲۰۳۳۶۰۵ سرخط اخبار

یک مرکز مطالعات امنیت داخلی در رژیم صهیونیستی آمار جزئیات مربوط به حملات موشکی و پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی طی ۱۲ روز جنگ را منتشر کرد.

به گزارش روزپلاس، آکادمی مطالعات امنیت داخلی در دانشگاه تل آویو جزئیاتی رسمی از ابعاد حملات انتقام جویانه جمهوری اسلامی ایران در قالب عملیات وعده صادق ۳ به سرزمین‌های اشغالی را اعلام کرد.

این جزئیات گرچه مورد سانسور شدید نظامی در سرزمین‌های اشغالی قرار گرفته، اما می‌تواند تا حدی نشان دهنده بحران عمیق شهرک نشینان در طول حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی باشد.

بر اساس این گزارش رسمی صهیونیست‌ها، تعداد حملات موشکی ایران با موشک‌های بالستیک در این مدت ۵۹۱ مورد بوده است. ۱۰۵۰ حمله پهپادی نیز طی ۱۲ روز جنگ علیه رژیم صهیونیستی انجام شده است.

این مرکز مطالعاتی اسرائیل با استناد به آمارهای وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تعداد تلفات صهیونیست‌ها در این حملات را ۲۹ کشته و ۳۴۹۱ مجروح اعلام کرده است. در این مدت همچنین ۱۱ هزار شهرک نشین آواره و بدون مسکن شده‌اند و درخواست جبران خسارت به تعداد ۳۸۷۰۰ مورد صادر شده است.

این گزارش می‌افزاید که تنها طی ۱۲ روز ۱۹۴۳۴ بار آژیرهای خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده‌اند که حدود ۴۱ درصد از آن مربوط به مناطق شمالی و ۴۵ درصد مربوط به مناطق مرکزی و ۱۴ درصد مربوط به جنوب سرزمین‌های اشغالی بوده است.


( ۵ )

نظر شما :

اکبر فیجانی ۱۴ تیر ۱۴۰۴ | ۱۱:۴۸
بنام خدا مایک ویتنی نویسنده و تحلیلگر برجسته آمریکایی، در مقاله ای در وبگاه اندیشکده تحقیقات جهانی، می گوید: اسرائیل به دلیل دستیابی به اهداف استراتژیک خود با آتش‌بس موافقت نکرد، بلکه به این دلیل تصمیم به آتش بس گرفت که در حال فروپاشی بود. اگر جنگ برای یک یا دو هفته دیگر ادامه می‌یافت، سرزمین مقدس (اسرائیل)به یک سرزمین بایر و سوخته جهان سومی تبدیل می‌شد که برای سکونت انسان مناسب نبود. به طور خلاصه، این یک آتش‌بس عادی نبود. این یک تسلیم ناامیدانه از سوی یک مدعی قدرتمند بود که به سرعت متوجه شد که «بیش از حد توانش» عمل می‌کند. در زیر ترجمه خلاصه بخشی از مقاله را مشاهده می کنید. به طور خلاصه، ایران در کمتر از دو هفته، به موارد زیر حمله یا آنها را نابود کرد: ۱. «پنتاگون اسرائیل»، یا مجتمع نظامی-اطلاعاتی کریا ۲. موسسه علوم وایزمن که در برنامه هسته‌ای مخفی اسرائیل نقش دارد ۳. ستاد اطلاعات نظامی آمان در تقاطع گلیوت میزرا، نزدیک هرتزلیا. آمان بر واحدهای جاسوسی نخبه مانند واحد ۸۲۰۰ (اطلاعات سیگنال)، واحد ۵۰۴ (اطلاعات انسانی) و واحد ۹۹۰۰ (اطلاعات جغرافیایی-فضایی) نظارت دارد. ۴. شاخه‌هایی از وزارت کشور اسرائیل که مسئول هماهنگی نظامی داخلی هستند. ۵. ستاد عملیاتی موساد ۶. محافظت‌شده‌ترین پایگاه هوایی اسرائیل، نواتیم (و پایگاه هوایی تل نوف( ۷. فرودگاه بن گوریون (بارها) و همچنین رامات دیوید، پالماخیم و اوودا در نزدیکی ایلات. ۸. مراکز فرماندهی و کنترل ارتش اسرائیل و موساد در تل‌آویو و حیفا... ۹. پالایشگاه نفت بازان در حیفا - بزرگترین مرکز فرآوری سوخت اسرائیل ۱۰. یک نیروگاه عظیم در اشدود که باعث انفجار مهیب و خاموشی‌های محلی شد. ۱۱. مجتمع سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل در شمال حیفا - محل استقرار چندین کارخانه و ساختمان تحقیق و توسعه که عناصر کلیدی سخت‌افزار نظامی اسرائیل را تولید می‌کنند. ۱۲. منطقه صنعتی کریات گات - مرکز اصلی تولید ریزپردازنده و فناوری پیشرفته نظامی ۱۳. پارک فناوری‌های پیشرفته گاویام در نزدیکی بئرشبع، که میزبان شرکت‌های فعال در زمینه جنگ سایبری، هوش مصنوعی و فناوری نظامی است. البته مشکل این است که آتش‌بس برقرار نخواهد شد زیرا اسرائیل و ایالات متحده آتش‌بس را صرفاً راهی برای خرید زمان برای تجدید قوا و آماده شدن برای دور بعدی خصومت‌ها می‌دانند. مایک ویتنی در پایان مقاله با استناد به اظهارات اسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، و سایر مقامات رژیم صهیونیستی نتیجه می گیرد که احتمال دارد اسرائیل با یک بهانه ساختگی مثل حادثه یازده سپتامیر در آمریکا، به ایران حمله اتمی کند.