تشکیل تیم مشترک میان ایران و اروپا برای بیمه محوله های نفتی

۱۱ بهمن ۱۳۹۲ | ۲۳:۵۳ کد : ۱۹۲۸۱۱۶ سرخط اخبار

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران، از تشکیل تیم مشترک میان این شرکت و شرکت های بیمه اروپایی برای بیمه محموله های نفتی ایران خبر داد.
 
به گزارش روز جمعه ایرنا، ˈعلی اکبر صفاییˈ با اشاره به مذاکرات انجام شده با شرکت های اروپایی جهت بیمه محموله های نفتی ایران گفت: هدف از تشکیل این تیم مشترک پیگیری چگونگی عملیاتی شدن بیمه محموله های نفت صادراتی است.
 
 
**سفر نفتکش های ایرانی بدون هیچ محدودیت بیمه ای به هند
 
مدیر عامل شرکت ملی نفتکش ایران درمورد آخرین وضعیت بیمه محموله های نفتی صادر شده به کشور هند گفت: با توجه به این که هم اکنون شرکت ملی نفتکش ایران با وزارتخانه های کشتیرانی و نفت این کشور ارتباط نزدیکی دارد؛ هیچ مشکلی برای صادرات نفت به این کشور وجود ندارد.
 
وی افزود: ممکن است در برخی موارد نادر، تاخیرهایی در فرآیند دریافت و مکاتبه های بیمه ای میان ایران و هند ایجاد شده باشد اما با رایزنی دو طرف، بلافاصله حل شده است.
 
 
**حل و فصل مشکلات و مذاکره با مشتریان نفتی
 
صفایی با بیان اینکه امضای توافقنامه ژنو میان ایران و کشورهای ٥+١ فضای خوبی برای فعالیت شرکت ملی نفتکش ایران ایجاد کرده است، افزود: هم اکنون این شرکت می تواند با طرف های خارجی در یک مسیر مشخص به حل و فصل مشکلات و مذاکره بپردازد.
 
مدیر عامل شرکت ملی نفتکش ایران با اشاره به احتمال امضای توافقنامه بزرگتر از توافق ژنو میان ایران و کشورهای غربی در ٦ ماه آینده نیز گفت: با لغو همه تحریم های نفتی ایران از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا برای بازگشت دوباره این شرکت به بازارهای از دست رفته بین المللی، نیاز به استفاده از نفتکش های خارجی برای جابجایی نفت خام است.
 
 
**صادرات نفت ایران به ٦ کشور آسیایی
 
صفایی یادآور شد: هم اکنون سیستم خزانه داری کشور آمریکا بر اساس توافق نامه ژنو تحریم های شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی نفتکش در زمینه بیمه نفتکش ها را لغو و صادرات نفت به ٦ کشور آسیایی را در سطح تعیین شده مجاز دانسته است.
 
به گزارش وزارت نفت، با اجرایی شدن توافق هسته ای ژنو قرار بود از ٣٠ دی ماه امسال، موانع پیش روی تجارت محصولات پتروشیمی، حمل و نقل محموله های نفتی ایران برداشته شود.
 
همچنین توقف ممنوعیت قوانین بیمه و حمل و نقل مرتبط با محموله های نفت خام ایران، رفع ممنوعیت پوشش بیمه ای تنها به محموله های نفتی اختصاص دارد و شامل دیگر فرآورده های نفتی نمی شود و از این پس، مانعی در ارایه بیمه، خدمات بانکی و دیگر خدمات مرتبط با کشتیرانی بین المللی برای شرکت ملی نفتکش ایران در زمینه حمل نفت خام کشور به 6 مقصد (چین، هند، ترکیه، تایوان، ژاپن، کره جنوبی) در سقف تعیین شده وجود نخواهد داشت.


نظر شما :