تجمع طرفداران فاشیسم در ایتالیا در یکصدمین سالگرد کودتای بنیتو موسولینی
یکصد سال پس از ورود بنیتو موسولینی دیکتاتور فقید ایتالیا به رم و کودتای موفقیت آمیز او، هزاران نفر از هواداران فاشیسم، با پیراهنهای سیاه روز یکشنبه در «پره داپیو» محل تولد موسولینی حاضر شدند و شعارهایی در حمایت از دیکتاتور فقید این کشور سر دادند.
به گزارش ایسنا به نقل از یورونیوز، این جمعیت که تعدادشان حدود ۲ تا ۴ هزار نفر تخمین زده شده بسیاری از نمادهای فاشیستی را به همراه داشتند و سرودهای آن دوران را با یکدیگر همخوانی کردند. ۲۸ اکتبر ۱۹۲۲ فاشیستهای پیراهن سیاه وارد پایتخت ایتالیا شدند و کودتا به راه انداختند و در نهایت این تلاش، پادشاه وقت ایتالیا دو روز بعد به موسولینی ماموریت داد دولت جدید را در این کشور تشکیل دهد.
به نظر میرسد حضور یک دولت دست راستی که رهبر آن پیشتر موسولینی را تحسین کرده، به طرفداران فاشیسم در ایتالیا این جسارت را داده تا چنین برنامهای در ستایش دیکتاتور پیشین ایتالیا برگزار کنند. ائتلاف راستگرایان به رهبری جورجا ملونی، نخستین دولت به رهبری راست افراطی در ایتالیا پس از جنگ جهانی دوم است که قدرت را در این کشور به دست گرفته است.
سازمان دهندگان این برنامه به شرکتکنندگانی که گفته میشود برخی از آنها از کشورهایی چون آمریکا و بلژیک در این برنامه حاضر شدند، هشدار دادند که از دادن سلام رومی که فاشیستها از آن استفاده میکردند خودداری کنند در غیر این صورت با خطر پیگرد قانونی رو به رو خواهند شد.
در این مراسم اورسولا موسولینی، نوه بنیتو هم حضور داشت و در حالی که به شدت از سوی حاضران تشویق میشد در سخنانی گفت: «پس از ۱۰۰ سال، ما هنوز اینجا هستیم تا به مردی که هرگز از تحسینش دست بر نمیداریم ادای احترام کنیم.»
او همچنین فهرستی طولانی از پیشرفتها در زیرساختها را به نام پدربزرگش زد و ساخت مدارس، بیمارستان،ها، ساختمانهای عمومی، گسترش سیستم بازنشستگی برای کارگران غیر دولتی را بخشی از دستاوردهای بنیتو موسولینی برشمرد.
این مراسم در حالی برگزار شد که پیشتر و روز جمعه گروهی از فعالان ضد فاشیست در اعتراض به فاشیسم و جلوگیری از برگزاری این راهپیمایی تجمعی در همین محل برگزار کرده بودند.
میرکو سانترلی یکی از سازماندهندگان این برنامه در گفتگو با آسوشیتدپرس میگوید: «من خوشحالم که دولت ملونی به قدرت رسیده چرا که چیزی بدتر از چپ در ایتالیا وجود ندارد. هرچند دولت ملونی هم به صورت کامل ایدههای من را منعکس نمیکند اما به هر حال از هیچی بهتر است.»
او همچنین از دولت خواست که قوانینی که تحریک به نفرت و خشونت علیه نژادها، مذاهب و ملیتهای مختلف را جرم میکند کنار بگذارد و اجازه دهد مردم از نماد و نشانهایی که به آنها علاقه دارند مانند نشانههای دوران فاشیسم استفاده کنند.
از زمان پیروزی حزب دست راستی «برادران ایتالیا» نگرانیها در این کشور از بازگشت دوباره فاشیسم افزایش یافته و سیاستهای دست راستی و سه حزب برادران ایتالیا، لگا و فورتزا ایتالیا که دولت جدید را تشکیل دادهاند بسیاری را در این کشور در خصوص چشمانداز آتی روندهای سیاسی و اجتماعی در ایتالیا نگران کرده است.
نظر شما :