عفو بینالملل: بیاعتنایی اسرائیل به شهروندان فلسطین جنایت جنگی است
سازمان عفو بینالملل تصریح کرده اقدامات رژیم اسرائیل علیه مردم فلسطین ممکن است جنایت جنگی باشد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، سازمان عفو بینالملل دوشنبه جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرده و گفته این اقدامات ممکن است در حد جنایتهای جنگی باشند.
عفو بینالملل گفته رژیم اسرائیل به الگویی از حملات مرگبار علیه منازل مسکونی روی آورده که راهی برای فرار زنان، مردان و کودکان بیگناه فراهم نمیآورد.
در بیانیه این سازمان حقوق بشری تصریح شده این جملات که نشاندهنده «بیاعتنایی شوکآور» اسرائیل به شهروندان فلسطینی هستند را ممکن است بتوان «جرائم جنگی یا جنایت علیه بشریت» قلمداد کرد.
وزارت بهداشت غزه شامگاه دوشنبه خبر داد که شمار شهدای غزه به ۲۱۲ نفر افزایش یافته که از میان آنها ۶۱ نفر کودک و ۳۶ نفر زن بودهاند. ۱۴۰۰ نفر هم در این حملات مجروح شدهاند.
در یکی از حملات رژیم صهیونیستی که بعد از ساعت ۱ بامداد انجام شده دو ساختمان مسکونی به طور کامل تخریب شده و ۳۰ نفر به شهادت رسیدند.
«یوسف یاسین»، از پرسنل کادر درمان به محققان عفو بینالمللی گفته این جمله بدون هیچ هشدار انجام شده و به همین سبب ساکنان این ساختمانها آن را ترک نکردهاند.
درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضربالاجل مقاومت به تلآویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شده. در این مدت، ارتش رژیم صهیونیستی بهطور مکرر نواحی مسکونی در غزه را هدف بمبارانهای کور قرار داده است.
گروههای مقاومت فلسطینی در واکنش به جنایتهای رژیم صهیونیستی مواضع این رژیم را در مناطق مختلف هدف حملات راکتی قرار دادهاند.
صدها هزار اسرائیلی در شهرکهایی یهودینشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمینهای فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیتالمقدس ساخته است سکونت دارند.
سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرکهای رژیم صهیونیستی را غیرقانونی میدانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمینها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغالگر در سرزمینهای اشغالی ممنوع است.
فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیتالمقدس باشد. آنها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمینهای اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع میکند.
نظر شما :