کاترین شکدم جاسوس اسرائیلی را چه کسی نفوذ داد؟
جاسوس یهودی در مطالب خود به فردی اشاره کرده است که از طریق او توانسته با ابراهیم رئیسی گفتوگو کند اما آن فرد چه کسی است؟
به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، کاترین شکدم در تایمز اسرائیل نوشته که مصاحبه او در سال ۹۶ با ابراهیم رئیسی به واسطه یکی از تبلیغکنندگان انقلاب اسلامی که تحصیل کرده آمریکا بوده، انجام شده است. شواهد نشان میدهد نزدیکی شکدم با این فرد بیش از اینها بوده است. اما نزدیکترین گزینه با توجه به اشاره کاترین شکدم چه کسی میتواند باشد؟
در میان چهرههای نزدیک به رئیسی در آن سال نادر طالبزاده بود که تحصیلات آمریکا در رشته سینما از دانشگاه کلمبیا داشت. او هنگام نامنویسی ابراهیم رئیسی مشایعت کننده اصلی وی در وزارت کشور بود.
کاترین شکدم شش ماه بعد در آبان ۹۶ هم به دعوت کنفرانس «افق نو» به راهپیمایی اربعین رفت. مجموعهای که نادرطالبزاده دبیر آن است و در سالهای اخیر دهها چهره غربی را مانند شکدم به ایران آورده و یا به راهپیمایی اربعین برده است.
همچنین کاترین شکدم در شبکه پرس تی وی در کربلا با همراهی نادر طالبزاده حضور یافته است.
اما نادر طالب زاده کیست؟
وی فرزند سرتیپ منصور طالبزاده اردوبادی است. کسی که گفته میشود از ستونهای کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بوده و پس از این کودتا از درجه سرهنگی به درجه سرتیپی در ارتش شاهنشاهی ایران ارتقاء یافته. طالب زاده البته این موضوع را رد کرده است.
پدر نادر طالب زاده در سالهای پس از انقلاب در آمریکا ساکن بود و در همان کشور هم درگذشت و هیچگاه به ایران بازنگشت. اموال او هم چند سال پس از انقلاب در ایران مصادره شدند.
نادر طالبزاده روز ۱۳ خرداد ۱۴۰۰، در برنامهای به نام «عصر» از شبکه افق که خود وی مجری آن است، به معرفی و تمجید سوابق تیمسار منصور اردوبادی پرداخت، بی آنکه به بخش اصلی نام خانوادگی وی یعنی «طالبزاده» و نسبت پدر و فرزندی خود با او اشاره کند.
بعد از پخش این برنامه از شبکه افق رضا گلپور نویسنده معروف کتاب شنود اشباح در یک یادداشت انتقادی مفصل خطاب به نادر طالب زاده مینویسد؛
آقای طالبزاده! آیا می توانید به شکل شفاف پیرامون هویت اصلی (نام، نام خانواگی، نام پدر و نام مادر، کد ملی، محل صدور شناسنامه و سوابق تحصیلی و کاری) یکی از امین ترین مشاوران خود که عده ای او را مغز منفصل شما و به نام حسین بهزاد معرفی می کنند شفاف (ولو در حد ارائه تصویر پاسپورت یا شناسنامه) بیان فرمایید؟
برادر نادر طالبزاده با نام نوآ مککی (Noah Mckay) یک پزشک و استاد دانشگاه معروف در آمریکا بود که سال ۱۳۸۷ به شکل مشکوکی در ایالت اورگن درگذشت.
طالب زاده در سال های اخیر ادعاهایی بعضا عجیب مانند تلاش آمریکا برای آلوده کردن آب زمزم جهت مسمومیت زائران ایرانی، ترور بیولوژیک، تقاضای غربیها برای پناهندگی به ایران را مطرح کرده، بی آنکه بتواند آنها را اثبات کند. حالا آیا او درباره پدیده شکدم توضیح خواهد داد؟
بعد از انتشار ادعاهای کاترین شکدم درباره نفوذ در جمهوری اسلامی برخی گمانه زنی ها از همکاری شکدم با سایت دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنهای و خبرگزاری تسنیم مطرح شد که واکنش آنها را درپی داشت.
تکذیب همکاری نویسنده یهودی با پایگاه اطلاعرسانی دفتر رهبر انقلاب
رسانه تصویری وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت العظمی خامنهای ـ نگار ـ اعلام کرد؛ پیرو گسترش برخی شایعات در خصوص ادعای ارتباط نویسندهای یهودی به نام کاترین پرز شکدم با بخش انگلیسی پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، شایان ذکر است این رسانه ستوننویس ثابت یا غیرثابت ندارد و نویسنده مزبور هیچگونه ارتباط مستقیم با پایگاه اطلاعرسانی Khamenei.ir نداشته است.
این نویسنده صرفا در سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ از طریق برخی فعالان رسانهای علاقمند به انقلاب اسلامی، مطالب و یادداشتهایی را در موضوعات مرتبط با ارزشهای اسلام و انقلاب اسلامی ارسال کرده که برخی از آنها در این رسانه منتشر شده و پس از سال ۱۳۹۶ نیز هیچگونه ارتباطی با این رسانه نداشته است. اما باتوجه به تغییر مواضع و رویکردهای اخیر این نویسنده و عدم رعایت قواعد حرفهای، مطالب نویسنده مزبور از این رسانه حذف شده است.
همچنین خبرگزاری تسنیم نیز با انتشار اطلاعیه ای هرگونه همکاری با این نویسنده را تکذیب کرد و انجام گفتوگو با شخصیتهای متفاوت را در راستای انجام وظایف رسانهای خود دانست.
اما این سوال همچنان باقی است که دقیقا چه کسی از کاترین شکدم حمایت کرده است تا به چنین اعتبار و جایگاهی دست پیدا کند و بتواند با رسانه های جریان انقلاب گفت و گو کند یا به پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب یادداشت ارائه کند؟
از سوی دیگر باید توجه داشت کنفرانسهایی مانند افق نو همانطور که در بخش های مختلف میتوانند برای جمهوری اسلامی ایران ظرفیت ایجاد کنند زمینه تهدید هم هستند و دستگاههای امنیتی با توجه به توسعه جاسوسی رسانه ای در ابعاد مختلف باید بیش از پیش بر این گونه پروژهها نظارت داشته باشند.
نظر شما :