توضیح ترکیه درباره فرود اضطراری یک هواپیمای رژیم صهیونیستی در فرودگاه آنتالیا
برخی منابع دیپلمات ترکیه ابعاد مختلف فرود اضطراری یک فروند هواپیمای مسافربری رژیم صهیونیستی در فرودگاه آنتالیا در جنوب این کشور را شرح دادند.
به گزارش ایسنا، این منابع در گفتوگو با خبرگزاری «آناتولی» ترکیه اظهار کردند این هواپیمای شرکت هواپیمایی «الآل» که دفتر آن در اراضی اشغالی قرار داد، در مسیر پرواز از ورشو، پایتخت لهستان به مقصد تلآویو بود که به دلیل وخامت حال یکی از مسافرها به آن اجازه فرود اضطراری در فرودگاه آنتالیا داده شد.
منابع یاد شده در ادامه گفتند: تصمیم گرفته شد در راستای اهداف بشردوستانه به هواپیما سوخت داده شود اما در حالی که اقدامات مربوطه در دست اتمام بود، خلبان هواپیما به میل خود تصمیم گرفت فرودگاه را ترک کند.
برخی رسانههای رژیم صهیونیستی مدعی شدند که مسؤولان فرودگاه آنتالیای ترکیه از تامین سوخت برای این هواپیما به علت اینکه دفتر شرکت هواپیمایی آن در اراضی اشغالی بوده، خودداری کردند.
شرکت هواپیمایی «الآل» نیز در بیانیهای با اشاره به اینکه یکی از مسافران پرواز ورشو-تلآویو این شرکت در فرودگاه آنتالیا برای درمان پیاده شد، مدعی شد که مسؤولان فرودگاه آنتالیا از سوختدهی به این هواپیما پس از فرود اضطراریاش خودداری کردند و هواپیما در ادامه به مقصد «رُدس» (جزیرهای در یونان) پرواز کرد و پیش از ادامه مسیر خود به تلآویو در آنجا سوختگیری کرد.
«سعاد سید اوغلو» مسؤول فرودگاه آنتالیا به آناتولی گفت: هواپیمای اسرائیلی پس از آنکه مسافر بیمار از آن پیاده شد، شهر را ترک کرد.
سید اوغلو در ادامه ادعاهای مطرح شده در این خصوص را رد کرد و گفت: هیچ کسی نمیتواند هواپیما را توقیف کند و اطلاعات اشتباهی در این مورد وجود دارد.
این مسؤول فرودگاه آنتالیا افزود: هواپیما به دلیل یک مورد پزشکی اورژانسی فرود آمد سپس به مسیر خود ادامه داد و به نزدیکترین فرودگاه در «ردس» رفت.
او در ادامه تصریح کرد: ادعاهای مطرح شده درباره اینکه سفارت «اسرائیل» در این موضوع ورود کرده و مسافر بیمار از هواپیما پیاده نشده، نادرست هستند.
سید اوغلو همچنین تاکید کرد: نحوه برخورد با چنین مواردی در چارچوب توافقهای مربوطه مشخص است و هیچ بخشی از آن به سفرا مرتبط نبوده و سفرا به موضوعاتی همانند سوختدهی نمیپردازند.
این مسؤول فرودگاه آنتالیا در ادامه باز هم تاکید کرد: دلیل فرود اضطراری این هواپیما سوخت نبود بلکه پیاده کردن مسافر بیمار بود و تیمهای پزشکی برای امدادرسانی به بیمار که تحت درمان بود، وارد عمل شدند.
روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی از زمان آغاز حملات این رژیم علیه نوار غزه در هفتم اکتبر گذشته و تداوم بمباران غیرنظامیان فلسطینی در این منطقه محاصره شده، رو به وخامت رفت و از آن زمان تمامی پروازهای مستقیم میان 2 طرف لغو شدند.
نظر شما :