سردار جلالی: در یک سال ۱۰ حمله سایبری را کشف و خنثی کردیم

۰۱ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۰۲۲۶۰۲ سرخط اخبار

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: در مدل جنگ غزه تعریف برنده و بازنده نیازمند مقداری صبر و تحمل است و همانطور که در جنگ ۳۳ روزه اسرائیل به همه خواسته‌های حزب‌الله تن داد، امیدواریم این اتفاق برای حماس هم رخ دهد.

به گزارش ایسنا، سردار غلامرضا جلالی در نشست خبری به مناسبت هفته پدافند غیرعامل اظهار کرد: امسال برای اولین‌بار بعد از ۷۵ سال اشغال فلسطین که ارتش رژیم تلاش می‌کرد در مردم و کشورها رعب و وحشت ایجاد کند، شکست خورد، در حالی که با شکست ارتش‌های عربی در جنگ ۶ روزه، اسرائیل برای خودش بازدارندگی ایجاد کرده بود و شاید ارتش‌های عربی به دلیل همین شکست‌ها از مقابله با اسرائیل طفره می‌رفتند.

وی افزود: این رژیم مدعی بازدارندگی در حوزه اطلاعاتی بود و تاکید می‌کرد هر توطئه‌ای را در نطفه خفه کند و با استراتژی نظامی پیشدستانه جلو برود.

جلالی یادآور شد: بعد از آن که تفکر مقاومت با پیروزی انقلاب اسلامی بخصوص در لبنان توسعه پیدا کرد و تشکیل حزب الله با عملیات پی‌درپی علیه آمریکا و اسرائیل توانست آنان را از لبنان بیرون کند. توسعه این تفکر در حماس و فلسطینی‌ها که تا حدودی مذاکره را در دستور کار داشتند به رشد پروژه مقاومت در فلسطین انجامید.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تاکید کرد: امروز بعد از ۷۵ سال همه استراتژی‌های اسرائیل شکست خورده و یک تهاجم دریایی، زمینی و هوایی از سوس حماس شکل گرفته که موجب وارد شدن بزرگترین تلفات به رژیم صهیونیستی شده است.

وی افزود: در این مدل از جنگ تعریف برنده یا بازنده نیازمند مقداری صبر و تحمل است همانطور که در جنگ ۳۳ روزه هم اسرائیل به همه خواسته‌های حزب‌الله تن داد، امیدواریم این اتفاق برای حماس هم رخ دهد.

وی با بیان این‌که «در طول یک سال ۱۰ حمله سایبری را کشف و خنثی کردیم»، اظهار کرد: ما با همکاری سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات این ۱۰ حمله سایبری را خنثی کردیم و در یک نمونه با گزارشی که از این دو نهاد اطلاعاتی به دست ما رسید مشخص شد که در آینده نزدیک حتما به سامانه زیرساختی دیسپچینگ برق حمله می‌شود. این آسیب‌پذیری‌ها را بررسی کردیم و ۱۶ اقدامات عملیاتی تدوین شد و با یک اقدام کارشناسی این حمله خنثی شد.

جلالی ادامه داد: در حوزه پدافند سایبری اقدامات راهبردی انجام دادیم. بخش عمده‌ای از مشکلات ساده‌ای که در این حوزه وجود داشت را با آموزش حل کردیم.

وی با بیان این‌که «در حوزه حفره‌های امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید محصولات داخلی داشته باشیم»، تاکید کرد: در نتیجه با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و وزارت دفاع ۳۰۰ محصول بومی در این حوزه تهیه کردیم و سال گذشته ۸۰ درصد حملات را با این محصولات دفع کردیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: در زمینه کاداس هم هفت محصول تاییدشده در اختیار داریم. در حوزه ضد بد افزار دارای محصولات رنج چهار و پنج هستیم و برای دفع حملات سایبری از آنها استفاده کردیم.

وی اظهار کرد: از دیگر اقدامات در این حوزه راه‌اندازی مرکز ملی دفاع سایبری کشور است که مطالعات آن بیش از دو سال طول کشیده است و طی چند ماه آینده راه اندازی می‌شود.

وی با با اشاره به اقدامات سازمان پدافند غیرعامل در زمینه فناوری هسته‌ای، گفت: تجهیزات تشخیص پرتوهای هسته‌ای که بسیار پیشرفته هستند را تولید کردیم و در اختیار استان‌هایی که دارای تاسیسات هسته‌ای هستند، گذاشته‌ایم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان این‌که «در جنگ قره‌باغ نگران تاسیسات هسته‌ای ارمنستان که در ۶۰ کیلومتری مرز ایران قرار دارد، بودیم»، اظهار کرد: در استان‌های مرزی با این کشور زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای پیش‌بینی و در تبریز قرارگاه پدافندی پرتوی ایجاد کردیم.

وی ادامه داد: در استان‌های تهران، مرکزی، اصفهان و بوشهر قرارگاه تهدیدات پرتوی و اورژانس هسته‌ای ایجاد و سعی کرده‌ایم الزاماتی که آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای برای ما مشخص کرده را انجام دهیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال وقوع حملات سایبری به زیرساخت‌ها در پی تهدیدات مطرح‌شده، اظهار کرد: در این دو هفته اخیر و پس از عملیات طوفان الاقصی دشمن تلاش‌هایی برای حملات سایبری انجام داد که همه آن‌ها دفع شد البته ما در این مدت هوشیار و آماده‌باش بودیم و همچنان هوشیاری خود را حفظ می‌کنیم.


نظر شما :