مقام اطلاعاتی رژیم صهیونیستی ادعاها علیه تهران را رد کرد

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۰ کد : ۲۰۰۶۵۵۷ سرخط اخبار

مدیر اداره کل اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی ادعاهای پیشین دیگر مقام‌های صهیونیست درباره فاصله اندک جمهوری اسلامی ایران با ساخت بمب اتم را رد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقام‌های رژیم صهیونیستی در تریبون‌های مختلف با اتهام‌زنی به جمهوری اسلامی ایران، مدعی می‌شدند که ایران فاصله‌ای تا ساخت بمب اتم ندارد و این در حالی بود که مقام‌های جمهوری اسلامی ایران بارها تأکید کرده‌ بودند که طبق فتوای مقام معظم رهبری، ساخت هرگونه سلاح اتمی در تضاد با اصول اسلامی است و حرام است و ایران به هیچ عنوان به دنبال چنین تسلیحاتی نیست.

با این حال این بار خود صهیونیست‌ها نیز ادعاهای خود علیه جمهوری اسلامی را رد کرده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «تمیر هایمن» مدیر اداره کل اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی طی مصاحبه با خبرگزاری «والا» به طور علنی اعلام کرد که تهران به هیچ عنوان به سطح اورانیوم غنی‌شده مورد نیاز برای ساخت یک سلاح اتمی نزدیک نشده است.

این مقام رژیم صهیونیستی همچون دیگر مقام‌های این رژیم از غنی‌سازی اورانیوم ایران ابراز نگرانی کرد و گفت علی‌رغم آن که ایران به مقدار «نگران‌کننده‌ای» از اورانیوم غنی شده دست یافته است، اما در جایگاهی نیست که بتواند یک بمب اتم تولید کند.

هایمن ادامه داد: «حجم اورانیوم غنی شده به اندازه‌ای است که پیش از این شاهد نبودیم و این نگران کننده است. در عین حال، در دیگر جنبه‌های پروژه هسته‌ای ایران، چه در پروژه تسلیحات (اتمی)، چه در بخش مالی و یا در بخش‌های دیگر، شاهد هیچ پیشرفتی نبودیم بنابراین بازه زمانی (برای ساخت بمب اتم) که همچنان دو سال است، تغییری نکرده است. زیرا حتی از لحظه‌ای که گریز داشته باشید، همچنان مسیر طولانی تا ساخت بمب وجود دارد».

این مقام صهیونیست در ادامه با اشاره به این موارد افزود: «تا جایی که ما می‌دانیم، تغییری در دستورالعمل صورت نگرفته است و آن‌ها به سوی گریز هسته‌ای نمی‌روند. آن‌ها در حال حاضر به سمت (ساخت) بمب حرکت نمی‌کنند و ممکن است در آینده‌ای دور چنین چیزی رخ دهد».

مدیر اداره کل اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه گزینه‌های را که ممکن است ایران در پیش بگیرد، ارائه داد و مدعی شد که جمهوری سالامی سه گزینه پیش رو دارد و یکی از آن‌ها احیای برجام است و گزینه دیگر تلاش برای تقویت توافق است و گزینه سوم «سرکشی بی‌سابقه» است که شامل تداوم غنی‌سازی اورانیوم و تولید سلاح می‌شود.

مقام‌های رژیم صهیونیستی بارها در مناسبات مختلف ایران را به تلاش برای ساخت سلاح اتمی متهم کرده‌اند و اخیراً نیز «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل با اتهام‌زنی به ایران گفت: «اسرائیل به ایران اجازه نخواهد داد به سلاح اتمی دست یابد».

اظهارات نفتالی بنت در حالی صورت گرفت که  «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر سال‌های ۲۰۰۶-۲۰۰۹ رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این رژیم قدرت نظامی که بتواند توان هسته‌ای ایران را برای همیشه از بین ببرد ندارد.

ایهود اولمرت در روزنامه «هاآرتص» همچنین نوشت که سیاست «بنیامین نتانیاهو» در قبال ایران و تکرار این ادعا که ایران در آستانه دستیابی به سلاح اتمی است، درست نبود، چرا که غنی‌سازی وسیع و سریع اورانیوم لزوما موجب نمی‌شود که ایران به بمب اتم دست یابد.

هایمن سپس تصریح کرد: «بیایید فقط با این حقیقت موافق باشیم که کار درست این است که در جهت دیپلماسی، ایران را به سمتی که می‌خواهیم ببریم و آن تلاش برای یک توافق بهتر است».

اظهارات این مقام صهیونیست در رد ادعاهای پیشین دیگر مقامات رژیم صهیونیستی است به طوریکه چندی پیش «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی مصاحبه‌ای مدعی شد که ایران تنها چند ماه تا رسیدن به توانایی ساخت یک بمب اتم فاصله دارد.

در حالی که ۶ دور مذاکرات در وین برای احیای برجام برگزار شده است و مقام‌های رژیم صهیونیستی تلاش‌ها برای مانع‌تراشی در مسیر پیشبرد مذاکرات «وین» برای احیای برجام را تشدید بخشیده‌اند و از هر فرصتی برای جوسازی علیه برنامه هسته‌ای ایران استفاده کرده‌اند.


( ۱ )

نظر شما :