وزیر خارجه مصر: رفتار اسرائیل کل منطقه را به سمت تهدیدهایی بی‌سابقه‌ می‌کشاند

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۶ کد : ۲۰۲۵۹۱۲ سرخط اخبار

وزیر خارجه مصر هشدار داد که رفتار رژیم صهیونیستی در مخالفت با صلح، کل منطقه را به سمت تهدیدهایی بی‌سابقه‌ سوق می‌دهد.

به گزارش ایسنا، سامح شکری، وزیر خارجه مصر در جریان سخنرانی خود در کنفرانس سران کشورهای سازمان همکاری اسلامی که در گامبیا برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد گسترش درگیری‌های کنونی در منطقه و دریای سرخ به خوبی نشان می‌دهد که رفتار رژیم صهیونیستی در مخالفت با صلح، کل منطقه را به سوی تهدیدهای بی‌سابقه‌ سوق می‌دهد.

براساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سامح شکری خواستار اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت و تصمیمات مجمع عمومی سازمان ملل در رابطه با برقراری آتش‌بس فوری و ورود کمک‌ها به غزه شد.

وزیر خارجه مصر ضمن تاکید بر اینکه قاهره به شدت نسبت به عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شهر رفح که آخرین پناهگاه نزدیک به یک و نیم میلیون آواره فلسطینی است هشدار می‌دهد، خواستار اتخاذ موضعی قاطعانه در برابر توهمات نابودی مسأله فلسطین شد که توسط رژیم صهیونیستی با کوچاندن اجباری فلسطینیان از کرانه باختری و غزه در پیش گرفته است.

سامح شکری اظهار کرد برای تضمین ثبات منطقه، هیچ جایگزینی برای تشکیل کشور مستقل فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی مطابق با قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی وجود ندارد.

پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی روز شنبه در بانجول، پایتخت گامبیا آغاز به کار کرده و پیش‌بینی می‌شود در پایان روز یکشنبه تصمیمی درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه صادر شود.

پیشتر خبرنگار الجزیره به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که پیش‌نویس توصیه‌های نهایی این اجلاس، شامل پیشنهادهایی برای دعوت جهت به رسمیت شناختن کشور فلسطین است.

این پیشنهادها همچنین شامل محکوم کردن حملات اشغالگران، حمایت از تلاش‌های آفریقای جنوبی برای مقابله با رژیم صهیونیستی در دادگاه بین‌المللی دادگستری و توقف همه اشکال عادی‌سازی روابط با این رژیم تا زمانی می‌شود که حقوق مردم فلسطین به رسمیت شناخته شود.

در جلسه افتتاحیه، آداما بارو، رئیس‌جمهور گامبیا، به عنوان رئیس اجلاس سران، متعهد شد که وحدت، همبستگی و توسعه پایدار را در جهان اسلام ترویج کند.

وی افزود که رویکرد او شامل اولویت‌بندی طرح‌هایی است که همکاری‌های اقتصادی و تبادل فرهنگی را ارتقا می‌دهد و همچنین به رسیدگی به مسائل مبرم مانند فقر و دسترسی به آموزش و مراقبت‌های بهداشتی اهمیت می‌دهد.


نظر شما :