یک پایگاه خبری آمریکایی در گزارشی نوشت جزئیات راهبرد ادعایی بنت علیه ایران

۰۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۸:۲۰ کد : ۲۰۰۵۴۶۲ سرخط اخبار

یک پایگاه خبری آمریکایی با اشاره به دیدار نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا گزارش داد، بنت در این ملاقات راهبرد ادعایی خود علیه ایران را ارائه داده که به دنبال ضربه به ایران از طریق اقدامات کوچک متعدد است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری آکسیوس، نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان دیدار با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا راهبرد جدید علیه ایران را که مقامات صهیونیستی آن را "مرگ با هزاران جراحت" می نامند، ارائه داد.

بنابر این گزارش، بنت در این ملاقات تلاش کرده است تا حس فوریت خود را درخصوص پیشرفت چشمگیری که برنامه هسته ای ایران به دست آورده و بازبینی سیاست اسرائیل در قبال ایران را مطرح کند.

آکسیوس در ادامه به نقل از مقامات صهیونیستی گزارش داد: این راهبرد شامل مقابله با ایران از طریق ترکیب اقدامات کوچک بیشمار در جبهه های متعدد، از جمله نظامی و دیپلماتیک به جای یک حمله بزرگ و شدید است.

یک مقام صهیونیستی در این باره گفت که بنت تلاش کرده است، وضعیت کنونی میان رژیم صهیونیستی و ایران را همانند شرایط میان آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی در جریان جنگ سرد توصیف کند.

به گزارش آکسیوس، نفتالی بنت به بایدن گفته است آمریکا و اسرائیل می بایست فعالیت های منطقه ای ایران را علاوه بر برنامه هسته ای این کشور محدود کنند و در همین راستا نیز از بایدن خواسته است تا نیروهای آمریکا را از عراق و سوریه خارح نکند. هیئت اسرائیلی هم درباره رویکرد بایدن در این زمینه ابراز خوش بینی کرده اند.

این پایگاه خبری همچنین گزارش داد: بنت علاوه براین، مخالفت خود را با بازگشت واشنگتن به توافق هسته ای ۲۰۱۵ اعلام و تاکید کرده است که تاثیر این توافق به دلیل وجود "بندهای غروب" و پیشرفت های برنامه هسته ای ایران کم شده است. به گفته این مقامات، جو بایدن نسبت به چشم انداز بازگشت ایران به پایبندی به توافق هسته ای چندان خوش بین نیست.

آکسیوس در ادامه گزارش داد که بنت به گروه رسانه ای همراه خود گفته است که دیدارش با بایدن فوق العاده بوده است و از دیدگاه او مبنی بر اینکه ایران هرگز نباید به سلاح هسته ای دست پیدا کند، کاملا رضایت دارد.

به گزارش ایسنا، این در حالی است که رژیم صهیونیستی تنها دارنده زرادخانه هسته ای در منطقه به شمار می آید اما هیچ گاه به طور رسمی این مسئله را نپذیرفته و عضو هیچ معاهده و قرارداد بین المللی در رابطه با تسلیحات هسته ای نیست.

انتهای پیام


نظر شما :